Váš názor na nevěru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sisule
4.1.11 23:26
Anonymní píše:
Anonymní píše:
Anonymní : Ano to je přesně ono ! jak já ti rozumím. Je mi trapně za ty paka.. když ví, že na ně čeká člověk, který je má tak rád a tak jim tak věří.. :evil: Je mi to prostě všechno líto :cry: Ale anonymní hlavu vzhůru, takový je život, jak si kod ustele tak si i lehne, neboj všecko se jim vrátí, věřím na boží mlýny :palec: Zakladatelka
Já mám tu kamarádku strašně ráda, je to takové zlatíčko, pro něj by se rozkrájela, a mě se vždy otevírá kudla v kapse, když vím, jak se ten její chová a není mu trapný, to říct mě, jako její kamarádce! To mě taky štve, co si vůbec myslí? Holt si je jistej, že ikdybych jí něco řekla, on z toho snadno vyklouzne :-x

Poslouchej ..tak si promluv s ním .. řekni mu to někde o samotě -dej si s ním někde rande na kafe a vybal to na něj ..hele vím tohle a tohle .. ono se to obecně na tebe ví, já Tvé přítelkyni nic říkat nebudu, ale Tobě radím včas toho nech .. dozvěděla jsem se já, dozví se ona … copak ji nemiluješ ??? Tohle bycxh možná udělala já.Kdybych teda měla pocit že něco udělat opravdu musím.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.1.11 09:02
Sisule píše:
Anonymní píše:
Anonymní píše:
Anonymní : Ano to je přesně ono ! jak já ti rozumím. Je mi trapně za ty paka.. když ví, že na ně čeká člověk, který je má tak rád a tak jim tak věří.. :evil: Je mi to prostě všechno líto :cry: Ale anonymní hlavu vzhůru, takový je život, jak si kod ustele tak si i lehne, neboj všecko se jim vrátí, věřím na boží mlýny :palec: Zakladatelka
Já mám tu kamarádku strašně ráda, je to takové zlatíčko, pro něj by se rozkrájela, a mě se vždy otevírá kudla v kapse, když vím, jak se ten její chová a není mu trapný, to říct mě, jako její kamarádce! To mě taky štve, co si vůbec myslí? Holt si je jistej, že ikdybych jí něco řekla, on z toho snadno vyklouzne :-x
Poslouchej ..tak si promluv s ním .. řekni mu to někde o samotě -dej si s ním někde rande na kafe a vybal to na něj ..hele vím tohle a tohle .. ono se to obecně na tebe ví, já Tvé přítelkyni nic říkat nebudu, ale Tobě radím včas toho nech .. dozvěděla jsem se já, dozví se ona … copak ji nemiluješ ??? Tohle bycxh možná udělala já.Kdybych teda měla pocit že něco udělat opravdu musím.

Ale my jsme o tom spolu mluvili! Ve chvíli, kdy se pokoušel dostat i mě do postele! A jeho názor na to je, že jí miluje nejvíce na světě, ale nebrání se tomu, užít si i někde jinde, žije přeci jenom jednou a divil se, že já to nemám stejně.A na otázku, jestli mu náhodou nevadí, že jsem její kámoška a on kámoš mého manžela, řekl, že ne, že tím lépe. V tom mi došla slova. A upozornil mě, že jestli něco řeknu, stejně vše zapře a ona mu uvěří, čemuž veřím, bohužel :-x Takže co mi zbývá jiného, než mlčky přihlížet?

• Citovat
  • Upravit
4705
5.1.11 09:49

pro zakladatelku… … nevím, co je tu k řešení. Vím, vím..
jsem jako hrob.
Toť vše.
Je to intimní a interní záležitost těch dvou lidí, každé té duše zvlášť. Nemáme jediné právo jim do toho zasahovat…
Je to těžký, protože nám v tom lítají emoce a morální pravidla, ale když se nad tím hlouběji zamyslíš, zjistíš, že nemáš jedinou pravomoc to nějak aktivně řešit.
 NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.11 09:54

Nikina : jak už jsem psala včera jsem rozhodnutá mlčet jako hrob. Zajímalo mě jestli by jste jednaly jinak, ale většina lidí se shodla na mlčet, tak snad je to správné. Zaklad.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.1.11 10:13

ahoj. přidám také svojí zkušenost. Mám bratra který musí hodně hodně pracovat, aby své manželce, která je v invalidním důchodu zajistitl bydlení jídlo a tak. A ona? za zády se mu kurví a ještě se s tím chlubí. V minulosti už mi přetekly nervy a bratrovi jsem to řekla. . nic se nestalo. je s ní dál a já byla ta špatná. tato situace se opakuje stále dokola. Je smutné mít takové lidi v rodině. Celkem jsem se z toho ponaučila a už raději nic neříkám. Protože já budu vždy ta špatná.

pro anonyma (svádění od muže nejlepší kamarádky) nevím jestli bych si to nechala pro sebe. Každopádně bych to řekla svému chlapovi. kamarád nekamarád zasloužil by si rozbít držku

• Citovat
  • Upravit
4705
5.1.11 10:24

tak tak… není to naše věc.
Zvláště ve chvíli, kdy je tam láska… kdy to oba neplánovali, nejsou-li chroničtí záletníci, jak píše příspěvek přede mnou „kurví se“…
tam se ty emoce toho, kdo to ví, bouří notně…
 NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.11 10:41

Pro anonynmí : a ty si to teda neřekla ani svému muži, že Tě sváděl onen „kamarád“ a manžel kamarádky? Já myslím, že se to stejně v mém případě dříve nebo později provalí samo, protože to na jistém místě, není žádné tajemství :-o Když už tohle dělají, jak mohou být proboha tak neopatrní, to si myslí opravdu, že jim svět leží u nohou? Kdyby se schovali sami se svým tajemstvím někam, nebo nikdo potřebu to řešit. Je to někdy hold dost zamotané ty lidské vztahy. Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.1.11 10:46

NiKi : emoce by se ve mě ani tak nebouřily, jsem zvyklá na ledacos, ale nedokážu se smířit s tím, že všemi tak opěvovaný, chválený a jedinečný člověk je ve skutečnosti normalní pako, které se chová hůř než kdejaký puboš.. No že zdání klame už bych taky mohla vědět ve svých letech.. tak snad se nezlobíte, že si tady urovnávám myšlenky :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.1.11 10:46

Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
Sisule
5.1.11 10:51
Anonymní píše:
Sisule píše:
Anonymní píše:
Anonymní píše:
Poslouchej ..tak si promluv s ním .. řekni mu to někde o samotě -dej si s ním někde rande na kafe a vybal to na něj ..hele vím tohle a tohle .. ono se to obecně na tebe ví, já Tvé přítelkyni nic říkat nebudu, ale Tobě radím včas toho nech .. dozvěděla jsem se já, dozví se ona … copak ji nemiluješ ??? Tohle bycxh možná udělala já.Kdybych teda měla pocit že něco udělat opravdu musím.
Ale my jsme o tom spolu mluvili! Ve chvíli, kdy se pokoušel dostat i mě do postele! A jeho názor na to je, že jí miluje nejvíce na světě, ale nebrání se tomu, užít si i někde jinde, žije přeci jenom jednou a divil se, že já to nemám stejně.A na otázku, jestli mu náhodou nevadí, že jsem její kámoška a on kámoš mého manžela, řekl, že ne, že tím lépe. V tom mi došla slova. A upozornil mě, že jestli něco řeknu, stejně vše zapře a ona mu uvěří, čemuž veřím, bohužel :-x Takže co mi zbývá jiného, než mlčky přihlížet?
ááá omluva mě jste se poletly Ty a zakladatelka …no to je jiná ..já bych to určo řekla manželovi svýmu … něco jako že už se nechci s tím pánem stýkat a kamaráídit at se nediví .
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.1.11 12:09
Anonymní píše:
Pro anonynmí : a ty si to teda neřekla ani svému muži, že Tě sváděl onen „kamarád“ a manžel kamarádky?

Bohužel neřekla, měla jsem několikrát nutkání, ale vůbec nevím, jak bych mu to měla říct. Manžel ví, jaký on je, sám mi to říkal a hodně se divil, ale to, že šel i po mě, to mi prostě nejde přes pusu. Neřekla jsem to nikomu, až tady jako anonym. Sama sobě jsem si řekla, že s tím nechci mít nic společného, ať si každý dělá co chce a chtěla jsem , aby tohle šlo mimo mě. S dotyčným jsem si já své vyříkala, ale mám na jeho chování už těžkou averzi. Aby se tu ty anonymní nepletly, budu se podepisovat jako anonym „E“ :-)

• Citovat
  • Upravit
12978
5.1.11 12:16

Já jsem pro neříkat hlavně proto, že tím naprosto zhatíte možnost ne bezbolestnou nápravu.Nikdy nevíte, kdy ten nevěrník neusoudí, že už toho bylo dost a začne žít normálně..Ano, dál je to svině a dělal špatné věci, ale zatím nikomu neublížil ( protože dokud to neví, tak jakoby to nebylo) a oni mohou dalších 40 let žít v klidu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Annonymni
7.1.11 16:26

Lisbeth : ty bys neměla své sestře za zlé, kdyby jsi zjistila, že celou dobu ( třeba těch 40 let ) věděla o tom, že tě tvůj muž podvádí a neřekla ti to ?

• Citovat
  • Upravit
64
7.1.11 18:23

Pokud bych mela k tomu kto podvadi uzky vztah (bratr_), tak bych mu rekla ze vim, rekla byc mu co si myslim…
Na primy dotaz od sestry bych nelhala, protze to znamena ze ma podezreni a chce vedet.

Jinak mlcet, nikomu by to nic neprineslo. Ja bych nechtela vedet od nikoho jineho ze mne muz podvadi, pokud bych mela podezreni, tak se zeptam … 40 let se nevera „taji“ jen s vedomim podvadeneho ktery „nechce vedet“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.11 17:56

Anonymní E , být tebou řeknu to svému muži, chápu , že po nějaké době je to už asi nemožné ( dvojté vytočení -1. z toho co kamarád dělá, 2. z toho, že jsi mu to neřekla hned).. kdyby se to mělo opakovat, pak už nečekej a svému muži to řekni. Já se nakonec rozhodla, z různých důvodů, že to manželovi řeknu. Naštěstí zaujal super postoj :hug: teď ještě aby to vyšlo podle našich plánů Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky