Vasektomie s uložením spermií

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
16.11.12 18:28
@aničkakytička píše:
NE, TO JE PROSTĚ PŘÍRODA. MŮJ MUŽ JE VŠELIJAKEJ, ALE JEŠITNOST, SOBECKOST, TO JE OD NĚJ NA HONY VZDÁLENÝ.. OMLOUVÁM SE ZAKLADATELCE, JEN JSEM VYJÁDŘILA SVŮJ NÁZOR.

to se omlouvám, nechtěla jsem se tě nebo tvého muže nějak dotknout. Já to tak prostě vnímám, no :nevim:.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.11.12 18:48
@aničkakytička píše:
NE, TO JE PROSTĚ PŘÍRODA. MŮJ MUŽ JE VŠELIJAKEJ, ALE JEŠITNOST, SOBECKOST, TO JE OD NĚJ NA HONY VZDÁLENÝ.. OMLOUVÁM SE ZAKLADATELCE, JEN JSEM VYJÁDŘILA SVŮJ NÁZOR.

od zakladatelky: Aničko nemáš se vůbec za co omlouvat. Já si každého názoru vážím. A vlastně se spíše utvrzuji v tom, že to zamražení má své opodstatnění.

Jinak jsem ráda, že je na to ještě nějaký ten měsíc čas. Mrně se narodí začátkem února, potom šestinedělí a pak teprve to rozhodnutí, takže doufám, že k něčemu vyhovujícímu oběma dospějeme.

• Citovat
  • Upravit
14110
16.11.12 19:33
@Anonymní píše:
od zakladatelky: Aničko nemáš se vůbec za co omlouvat. Já si každého názoru vážím. A vlastně se spíše utvrzuji v tom, že to zamražení má své opodstatnění.Jinak jsem ráda, že je na to ještě nějaký ten měsíc čas. Mrně se narodí začátkem února, potom šestinedělí a pak teprve to rozhodnutí, takže doufám, že k něčemu vyhovujícímu oběma dospějeme.

ale pokud se k tomu rozhodnete, rozhodně bych taky byla pro zamražení, nejste žádní důchodci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí