Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@K-Black Kdybych je měla rozpadlé, už bych je dávno slila a dál bych je nevařila
Vařím tak dlouho, dokud nejsou měkké tak jak je máme rádi, a to je skutečně zhruba těch 30 minut.
Tak jsem přišla akorát včas, jsem teda taky zvědavá na výsledek ![]()
No ty zakladatelky nevypadají tak strašně, to je fakt.
@sao A jaký je to teda typ? Semolinové? Protože ty fakt jen hodně změknou.
@mroe Tohle byly trochu lepší těstoviny, na obalu je napsané Tagliatelle, kupované v kauflandu.
Jsou z tvrdé pšenice. Právě proto jsou na mě asi moc tvrdé
Já mám fakt radši měkčí…
@Petorka Na obalu je napsáno 6-8 min.
I po deseti minutách byly úplně, ale úplně tvrdé, jakobych je tam právě nasypala…
@Petorka píše:
Tak jsem přišla akorát včas, jsem teda taky zvědavá na výsledek
No ty zakladatelky nevypadají tak strašně, to je fakt.
no právě, vypadají normálně
mě začaly kejdovatět po 15 minutách, jdu fotit ![]()
No pro mě je to záhada, chtěla bych vědět, co znamená pro @sao po 15ti minutách tvrdé ![]()
@sao píše:
@K-Black Po 15 minutách mívám těstoviny tvrdé
Tak to nechapu. Po 15 minutach mam testoviny rozvarene. Nejspis jakekoli, nikdy jsem testoviny vedome nevarila dele jak 12 minut.
Tak snad jedine ta voda, nic jineho me nenapada. Udelej pokus s vodou z obchodu v lahvi.
Kolínka ARO, a jestli někdo napíšete že vypadají dobře, tak vám je pošlu
je to jemné bláto, do kterého se nesmí sáhnout jinak se blemtá, jsou propláchlé. A mezi prsty se táhnou
takže 10 minut byl strop. Fakt je to humus, to nandat na talíř tak se asi proběhnu ![]()
@K-Black píše:
Kolínka ARO, a jestli někdo napíšete že vypadají dobře, tak vám je pošluje to jemné bláto, do kterého se nesmí sáhnout jinak se blemtá, jsou propláchlé. A mezi prsty se táhnou
takže 10 minut byl strop. Fakt je to humus, to nandat na talíř tak se asi proběhnu
Tak tyhle jsou jednoznacne nepozivatelne( podle me by byly nejedle uz po 15 minutach)
@K-Black Tak takhle jsem těstoviny ještě nikdy nerozvařila
Těstoviny mám ráda měkké, ale takhle teda ne
Problém tedy bude asi v něčem jiném, protože já je po půl hodině rozvařené nemám ![]()