Vánoce odděleně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucenka
15.11.18 11:21
@Lioness34 píše:
Jasné stejne jako to děla ten tvůj :lol: mej se!

Chlap mě fakt na slovo neposlouchá. Takový člověk bez vlastního názoru, postoje by pro mě nebyl partner

• Citovat
  • Upravit
1119
15.11.18 11:36

Nemám čas číst celou diskuzi, ale nebyla by varianta mít 23. večeři společně, pak kdyby jel večer nebo druhý den brzy ráno k té babičce a pak byste se sešli večer doma? Jako po večeří u Vašich rodičů?

My jsme taky ještě bez dětí a 23. máme večeři spolu , 24 dopoledne jsme spolu, pak jedeme k rodičům máme s nimi klasicky Ježíška a v 8 večer pro mě partner přijede,pokecáme ještě s našima. Jedeme domů a doma si pak vzájemně rozbalujeme dárky, které jsme si dali vzájemně my dva. A pak 25. jedeme na návštěvu k jeho rodičům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.11.18 11:44

Omlouvám se, nečetla jsem všechny příspěvky, co tu ostatní napsali.
Ale podle mého, pokud spolu bydlíte, měli byste trávit Vánoce spolu. Já nevím, mně by přišlo vážně divné, kdyby mi přítel (bydlíme spolu cca 3 a půl roku, chodíme spolu 6 let) řekl, že na Štědrý den budeme každý u své rodiny protože spolu nemáme děti. Jako co to je? Mně to přijde vážně divné. Přeci pokud se svým přítelem bydlím, tak mě snad nevystrnadí z Vánoc jenom proto, že spolu nemáme děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106369
15.11.18 11:47
@lucenka píše:
Takže správný přístup pr ovztah je ten, že chlap poslouchá partenrku jako pejsek :palec:
ma snad poslouchat maminku ? Neposloucha ji jako pejsek , ale udelaji si to tak, aby to vyhovalo obema .
@Anna766 píše: :mrgreen: no.
Zakladatelky rozpoložení chápu.Vánoce jsem trávola s rodiči až do doby kdy jsem se sestěhovala s prvním životním partnerem.Tedy on se nastěhoval ke mě,ale to vlastně jedno.
Na první naše společné vánoce vzpomínám rada dodnes a to i kdyz se naše cesty po 3 letech rozdělily.Stává se.
A pokud se dobře vzpomínám,téma vánoce se tu už probíraly a když jsem napsala,že je trávím s rodinou(muž,děti) a nikam nejezdíme,po návštěvách ,tak z toho tady L byla celá hyn.

ja treba ten styl siroke rodiny na stedry den vubec neznam , asi je to hodne rozsirene , ale v me socialni bubline travi partneri + deti stedry den spolu a na navstevy se chodi jine dny .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148896
15.11.18 12:19
@Venetia píše:
ja treba ten styl siroke rodiny na stedry den vubec neznam , asi je to hodne rozsirene , ale v me socialni bubline travi partneri + deti stedry den spolu a na navstevy se chodi jine dny .

Sociální bublina myslím s tím nemá co dělat.Mě vánoce proježděné po široké rodině přijdou takové neklidné,nic z nich.Setkaváme se s rodinoj před,v listopadu se jede na hrob(samozřejmě i jindy v roce) pak po nejbliżší rodině a vánoce opravdu jsme v klidu doma.
Pohádky,hrajou se hry co děti dostanou,jdeme na vánoční trhy,podívat se na kapříky a já nevím co,ale jezdit někde po dálávách :nevim: jsme docela rozstrkaný…ale zase,posílám tradiční vánoční přání a pohledy a jak jsem zjistila,v době sms jsem jedna z mála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
15.11.18 12:56
@lucenka píše:
a jsme opět u toho, že neumíš číst ;) Protože jsem psala, že Štědrý den trávíme střídavě s mojí/partnerovou rodinou. Navíc tedy partnerově rodině se ani za námi nechce.A o jednom členovi jsem psala, že nedostal tak dlouhou dovču, aby mohl přijet.

A jejda. Že ty sis vybrala partnera, co nemá v rodině stejné hodnoty jako ty a nectí stejné Vánoce? To je blbý. :mrgreen: (promiň, že se směju, ale je to celý s tebou tady fakt hrozně vtipný).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106369
15.11.18 13:01
@Anna766 píše:
Sociální bublina myslím s tím nemá co dělat.Mě vánoce proježděné po široké rodině přijdou takové neklidné,nic z nich.Setkaváme se s rodinoj před,v listopadu se jede na hrob(samozřejmě i jindy v roce) pak po nejbliżší rodině a vánoce opravdu jsme v klidu doma.
Pohádky,hrajou se hry co děti dostanou,jdeme na vánoční trhy,podívat se na kapříky a já nevím co,ale jezdit někde po dálávách :nevim: jsme docela rozstrkaný…ale zase,posílám tradiční vánoční přání a pohledy a jak jsem zjistila,v době sms jsem jedna z mála.

No podle mne to bude asi hodně u lidí žijících v domech, protože v bytě by snad taková akce ani nešla pořádat. V době děti jsem ocenila pozvání jiný den třeba na oběd.
Pohledy už neposílám davno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
15.11.18 13:01
@hanka.br. píše:
A jejda. Že ty sis vybrala partnera, co nemá v rodině stejné hodnoty jako ty a nectí stejné Vánoce? To je blbý. :mrgreen: (promiň, že se směju, ale je to celý s tebou tady fakt hrozně vtipný).

představ si, že hodnoty v tomhle mají dost podobný a na Vánoce jsme se v ČR v pohodě scházeli. Ale mají své důvody, proč za námi nechtějí nebo spíš nemohou (zdraví, péče o zvířata apod.).

• Citovat
  • Upravit
lucenka
15.11.18 13:03
@Venetia píše:
No podle mne to bude asi hodně u lidí žijících v domech, protože v bytě by snad taková akce ani nešla pořádat. V době děti jsem ocenila pozvání jiný den třeba na oběd.
Pohledy už neposílám davno :D

tak my se scházíme v bytě… ale nejsme nijak velká rodina (6 lidí a aby někdo neslovíčkařil, tak vloni nás bylo 5), v domě se nás scházelo 9

• Citovat
  • Upravit
30408
15.11.18 13:17
@lucenka píše:
představ si, že hodnoty v tomhle mají dost podobný a na Vánoce jsme se v ČR v pohodě scházeli. Ale mají své důvody, proč za námi nechtějí nebo spíš nemohou (zdraví, péče o zvířata apod.).

Jasně. Vy jste ohromně tradiční a bla bla bla, ale aby mohla být rodina pohromadě, musejí se trmácet za vámi přes půl světa. Ve vašem případě je to ovšem v pořádku.Na rozdíl od jiných rodin, které jsou podle tebe „ujeté“ a bez těch správných rodinných hodnot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
15.11.18 13:18
@lucenka píše:

Takže oni nejsou natolik zdraví aby přijeli a vy je necháte na stedry den o samotě??? Tak tomu říkáš rodina a hodnoty, tak to potom joooool :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
15.11.18 13:21
@hanka.br. píše:
Jasně. Vy jste ohromně tradiční a bla bla bla, ale aby mohla být rodina pohromadě, musejí se trmácet za vámi přes půl světa. Ve vašem případě je to ovšem v pořádku.Na rozdíl od jiných rodin, které jsou podle tebe „ujeté“ a bez těch správných rodinných hodnot.

tak v současné době bohužel ano … holt jsme v situaci, kdy oba s partnerem nedostaneme dostatečně dlouhou dovolenou v tomto období. Ale i tak se nám vloni povedlo strávit Vánoce se širší rodinou. Letos je první rok za 8 let, co Vánoce trávíme společně, kdy budeme jen ve 3. Takže bych řekla, že ty tradice celkem držíme ;)

• Citovat
  • Upravit
2950
15.11.18 13:21
@hanka.br. píše:

Hani to nemá smysl s ni řešit, tam se jede podle toho co se v hlave momentálně urodi dle rozpoložení a dle toho zda se to týká jejího syna nebo někoho jiného, každopádně přizpůsobit se musí všichni okolo… na ni by se vykašlal syn kdyby nedojel na stedry den nebo nebyli spolu a přijel až 25. Ale ze rodiče nejsou zdraví to je ok :lol: začínám mít dojem ze snad lucande někdo platí aby tady byly komentáře a návštěvnost :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
15.11.18 13:22
@Lioness34 píše:
Takže oni nejsou natolik zdraví aby přijeli a vy je necháte na stedry den o samotě??? Tak tomu říkáš rodina a hodnoty, tak to potom joooool :lol: :lol: :lol:

tak já nikde ale nepíšu, že jsou všichni na tom zdravotně špatně a nikde taky nepíšu, že zůstávají samotní ;) To si jen ty mylně domýšlíš.

• Citovat
  • Upravit
2950
15.11.18 13:23
@hanka.br. píše:

A mimo to - letošní Vánoce si její rodina konečně užije - budou si je moct udělat po svém, všem se ulevilo :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí