Váš nápad-jméno pro kluka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11439
8.6.14 11:56
@Anonymní píše:
@Fjodorka již mu bylo připomenuto a prý „to sice jo ale ještě pořád mu to nejde přes pusu“ :?
máš pravdu že ať klidně hledá a platit bude to co řekl. Jen bych ráda to měla tak nějak ukončené, hotové…ale to je už ve mě.
No nevím jak moc dlouhé mu přijde, moje jméno před svatbou i po svatbě je tak třikrát delší a taky nenadávám :)

Nejde přes pusu… Hele, mně nešlo jméno dcery přes pusu ještě tři měsíce po porodu a to jsem to jméno vybrala já. :lol: Tahle výmluva neplatí :mrgreen:

Mé jméno má 8 písmen, příjmení 10 a délka mi na tom nikdy nevadila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.14 12:13

@Fjodorka :lol: vyřídím :mrgreen: podobně k jménu tvojí holčičky-navrhuju mu Alexe-když on si vybral raději Aleše což mě se chce… :zed:

no, jestli budu rodit předčasně tak nic jiného nezbyde než rychle vymyslet jméno na sále…když já mám ráda mít všechno hotové a naplánované a ukončené… :oops: :D

• Citovat
  • Upravit
9989
8.6.14 12:18

Mám syna jménem Nikolas, druhý případný syn by byl Teodor :lol: Ještě se mi líbí Erik ale to chce manžel pro případnou holčičku - Erika :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
8.6.14 12:35
@Anonymní píše:
@Fjodorka :lol: vyřídím :mrgreen: podobně k jménu tvojí holčičky-navrhuju mu Alexe-když on si vybral raději Aleše což mě se chce… :zed:no, jestli budu rodit předčasně tak nic jiného nezbyde než rychle vymyslet jméno na sále…když já mám ráda mít všechno hotové a naplánované a ukončené… :oops: :D

A Alexandr by se mu nelíbil? Alex samotný by se nelíbil ani mně, je to ošizený a prostě zkrácenina, ale Alexandr je tradičnější, je v kalendáři, co víc by si přál? :mrgreen: Ale asi to na něj bude moc dlouhé :P
Nic si z toho nedělej, vybrat jméno na kluka je pro mě noční můra, nelíbí se mi víceméně nic :lol:

Když se narodí dřív, bude Samuel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.14 12:40

@Fjodorka alexandr je dlouhý na něj, moc tvrdý zase na mě. k našemu příjmení. proto jsem volila variantu Alexe-taky je v kalendáři, každé jméno tam je, jen někdo musí určit které bude viditelně napsané ;)

upřímně, už abych porodila, bude konec tomuhle „trápení“ :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1269
8.6.14 12:40
@Anonymní píše:
@Fjodorka :lol: vyřídím :mrgreen: podobně k jménu tvojí holčičky-navrhuju mu Alexe-když on si vybral raději Aleše což mě se chce… :zed:no, jestli budu rodit předčasně tak nic jiného nezbyde než rychle vymyslet jméno na sále…když já mám ráda mít všechno hotové a naplánované a ukončené… :oops: :D

a co třeba dát jméno až se maličký narodí? :kytka:
My jsme měli vybranou Pavlínku a Emu, a když jsem malou poprvé uviděla, tak jsem si říkala to je jasná EMA :! :mrgreen: jméno Pavlínka sedí spíš na drobnou holčičku, a moje byla macatá a velká (4300g a 54 cm) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
8.6.14 12:50
@Anonymní píše:
@Fjodorka alexandr je dlouhý na něj, moc tvrdý zase na mě. k našemu příjmení. proto jsem volila variantu Alexe-taky je v kalendáři, každé jméno tam je, jen někdo musí určit které bude viditelně napsané ;)upřímně, už abych porodila, bude konec tomuhle „trápení“ :mrgreen:

Tsss, je aristokratické :mrgreen:

Ono se to nějak už vyřeší :lol: Jen doufej, že pokud se rozhodnete pro další dítě, že to nebude zase kluk, to už by asi byl opravdový průser :mrgreen: Což je mimochodem jeden z mých důvodů k obavám ohledně druhého dítěte - co kdyby to byl kluk? Jak se proboha bude jmenovat? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
8.6.14 13:12

Jeeee. Pro prvního syna jsme vybírali jméno měsíce. Partner je cizinec a nechtěl ustoupit z jejich jmen a já zase z těch, se kterými dítě nebude mít problém v ČR, nejlépe mezinárodní. Moc společných jich v jeho zemi není. Nakonec je syn Denis, jinak se mi ještě líbil Kamil.

No, alespoň jstě oba češi a tak snad něco najdete. Samuel je hezké jméno. :palec: až partner uvidí, že se na ničem jiném nedohodnete, tak u Samuela už zůstane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
8.6.14 13:18

Mne se libi Kvido a Hugo, ja mela Kvida v planu, ale narodi se Linda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27012
8.6.14 13:24

U třetího jsme jméno psali asi 4 dni před porodem a nakonec ho vybral chlap, chvilku mi trvalo si zvyknout ale ted vím, že to jméno sedí:)Na holčičku mám jméno vybrané 4 roky a když se jí konečně dočkám(snad se dr neplete),tak je prý často dávané jméno a zároven mi nejde přes pusu…ale jiné mi k ní prostě nesedí :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.6.14 13:52
@Anonymní píše:
Ahojte. Vím že je dalších milion diskuzí ale…
Skoro se rozvádíme :) nedokážeme si vybrat, ani z našeho kalendáře, ani z knih, seznamů, wikipedií, čehokoliv… Manželovi se líbí klasická česká jména a mě právě naopak netradiční, zajímavá, osobitá. Nechceme mít ovečku v davu ani blázna, jméno po manželovi taky ne (chci dítěti dopřát vlastní osobnost a ne věčné porovnávání.)
Nechci poradit aby jsme se domluvili hlavně my dva, že musíme dát jméno které se líbí především nám, to vše vím a blbá nejsem, jen bych chtěla nástřel od naprosto „cizích“,naším životem nepoznamenaných lidí.anonym protože nikdo neví že to bude kluk a nechci aby to někdo z mých lidí věděl až do porodu. díky ;)
Hezký večer všem…

Dala bych nějaké míň časté, ale stále „české“.
Nejpopulárnější jména za rok 2013:
Nikola - „vítěz“

1. Sebastian
  2. Jonáš - „holub“
  3. Vít - „veselý“
  4. Oliver
  5. Richard - „silný vládce“
  6. Viktor - „vítěz“
  7. Denis
  8. Alex - „bránící“
  9. Kristian - „křesťan“
  10. Milan
  11. Robin - „skvělé pověsti“
  12. Radim - „ten, kdo má rád mír“
  13. Maxmilian
  14. Maxim - „největší“
  15. Roman - „Říman“
  16. Erik - „ctihodný vládce“

Další:
Alexej, Alexis, Radovan, Radan, Rastislav, Zbyněk, Zbyšek, Vlastislav, Vlastimil, Vladislav, Vratislav, Svetomír, Svetoslav, Sventovít, Ctirad, Dalimil, Edmund, Eduard, Egon, Finn, Hanuš, Luboš, Marcel, Marian, Přemysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.6.14 13:53
@Anonymní píše:

Francis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
8.6.14 14:18

Mě se líbí Toník a Robin a třeba i Barnabáš, ale to by manžel nepřežil :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
9.6.14 10:11

Jo tak to my máme holku jasnou..Lucinku, ale na kluka se doma nemůžeme dohodnout. Manžel chce Dominika pk něm, a, e mne se líbí Ondřej, Oskar, Franta, Jarda a sousedi mají Voltů..tomje taky pěkný jmeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
9.6.14 10:19

@terushka88 Koho že to mají sousedi, Voltu?  :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie