Vaření - recepty?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22907
30.7.19 12:50
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.8.20 10:48

Kuchařka pro dceru… skvěle vysvětluje, ale je to dlouhé čtení :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
12.11.20 15:12

Překvapivě dobře se vaří podle kuchynelidlu. cz, s recepty Romana Pauluse jsem opakovaně sklidila pochvalu.

Ráda se inspiruji na Apetitu, ale už to není, co bývalo, lepší koukat po starších receptech, cca 10 let zpátky.

Moje záruka pro sladkou tvorbu: joyofbaking. com

Pro ty, kteří s vařením zápasí nebo si chtějí ukrátit čas v kuchyni, doporučuju recepty z Albert magazínu. Jasné a stručné, snadno vyberete takové, které jsou z dostupných surovin.

A zde několikrát zmiňovaná Kuchařka pro dceru pro mne byla zklamáním. S postupy moc nesouhlasím, rozepsané jsou jako pro tatara, uvařila jsem podle ní nejhorší rajskou v životě, vhodná pro kuchařinky, které pomalu nevědí, kde v domě se nachází kuchyň nebo k čemu slouží cedník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
12.11.20 15:22
@Kamila17 píše:
Ahojky všem, prosím, chtěla jsem se zeptat, podle jakých receptů neboli webových stránek na internetu se například insporujete tím, co budete vařit doma, když chcete, vyzkoušet něco nového? Jaká web receptů je u Vás osvědčený, prosím? Poku něco osvědčeného máte odkud nějaké recepty vybíráte, pošlete mi, sem, prosím, odkaz. Děkuji mockrát. ;) ;)

A co Magdaléna Dobromila Rettigová?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
29.12.20 23:26

Nějaký super tip? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...