Váš názor na nevěru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
8.1.11 18:06

Lubalenka : těch 40 let, byl jen takový příklad , který zmínila lizbeth, jakože když se to tedka nedozví, mohou žít klidně dalších 40 let ve sladké nevědomosti :-) Ne, 40 let je opravdu dlouhá doba, na utajení nečeho pravidelně se opakujícího, a v tomhle případě, je to pravidelně se opakující, neboť je to podmíněno něčím co by musel někdo stopnout, zarazit :pocitac: Je to velice složité na pochopení, když to popisuju tímto stylem to je mi jasné, ale podrbonosti musím vynechat. Zakladatlka

• Citovat
  • Upravit
6
10.1.11 15:10

Jak se pozna, ze je pozde

Omlouvam se za duplikatni prispevek, ale mozna patri spis sem…

Příspěvek upraven 14.01.11 v 14:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
11.1.11 00:35

Jane, nezlob se, proč mám pocit neupřímnosti z tvého příběhu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
11.1.11 03:50

Neuprimnost

To vazne nevim. V cem konkretne. Samozrejme v nekterych vecech muze byt muj nazor hodne subjektivni, cemuz se nejde vyhnout, ale nemyslim si, ze nejak extremne.

Příspěvek upraven 14.01.11 v 14:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabika
11.1.11 09:23

jan2010 - manželku neprinútiš, aby sa odmilovala od milenca a zase zamilovala do teba. Presnejšie, aj keby sa ti to podarilo, bude neustále cítiť, že ty nesieš zodpovednosť za váš vzťah a ona sa len „vezie“. Podobne ako vzťah medzi šéfom firmy a jeho podriadeným - šéf rozhoduje a nesie zodpovednosť za úspech, podriadený akurát plní zadané úlohy, a kým mu chodí plat, tak je mu cash flow u prd…
Pokiaľ chceš dospelý vzťah so svojou manželkou, musíš ju nechať, aby dospela a začala sa dospelo chovať. Riziko je, že ju môžeš stratiť, ale je i šanca, že prežije potrebné sklamanie, a vráti sa k tebe.
Prakticky teda nemôžeš podľa mňa robiť nič, maximálne jej povedať, že ju máš, a že sa k tebe môže vrátiť, ak bude o to stáť… a nechať ju ísť…

• Citovat
  • Upravit
6
11.1.11 10:01

Diky moc

Diky moc

Příspěvek upraven 14.01.11 v 14:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabika
11.1.11 11:03

Pokiaľ je problém LEN v tom nepochopení túžby po dieťati (diskusiu tvojej manželky nepoznám, neviem, ako to videla ona), tak moja rada znie KOMUNIKOVAŤ, KOMUNIKOVAŤ, SYPAŤ POPOL NA HLAVU A KOMUNIKOVAŤ. (Mmch, ona tiež nemala riešiť tak, ako riešila, neospravedlňujem ju, mala sa uistiť, že chápeš, čo ti hovorí, ak ju ale cez to všetko chceš späť, tak asi takto…)

• Citovat
  • Upravit
Werunka_K
7.3.11 12:42

Prosím o vyplnění http://13710.vyplnto.cz/ je to k mé absolventské prác.Předem moc děkuji.

• Citovat
  • Upravit
234
7.3.11 13:00

R.

Příspěvek upraven 17.06.11 v 08:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Werunka_K
7.3.11 13:03

Tuto otázku jsem tam chtěla dát, ale moje vedoucí práce říkala, že je to moc intimní otázka..

• Citovat
  • Upravit
16694
7.3.11 13:06
Werunka_K píše:
Tuto otázku jsem tam chtěla dát, ale moje vedoucí práce říkala, že je to moc intimní otázka..

V případě anonymního dotazníku mi to tedy intimní nějak nepřipadá :lol: , ale vedoucí má vždycky pravdu, známe :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Werunka_K
7.3.11 13:10
Kakika píše:
Werunka_K píše:
V případě anonymního dotazníku mi to tedy intimní nějak nepřipadá :lol: , ale vedoucí má vždycky pravdu, známe :-P

Ona mi právě řekla, že by na to stejně respondenti neodověděli pravdivě i když je to anonymní a že touto otázkou nic nezjistim, tak ať to tam nedávám… No…jsem ji poslechla :-D

• Citovat
  • Upravit
1702
7.3.11 13:36

Ahoj, tak tohle je hodne blba situace, nedavno jsem si prosla necim podobnym, kdy se mi sverila nejlepsi kamaradka s tim, ze podvadi meho nejlepsiho kamarada…vazne zavidenihodna situace…Slibila jsem, ze pomlcim, ale mlcela bych, ikdybych to neslibila. Nakonec se vsechno provalilo i bez mych zasluh a to docela za kratky cas. Pokud nikdo nevi, ze to vis, je to lepsi. Na tvem miste bych mlcela a ani se nesverovala nikomu jinemu, protoze je pravda, ze pak je vetsinou nejhorsi ten, ktery to vedel a nic nerekl a naopak…
Nezavidim situaci, ja jsem rada, ze jsem z toh venku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
7.3.11 13:57

Tak já jsem věděla,že švagrová podvádí řekla jsme to jen manželovi ten mlčel,ale když se švagrová rozvedla on to řekl bráchovi a ten hned zaútočil na švagrovou,že mu byla nevěrná apod.A samozřejmě jsem to schytala já,že jsem to vyslepičila švagrovi i,když jsem mu to neřekla.Takže já se už do ničeho nepletu poučila jsem se.Ať si ostatní příbuzný dělají co chtějí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
21.5.12 12:02

vas nazor na neveru

Ahoj :mavam: Jen bych si tak chtela pokecat, zajima me jakej mate nazor na neveru? Jste schopni po nekolika letech parterstvi nebo manzelstvi prekousnout kdyz se vyspi s jinou? Ja mam tri a pul roku pritele, mame dceru a zatim me nepodvedl, teda aspon tomu verim ale neverim tomu ze celej zivot bude spat jen semnou, ze ani jednou neulitne, to je podle me uplne nerealny. Premyslim jestli bych byla schopna odpoustet, kdyz by se to stalo treba jen jednou za nekolik let, pokud spolu opravdu budeme zit celej zivot. Jak to vidite vy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí