Vánoce jak se patří

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
AndyBr
13.10.21 12:58

Vánoce jak se patří

Dobrý den, jsem nadšená a musím tu radost sdílet. :dance: Mám roční miminko a už začala vnímat všechny možné věci a proto ji chci letošní Vánoce udělat co možná nejkrásnější. Hledala jsem různé svítící a hrající dekorace a dneska mi přišly a jsou prostě úžasné. Všechno jsem vyzkoušela, jestli to funguje, jak má a když to malá viděla, tak začala tancovat, bobrukovat a smát se. Takže účel splněn a hned máme obě krásný den. Kdyby někoho zajímalo, pošlu fotky. :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76199
13.10.21 13:01
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
13.10.21 13:06

Máš roční batole :lol:

• Citovat
  • Upravit
6307
13.10.21 13:09

Tak pošli fotky, pro inspiraci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
13.10.21 13:09

Proč by mě měly zajímat fotky cizího mimina? :-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2637
13.10.21 13:11
@stinga píše:
@AndyBr :roll:

Proč hned ten smajlik? Tak má radost, že to funguje, koupila, dítě reaguje, tak to chtěla sdílet a těšit se na Vánoce. Mně to přijde hezký, taky mám ráda Vánoce a vždycky jsem se nejvíc těšila až je začne dcera prožívat. Teď už je to puberťák, tak už to je takový nic moc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.10.21 13:13
@Azeretereza píše:
Proč by mě měly zajímat fotky cizího mimina? :-o

Myslí fotky těch dekorací 8o
Já ti tu radost i miminku přeju, je krásný se radovat. Tady tě setřou, sem nic takovýho nepiš :kytka: Fotky klidne pošli:)

• Citovat
  • Upravit
AndyBr
13.10.21 13:14

@Bubllenka Děkuji :-)

• Citovat
  • Upravit
18177
13.10.21 13:15

Gratuluju. Jen pro zajímavost, ty dekorace jsou z Dedry? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AndyBr
13.10.21 13:16

@Azeretereza To Vám pošlu klidně taky, :-D ale myslela jsem ty dekorace, třeba by taky někomu udělaly radost. :-)

• Citovat
  • Upravit
671
13.10.21 13:16
@AndyBr píše:
Dobrý den, jsem nadšená a musím tu radost sdílet. :dance: Mám roční miminko a už začala vnímat všechny možné věci a proto ji chci letošní Vánoce udělat co možná nejkrásnější. Hledala jsem různé svítící a hrající dekorace a dneska mi přišly a jsou prostě úžasné. Všechno jsem vyzkoušela, jestli to funguje, jak má a když to malá viděla, tak začala tancovat, bobrukovat a smát se. Takže účel splněn a hned máme obě krásný den. Kdyby někoho zajímalo, pošlu fotky. :-)

Je krásný, že z toho máte radost. Lidi se už dneska neumí moc radovat, aspoň já to tak kolem sebe vnímám.. Pošli fotky, určitě se jich tady najde víc, co to s tebou bude sdílet :D :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AndyBr
13.10.21 13:17

@mackA159 Pro mě bude miminko už napořád. :-)

• Citovat
  • Upravit
2468
13.10.21 13:17

Dejte fotky, ráda se inspiruji :srdce:
A hlavně si Vánoce udělejte krásné jak nejvíc to jde :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
13.10.21 13:18

Vykojeny mozek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76199
13.10.21 13:20
@Bubllenka píše:
Proč hned ten smajlik? Tak má radost, že to funguje, koupila, dítě reaguje, tak to chtěla sdílet a těšit se na Vánoce. Mně to přijde hezký, taky mám ráda Vánoce a vždycky jsem se nejvíc těšila až je začne dcera prožívat. Teď už je to puberťák, tak už to je takový nic moc :mrgreen:

ty vogo, tak včera jsem koupila dceři v Ikei černého pantera, měla radost, mám také poslat foto pantera? a týden předtím jí na pouti chlap koupil metrového Mikiho, mám poslat foto?
a všech hraček a věcí, které ji kdy nadchly? a když to uděláme všechny, tak emimino padne, myslím, že na to fakt dimenzované není
a hlavně - koho zajímají fotky cizích dětí
@AndyBr dej si to na fb, tam s tím uspěješ - tady na to není vhodná platforma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný