Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:Bolí mě hlava, záda, když cvičím, tak ne. A pomáhá spát úplně bez polštáře.
Ahoj maminky.
Chci se vás zeptat jaké příznaky máte když máte problematiku krční páteře.
A jestli vám na to zabírají klasické léky.
Jsem zde nová, tak prosím omluvte za anonym.
Díky.
@Anonymní píše:
Ahoj maminky.
Díky.
nechápu - jsem zde nová, tak prosím omluvte za anonym - proč? co je na bolesti za krkem tak intimního, to má 90 % populace
Od krční páteře tě může bolet ten krk, hlava, ruce, ruce mohou brnět a být necitlivé, případně slábnout, dále se může motat hlava a být ti na zvracení.
Mě od krční páteře bolí hlava, často to jde i do ramen, což se podepisuje když třeba nosím děti. Ale spis než ze by krční pater způsobovala nějaké vedlejší komplikace to mám naopak, ze veškerý stres, nějaká psychická zátěž se usadí prave v te oblasti. Jinak samotný příznak je proste bolest, zatuhlost. Leky neberu, většinou mi pomůže se proste hodit do psychické pohody a zacvicit si.
Bolest zad, ramen, hlavy, tlačí mě oči, migréna, nauzea, necitlivost prstů.
Od krční páteře prý může bolet všechno kromě vlasů. Řekl mi jednou jeden lidový léčitel.
Migrény, křeče rukou. Na bolest beru Ataralgin, mažu hřejivou mastí a hlavně každý den protahuji. Bez toho bych měla migrény asi denně…
@Klopotkova A myslíte že to muže bÿt třeba i tinnitus jako příznak špatné krční páteře?
@Anonymní píše:
@Klopotkova A myslíte že to muže bÿt třeba i tinnitus jako příznak špatné krční páteře?
Ano.
Normálně mě od krční páteře „jen“ bolí hlava. Pomáhá mi rozcvičení. Když jsem ji měla hodně zablokovanou, brněly mě malíčky na rukou a neustále se mi motala hlava.
Bolest hlavy a za krkem, motání hlavy. Trochu mi uleví ataralgin, ale úplně nezabere. Pomáhá mi cvičení na krční páteř a spát bez polštáře. Co nejmíň ležet.
@Anonymní píše:
Já ho mám už několik měsíců a naučila jsem se s tím žít. První dva měsíce byl peklo.
@Anonymní píše:
ahojda martino! zase, zase?
Ahoj maminky.
Díky.