Vařečka v krku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
pavlats
4.6.15 08:32

@mroe Samozřejmě, že záchranka není žádné taxi, rozhodně neschvaluji jakékoliv její zneužívání, ale pokud (jak zakladatelka psala) teklo spoustu krve a dítě jí mělo plnou pusu, tak bych rozhodně reagovala jinak, než že bych dala dítěti večeři. Toto mi zvlášť u malého dítěte přijde dostatečně akutní na volání závhranky. Pokud má dítě poraněný krk, může se začít dusit a to je pak také naprd být s ním někde sama v autě, byť na cestě do nemocnice. Takže asi tak.

• Citovat
  • Upravit
pavlats
4.6.15 08:35
@JaneDoe píše:
to si děláš normálně srandu že jsi nejela hned cos viděla pusu plnou krve…

Tak přesně tohle mě hned po prvním přečtění také napadlo.

• Citovat
  • Upravit
6569
4.6.15 08:42

Jak jste dopadli?

Mně se stalo to samé, když jsem byla malá. Rozebírala jsem ohrádku, ve které jsem byla a jednu tu tyčku jsem si takhle zarazila do krku. Je zvláštní, že mi ještě nebyly 2 roky a pamatuji si matně tu bolest. Máma mi tenkrát po tom, co přestala téct krev, dala ještě na pr.del :D Jiná doba :D
Jinak jela bych hned, a to jsme na samotě a já bez auta, doběhla bych pro chlapy do vsi a klidně zaplatila, to jen pro příště. Rozhodně NEDÁVAT po takové události jíst, kdyby byla potřeba anestezie. Jinak snad jste v pořádku, dej vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
4.6.15 09:17

Z pusy teče vždycky spousta krve. Když si syn rozrazil zevnitř ret a dáseň, teklo to šíleně, nevěděla jsem, jestli si třeba nepřekousl jazyk a tak, volala jsem rychlou, krvácení zastavili a doporučili mi chladit (dávat zmrzlinu), nekoupat v teplé vodě, nejíst teplé jídlo, minimálně 5 dní. Právě aby to neotékalo nebo znovu nekrvácelo.

Takže pokud už krev neteče, vidíte, že to v pusině není tak hrozný, tak bych dala tu zmrzlinu a přečkala do rána k pediatře. Mě teda tolik krve tak vyděsilo, že stejně nevím, jestli bych příště čekala nebo zase volala. Ale snad už takový úraz nebude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
4.6.15 19:58

@Michii19 Ahoj muzem nam napsat jak jte dopadla, jela jste do nemocnice? Diky za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák