Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Stará známá píše:
Vypnout socialni site
Protoze ve skutecnosti to muze byt takto
Ukazte mi cloveka, co vyfoti stromecek i s bordelem vedle
.
@Cenarius píše:
Tak když se víc věnujes sociálním sítím, než vytváření atmosféry doma, tak je to pak těžký.
Jeden atmosféru nevytvoří, někde bude zakopaný pes
@Venetia píše:
Jeden atmosféru nevytvoří, někde bude zakopaný pes
To je pravda! Proto jsme na to dva…….Jagermaister a já…… jak to dáme dohromady, to jsou “šťastný a veselý”
![]()
@Janli píše:
To je pravda! Proto jsme na to dva…….Jagermaister a já…… jak to dáme dohromady, to jsou “šťastný a veselý”![]()
Taky jsem si u dělání bramborového salátu stihla nalít a je mi vánočně ![]()
Svarak!!! K tomu cukrovi, pohadku a nohy nahoru. Ja kojim, takze letos to jisti svareny most, ale potrebuju tu vuni, pak jsou to teprv spravne Vanoce. Bez vune je ta atmosfera takova polovicni ![]()
@Mallorka píše:
Nesudte podle fotek na facebooku. To není realita. Ta může být úplně jiná. Já třeba nemám až takovou radost z Vánoc jako z volna, že konečně nemusím vstávat v šest ani připravovat svačiny. Mít neustále v hlavě, které z děti má zrovna výlet, besidku atd. To je pro mě velká radost.
Jo! Jo! Joooooo!!! ![]()
@Lucie_Sx píše:![]()
![]()
Tak jasne, ze na fakbuk to prochazi tezkou autocenzurou.Ukazte mi cloveka, co vyfoti stromecek i s bordelem vedle.
U nás takhle:
A hodila sem to i na fb, ja si na zadnou dokonalost na siti nehraju
uz vubec ne ve ctyricitkach horečkách.
Zakladatelko, znam hodně lidi, který se na fotky stylizujou, kolikrat az buzerujou rodinu, jen aby se udělala nějaká hogofogo fotka
vubec to neřeš.
Vánoční nálada je o tobě a v hlavě, ne o dokonalych fotkach z katalogu.
Dej nohy hore, do ruky vaječňák, v telce dávaj S tebou me baví svět
Urcite lepsi plan na vecer nez se mucit internetem
![]()
Mmch vsimni si toho „minimalistického“ adventniho věnce. I na něm ty svíčky krásně hořely ![]()
@Janli píše:
To je pravda! Proto jsme na to dva…….Jagermaister a já…… jak to dáme dohromady, to jsou “šťastný a veselý”![]()
tak to verim…skoda, ze takhle sama nepiju, hned by bylo všechno lepší
@Mar__tanka1983 Tak ten „adventní věnec“ je boží
taky jsme takový chtěli „vytvořit“, ale přišlo mi to blbé, tak nakonec nebyl žádný… Ale když vidím, jak skvěle to vypadá, tak je mi to teď líto ![]()
Zakladatelko, taky tu vánoční náladu úplně nemám… no jo, ve dvou bez dítěte, které by mělo tu dětskou radost a jiskřičky nadšení v očích… to prostě není ono
ale neřeším… máme pidi stromeček (pozor, živý!
), na něj jsem si vyrobila domácí ozdoby, osvítili jsme ho… u stromečku máme jediný dárek a to překvapení od partnerova dítěte
a máme po domácku vytvořený věnec na dveře… plus jsem teď zapálila dvě vánoční svíčky, když teda začíná ten Štědrý den, ať to má aspoň trochu tu atmosféru… bramborový salát odpočívá v lednici, filety z ryby nachystané… já mám v sobě hrnek svařáku a je mi dobře
hoď se do klidu, nohy nahoru, do misky cukrovi, na stůl nějaky ten vaječňák, svařák… pusť pohádku nebo vánoční písničky… a hudrajícímu chlapovi se směj ![]()
@Mar__tanka1983 píše:
U nás takhle:
A hodila sem to i na fb, ja si na zadnou dokonalost na siti nehraju![]()
uz vubec ne ve ctyricitkach horečkách.Zakladatelko, znam hodně lidi, který se na fotky stylizujou, kolikrat az buzerujou rodinu, jen aby se udělala nějaká hogofogo fotka
vubec to neřeš.
Vánoční nálada je o tobě a v hlavě, ne o dokonalych fotkach z katalogu.
Dej nohy hore, do ruky vaječňák, v telce dávaj S tebou me baví svět
Urcite lepsi plan na vecer nez se mucit internetem![]()
![]()
Mmch vsimni si toho „minimalistického“ adventniho věnce. I na něm ty svíčky krásně hořely
Super.
My tu mame ted ponekud vetsi provozni neporadek, tak se fotit neodvazuju
, delam pouze dokonale detaily
.
Ad adventni venec, koncim s vencem a priste budou adventni svicky ve skle. To suche padajici jehlici, co ted mame, se neodvazuju zapalit ani za dozoru.
@Mar__tanka1983 Nikdy jsem venec nedelala, nikdy u nas svicky na venci nehorely. A svete div se, umime si uzit advent i Vanoce ![]()
Svatky jsou o nalade, o pohode, o klidu. Me kazdy rok staci, kdyz nikdo z rodiny neprudi ![]()
@Mar__tanka1983
My máme cíleně každý rok nějaký ořechový.
Jednoduchý, rychlý, nepřeplácaný. Každý rok jiná verze. Jednak jsou schované svíčky ve skle. To musí být, protože nám to hoří celé dny. Nemám ráda, když svíčky trčí a hoří otevřené. Teď čekám, až se některé dítě probudí. Oni to vždy chtějí zapálit. A nemá ho každý. Přišla tchyně a hodila pysk, že to máte adventní věnec? Jo máme.
My ho chceme po svém.
Já už dnes uronila první slzičku - dcera se vzbudila s horečkou, nedokázala jsem najít na netu pohádku, kterou chce syn a začíná mě pobolívat v krku.. Prostě to na mě nějak padlo.
Mám v plánu se dnes stavit za svojí maminkou a letos i sestrou do obchodu - obě jsou prodavačky (každá jinde) a dát jim drobný dárek, když zítra na slezinu pojede jen manžel se synem (já nemám řidičák) - snad mi procházka pomůže..