Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jedna babička píše:
@lucenka hele klasická Tvoje reakce, aby druhá strana dokázala. Já si myslím, že jsem Ti už dokázala spousty Tvých lží a nejenom zde v této diskusi. Kdo chce pochopí, kdo nechce nepochopí. A kdo Tě za ty roky zná, tak ví, jak to vše kolem Tebe, kolem Tvé rodiny, synka, apod. podle Tvých psaných prezentovaných názorů je. Přeji Ti hezký den.![]()
@lucenka píše:
o příspěvcích se tu zmiňuje ta pravá, která nakecá skoro tisíc příspěvků za 3 měsíce![]()
A ne nejsem sobec, velmi mi totoiž záleží na rodiněAle jestli je to považované za sobectví, tak takovým sobcem budu velmi ráda
Jasné - my víme neboj nic
nemusíš tady nic vysvětlovat už
![]()
mhm, zakladatelka má problém, že její partner ji nechá samotnou přes celé vánoce a ejhle, už cca 20 stran se diskutuje o @lucenka , jak bude a nebude trávit vánoce ![]()
@Jedna babička píše:
@lucenka hele klasická Tvoje reakce, aby druhá strana dokázala. Čekala jsem , kdy tato Tvoje věta opět zazní. Já si myslím, že jsem Ti už dokázala spousty Tvých lží a nejenom zde v této diskusi. Kdo chce pochopí, kdo nechce nepochopí. A kdo Tě za ty roky zná, tak ví, jak to vše kolem Tebe, kolem Tvé rodiny, synka, apod. podle Tvých psaných prezentovaných názorů je. Přeji Ti hezký den.![]()
Příspěvek upraven 15.11.18 v 10:43
a co jsi dokázala? Vždyť jsi žádnou lež neodhalila. Nebo je lež, že jsem strávila vloni Stědrý večer se svou rodinou?
Nebo lžu, když vím, že letos budeme trávit prvně Vánoce jen ve 3 a že to není tím, že bych jela na zahraniční dovolenou? ![]()
@Jedna babička a popravdě mě dost vadí, že mě nařkneš ze lži, ale přitom ji sama nejsi schopná dokázat
@stinga píše:mhm, zakladatelka má problém, že její partner ji nechá samotnou přes celé vánoce a ejhle, už cca 20 stran se diskutuje o @lucenka , jak bude a nebude trávit vánoce
@Venetia strašně záleží na tom, jak se pak ten synek rozhodne sám ve vlastním životě. Znám spousty příkladů ze života, kdy synek ovlivňován i v dospělosti svou maminou se rád z její „letité“ péče ve všech směrech vymaní právě založením vlastního vztahu, vlastní rodiny a převzetím tradic ze strany partnerky. Ale pokud i nadále zůstane pod vlivem mámy i v dospělosti, a ta skutečně nemá soudnost a určitou toleranci k jeho partnerce, k jejich stylu života, tak jsem vždy svým holkám říkala, takového chlapa raději poslat do oběhu, protože to není k životu, to je velké trápení právě pro mladé, protože to je zdroj častých hádek v mladé rodině.
@Jedna babička píše:
@Venetia strašně záleží na tom, jak se pak ten synek rozhodne sám ve vlastním životě. Znám spousty příkladů ze života, kdy synek ovlivňován i v dospělosti svou maminou se rád z její „letité“ péče ve všech směrech vymaní právě založením vlastního vztahu, vlastní rodiny a převzetím tradic ze strany partnerky. Ale pokud i nadále zůstane pod vlivem mámy i v dospělosti, a ta skutečně nemá soudnost a určitou toleranci k jeho partnerce, k jejich stylu života, tak jsem vždy svým holkám říkala, takového chlapa raději poslat do oběhu, protože to není k životu, to je velké trápení právě pro mladé, protože to je zdroj častých hádek v mladé rodině.
v tom jsme zajedno
@Jedna babička píše:
Holka ho poblazni a on se zamiluje a polud bude sikovna a chytrá udělá pro ni první poslední… pokud bude blby tak mu jen matka pokazí život…a pak spolu nevím jak moc vesele budou trávit čas až jednou zemře s on bude v haji…
@Anonymní píše:
Zajímal by mě váš názor na tuhle celou situaci… A hlavně, jak nemám být z toho všeho nepříjemná? Ráda bych své city a nálady ovládala, ale nejde to
Dalo to fakt práci, vyfiltrovat všechny Tvoje příspěvky v té x-stránkové komedii, kterou Ti z toho Lucenka udělala.
Můj muž a já jsme spolu začali trávit Štědrý večer teprve poté, co se nám narodilo první dítě - tedy po sedmi letech vztahu. Do té doby jsme na svátky byli každý u svých rodičů a vždy 27.12. odjel jeden za druhým (střídavě - jeden rok já k jeho rodičům, druhý rok on k mým) a společně pak trávili Silvestra. Vyhovovalo nám to tak oběma (resp. všem zúčastněným) - nepovažujeme den 24.12. za ústřední mezník, který by měl nějak prokazovat kvalitu či nekvalitu našeho vztahu.
Ze strany Tvého přítele není ale cítit žádná snaha, žádná vstřícnost, žádná snaha o kompromis - dostal Tě do pozice, kdy se mu už v podstatě vnucuješ… což je dost ponižující pozice. Osobně bych to nechala aspoň 2-3 týdny uležet a pokud svůj přístup nezmění, zařídila bych si Vánoce bez něj. A to nejen tyto, ale s největší pravděpodobností už také každé další. Jsi hodně mladá a nemáš zapotřebí uvazovat se k člověku, který se k Tobě takto chová.
@Lioness34 píše:
Holka ho poblazni a on se zamiluje a polud bude sikovna a chytrá udělá pro ni první poslední… pokud bude blby tak mu jen matka pokazí život…a pak spolu nevím jak moc vesele budou trávit čas až jednou zemře s on bude v haji…
Takže správný přístup pr ovztah je ten, že chlap poslouchá partenrku jako pejsek ![]()
@stinga píše:mhm, zakladatelka má problém, že její partner ji nechá samotnou přes celé vánoce a ejhle, už cca 20 stran se diskutuje o @lucenka , jak bude a nebude trávit vánoce
@lucenka píše:
Takže správný přístup pr ovztah je ten, že chlap poslouchá partenrku jako pejsek
Jasné stejne jako to děla ten tvůj
mej se!