Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Byla v šoku protože zjistila, že žije s člověkem kterého vůbec nezná ale nakonec mu odpustila.
@Lynette píše:
Byla v šoku protože zjistila, že žije s člověkem kterého vůbec nezná ale nakonec mu odpustila.
No bodeť, taky bych byla v šoku… a co teď? Klape? ![]()
Někdy musí na nevěru vztah tzv. uzrát.. Děti vyrostou a ta část vztahů co drží hlavně kvůli dětem (někdy o tom ani dotyční nevědí) se rychle rozpadá. Takovéto věcí se sice ovlivnit vůlí dají, ale ku prospěchu čeho, koho?
@Lynette píše:
Když jsem zjistila že je můj kamarád nevěrný mé kamarádce, tak jsem mu řekla, že buď jí to řekne sám nebo to řeknu já. Buď to měl tajit před celým světem, nebo jí to měl říct. Není možné abych do jeho lží byla zatažená taky a ze své kamarádka dělala blbce jako to dělal on - to by mi moc nepoděkovala až by to jednou prasklo. Zuřil ale pak šel s pravdou ven a řekl rovnou všechno, takže k mému překvapení se přiznal hned k několika milenkám a k nemanželskému dítěti.
no potěš koště s takovým chudákem
![]()
@Lynette píše:
A on ji klidně tahá za nos dál né? ![]()
Zajímavé pozorovat Vaše názory. My jsme s kamarádem byli označeni za milence, protože jsme spolu měli velmi dobrý vztah a můj ani jeho protějšek to nemohli pochopit a tak jsme zůstali oba sami a po roce dohromady.Oba jsme svým bývalým partnerům vděční, že to vyřešili dřív nž k nějaké nevěře opravdu došlo