Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Hvězdinka já dělám krém jen do zákusků a dortů. A karamelový dělám z másla, karamelu a rumu. Cukr tam nedávám, karamel je dost sladký.
@MarkétkaBeruška prosímtě a tu kůru normálně z pomeranče a jen umytou? Nevadí že je chemicky ošetřená? u nás "čisté " neprodávají
Prosím prosím, nemáte nějaké recepty na krémy co se hodí na rohlíčky případně slepování apod.? Všude jen píšou naplňte krémem a né jakým, a popřípadě přesný recept a ne moc máslový, já se s těmi krémy nějak nesednu a vždycky něco podělám a nedá se to jíst. ![]()
@MarkétkaBeruška
Super, něco takovýho jsem přesně hledala! Těsto bych nejradši snědla už za syrova
Už je mám politý čokoládou a těším se, až se rozleží. Jestli to stihnou
Díky ![]()
@Alka píše:
@MarkétkaBeruška prosímtě a tu kůru normálně z pomeranče a jen umytou? Nevadí že je chemicky ošetřená? u nás "čisté " neprodávají
Taky jsem se toho bála, tak jsem koupila sušenou v pytlíku, jako koření. Myslím si, že to vůbec ničemu nevadí, ale nevím jak to dělaly holky..
@Idril já lepím cukroví marmeladou nebo nugetou. Krémy na cukroví nepoužívám, i když to píšou v receptu.
Urcite zkusim ty placicky i ty van. rohlicky z prvni strany, pak dam vedet ![]()
Devcata jak delate vosi hnizda? mam divny recept, nejde mi testo z formicky
@tálinka píše:
Taky jsem se toho bála, tak jsem koupila sušenou v pytlíku, jako koření. Myslím si, že to vůbec ničemu nevadí, ale nevím jak to dělaly holky..
díky, a jak to chutnalo? bylo to dostatečně „šťavnaté“? Taky mě to napadlo jako varianta, protože předpokládám, že prcek bude chtít ochutnat, tak aby to nebylo s tím postřikem… ![]()
@Hvězdinka Karamelový krém? Zkoušela s svařut salko, klidně i karamelové a vyšlehat s máslem?
@Alka Já ty pomeranče vždy jen omyji, nějak jsem nad tím moc nepřemýšlela, ale jestli máš strach, kup sušenou a máš jistotu, chápu že když máš malé dítě tak máš strach, u mě zatím prcek není, tak to tolik neřeším. ![]()
@tálinka jesem ráda, že chutná
![]()
Jinak všem přeji moc pěkné Vánoce. ![]()