Vařečka v krku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tunrida
3.6.15 20:16

No a máte nějaký sousedy, příbuzný? Možnosti jsou, jen záleží, jaký konkrétně u vás.

• Citovat
  • Upravit
26093

Popravdě se divím, žes tu sanitku nevolala hned, pokud nemáte auto a řidičák, tak tihle mi minimálně na to zavolání tam přijde a okamžitý… Jak bych to řešila takhle se zpožděním, nevím… :nevim: Protože bych to řešila hned…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19

No prave take mam strach takze jdu radeji zavolat rychlou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
3.6.15 20:27
@Michii19 píše:
Maminky, mam hrozny problem mala si asi pred hodinou a pul vyndala varecku ze supliku a asi na ni spadla ja jsem byla zrovna na zachode, manzel v obyvaku nekouknul na ni byla to chvilka. Teklo plno krve (mela ji plnou pusinku plivala ji na me) nemame auto ani ridicak jinak bych uz jela na pohotovost myslíte ze mam zavolat sanitku? Uz ji to nekrvaci ale ma to az v krku na mandli jsem hrozne ustrasena manzel tomu nevenuje moc pozornosti a tak se radim s vami normalne snedla veceri i pila prosim poradte jsem zoufala :,(

Možná to nic nebude, ale jistota je jistota a já osobně bych okamžitě jela na pohotovost. Jestli nemáte auto, co nějací přátelé? Sousedi? Jak daleko máte pohotovost?

• Citovat
  • Upravit
Tattiana
3.6.15 20:34

Malý takhle spadl na plastovou flétničku a jeli jsme na pohotovost na ušní, nechali si nás tam přes noc na pozorování, raději JEĎ HNED :hug:

Nechali nás tam právě kvůli vzdálenosti bydliště od nemocnice :nevim:

• Citovat
  • Upravit
72725
3.6.15 20:36
@Michii19 píše:
No prave take mam strach takze jdu radeji zavolat rychlou

to brzy.. tak snad to bude ok. Příště bych to řešila hned, místo hodiny a půl čekání a psaní na emimino :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4754
3.6.15 20:39

Jediný co je třeba hlídat aby to neoteklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
3.6.15 20:41
@Swift píše:
Jediný co je třeba hlídat aby to neoteklo.

a podle vyjádření lékaře i nekrvácelo :think:

• Citovat
  • Upravit
6721
3.6.15 20:51

@Michii19 jela bych hned. pokud se máte jak dopravit, zkusit jinou dopravu, jinak zavolat normálně na 155. budou prudit a snažit se říct, at jedete jinak, ale když řeknete, že jakože tekla krev a tak, ž ej eto ted a akutní, tak neřeknou ani popel a převezou. á bych osobně na kontrolu jela. ono sice v krku a puse s věci strašně rychle hojí, ale na druhou stranu v této oblasti může zánět něbo cokoli takového klesnou až do hrudníku, popř se šířit k lebce. blízko jsou poměrně důležité struktury. kontrola je kontrola, jeslti není podsližniční hematom atd… asi to nic nebude, když jí a neprotestuje (po opraci mandlí fakt nejde polknout nic, takže zase tak odřené atd to nebude) a dýchá v pohodě a nestěžuje si.ale sicher je sicher. už jen ro vlastní klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65137
3.6.15 20:54

@PavlaHr je to tak akutní, že dítě se stihlo v poklidu najíst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6721
3.6.15 20:57

@vokishka no to je druhá věc, pokud by nedej bože se muselo uspváat, tak je to zbytečná komplikace, ale prostě žu se stalo. to už vrátit nejde. ted jde o to zabránit event. potížím dalším a nebo přímo průseru. maminka je asi ve stresu dost tak i tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pavlats
3.6.15 21:51

Jsem dětská sestra a pokud by si mé dítě něco zarazilo do krku a teklo by spoustu krve, tak bych jela hned. Pokud bych se sama nemohla dopravit, tak bych volala rychlou. Rozhodně bych dítěti v žádném případě nedávala nic jíst!

• Citovat
  • Upravit
35326
3.6.15 22:52
@pavlats píše:
Jsem dětská sestra a pokud by si mé dítě něco zarazilo do krku a teklo by spoustu krve, tak bych jela hned. Pokud bych se sama nemohla dopravit, tak bych volala rychlou. Rozhodně bych dítěti v žádném případě nedávala nic jíst!

Tak vzhledem k tomu, ze dite v poklidu pojedlo, asi ta situace zas tak dramaticka nebyla. Ze by na zachrance prudili, bych se teda fakt nedivila. Pokud to neni akutni( a to asi neni, kdyz se dite chova normalne), tak zachranka neni taxi na pohotovost pro jistotu rodicu.
Doba, kdy bylo jedno auto na dedine a jeden telefon, uz je pryc, tak by se ta cesta na pohotovost jiste dala nejak vyresit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
4.6.15 07:16

@Michii19 Tak co? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
4.6.15 07:19
@Michii19 píše:
Maminky, mam hrozny problem mala si asi pred hodinou a pul vyndala varecku ze supliku a asi na ni spadla ja jsem byla zrovna na zachode, manzel v obyvaku nekouknul na ni byla to chvilka. Teklo plno krve (mela ji plnou pusinku plivala ji na me) nemame auto ani ridicak jinak bych uz jela na pohotovost myslíte ze mam zavolat sanitku? Uz ji to nekrvaci ale ma to az v krku na mandli jsem hrozne ustrasena manzel tomu nevenuje moc pozornosti a tak se radim s vami normalne snedla veceri i pila prosim poradte jsem zoufala :,(

to si děláš normálně srandu že jsi nejela hned cos viděla pusu plnou krve…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák