Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Fjodorka u nas totez, vybrat pro kluka katastrofa, pro holku bych nevedela, ktere driv, ale u holky jsme se shodli hned, tak treba na dalsi pokus se vydari ![]()
Vitek, Filip, Ivo, Ales, Rene, Alex… co me ted tak napadaji z tech mene castych…
Ještě mě napadl Barnabáš
ale nevím jestli nejdu s křížkem po funuse, tak pak písni co jste vybrali ![]()
@mamartina píše:
Ještě mě napadl Barnabášale nevím jestli nejdu s křížkem po funuse, tak pak písni co jste vybrali
nebo Bartolomej (Bart) ![]()
Dobré ráno, spíš dopoledne ![]()
Tak jdu s informacemi jestli včerejší debata měla úspěch… tady na emiminu veliký a doma na gauči nulový ![]()
Stihly jsme probrat asi dvě stránky, pak klasicky zavrhnout Jonáše (teda já ne) a nakonec se pohádat
Pak jsme moudře šli dělat něco jiného aby to neskončilo úplnou tichou domácností. Dneska to zkusím znovu, asi jsem nepoučitelná ale rády bych aby naše dítě mělo jméno ![]()
Tak pokud se hneme k lepšímu, dám zase vědět…
Hezký den vám i dětem dnes… ![]()
Mě se moc líbí to výše zmiňované Barnabáš i když vůbec nevím jakou používáte zdrobnělinu?
A moje
je Filip ale u nás to neprojde, takže nás tahle debata čeká jednou taky pokud budu mít kluka…
Zakladatelka pise, ze maji dlouhe a tvrde prijmeni, takze dlouhe jmeno, jako napr. ten Barnabas, je podle me nesmysl…
Chce to kratke a ne tvrde.
Zakladatalko, jsem zvedava, co vyberete ![]()
Mě se líbí Čenda - Čeněk ![]()
pak taky Fabián, Florián, Vendelín, Radim, Viktor, Aleš, Lukáš…
Je jich tolik…hlavně bych se vyhla takovým, kterých je ve školce moc, pak jméno pozbývá významu a stejně je upřesňují příjmením, aby se rozeznali, jako se nám to teď stalo s nejmladší holčičkou ![]()
@olikovka píše:
My máme Marka a jde hodně zdrobělin
Napíšeš jaké?
Já musela přistoupit na kompromis a svolit Marka, ale mě se oslovení Marečku příčí
Napadá mě jedině Mára ![]()
@Klementyna Zas takový nesmysl to není, já mám jméno i příjmení dlouhé jak týden před výplatou a nikdy mi to nevadilo, naopak mi to přijde i hezké, takové aristokratické ![]()
@marrlinka píše:
taky jsme se nemohli dohodnout, nakonec jsme vybrali ceskeho „vymirajiciho“ antonina. V okoli je jediny. Ma spoustu variant (tonda, tonik, tondy, tondys, tonini, tony a jazykove mutace jmena antonin na x zpusobu). Jsem s vyberem spokojena, ale se…rou me lidi, co se na me soucitne podivaji a zeptaji se, zda to je podedene rodinne jmenojako by dnes kazdy musel mit maxika nebo sebika (nositelum jmen se omlouvam)
Ja miluju jmeno Antonin! Taky jsem ho chtela, je krasne tvarovatelne jak pro male dite tak pro dospeleh6. Bohuzel u nas neprosel.