Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@stinga píše:
@AndyBr
Proč hned ten smajlik? Tak má radost, že to funguje, koupila, dítě reaguje, tak to chtěla sdílet a těšit se na Vánoce. Mně to přijde hezký, taky mám ráda Vánoce a vždycky jsem se nejvíc těšila až je začne dcera prožívat. Teď už je to puberťák, tak už to je takový nic moc ![]()
@Azeretereza píše:
Proč by mě měly zajímat fotky cizího mimina?
Myslí fotky těch dekorací ![]()
Já ti tu radost i miminku přeju, je krásný se radovat. Tady tě setřou, sem nic takovýho nepiš
Fotky klidne pošli:)
@Azeretereza To Vám pošlu klidně taky,
ale myslela jsem ty dekorace, třeba by taky někomu udělaly radost. ![]()
@AndyBr píše:
Dobrý den, jsem nadšená a musím tu radost sdílet.Mám roční miminko a už začala vnímat všechny možné věci a proto ji chci letošní Vánoce udělat co možná nejkrásnější. Hledala jsem různé svítící a hrající dekorace a dneska mi přišly a jsou prostě úžasné. Všechno jsem vyzkoušela, jestli to funguje, jak má a když to malá viděla, tak začala tancovat, bobrukovat a smát se. Takže účel splněn a hned máme obě krásný den. Kdyby někoho zajímalo, pošlu fotky.
Je krásný, že z toho máte radost. Lidi se už dneska neumí moc radovat, aspoň já to tak kolem sebe vnímám.. Pošli fotky, určitě se jich tady najde víc, co to s tebou bude sdílet
![]()
Dejte fotky, ráda se inspiruji ![]()
A hlavně si Vánoce udělejte krásné jak nejvíc to jde ![]()
@Bubllenka píše:
Proč hned ten smajlik? Tak má radost, že to funguje, koupila, dítě reaguje, tak to chtěla sdílet a těšit se na Vánoce. Mně to přijde hezký, taky mám ráda Vánoce a vždycky jsem se nejvíc těšila až je začne dcera prožívat. Teď už je to puberťák, tak už to je takový nic moc
ty vogo, tak včera jsem koupila dceři v Ikei černého pantera, měla radost, mám také poslat foto pantera? a týden předtím jí na pouti chlap koupil metrového Mikiho, mám poslat foto?
a všech hraček a věcí, které ji kdy nadchly? a když to uděláme všechny, tak emimino padne, myslím, že na to fakt dimenzované není
a hlavně - koho zajímají fotky cizích dětí
@AndyBr dej si to na fb, tam s tím uspěješ - tady na to není vhodná platforma
Dobrý den, jsem nadšená a musím tu radost sdílet.
Mám roční miminko a už začala vnímat všechny možné věci a proto ji chci letošní Vánoce udělat co možná nejkrásnější. Hledala jsem různé svítící a hrající dekorace a dneska mi přišly a jsou prostě úžasné. Všechno jsem vyzkoušela, jestli to funguje, jak má a když to malá viděla, tak začala tancovat, bobrukovat a smát se. Takže účel splněn a hned máme obě krásný den. Kdyby někoho zajímalo, pošlu fotky.