Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@aničkakytička píše:
NE, TO JE PROSTĚ PŘÍRODA. MŮJ MUŽ JE VŠELIJAKEJ, ALE JEŠITNOST, SOBECKOST, TO JE OD NĚJ NA HONY VZDÁLENÝ.. OMLOUVÁM SE ZAKLADATELCE, JEN JSEM VYJÁDŘILA SVŮJ NÁZOR.
od zakladatelky: Aničko nemáš se vůbec za co omlouvat. Já si každého názoru vážím. A vlastně se spíše utvrzuji v tom, že to zamražení má své opodstatnění.
Jinak jsem ráda, že je na to ještě nějaký ten měsíc čas. Mrně se narodí začátkem února, potom šestinedělí a pak teprve to rozhodnutí, takže doufám, že k něčemu vyhovujícímu oběma dospějeme.
@Anonymní píše:
od zakladatelky: Aničko nemáš se vůbec za co omlouvat. Já si každého názoru vážím. A vlastně se spíše utvrzuji v tom, že to zamražení má své opodstatnění.Jinak jsem ráda, že je na to ještě nějaký ten měsíc čas. Mrně se narodí začátkem února, potom šestinedělí a pak teprve to rozhodnutí, takže doufám, že k něčemu vyhovujícímu oběma dospějeme.
ale pokud se k tomu rozhodnete, rozhodně bych taky byla pro zamražení, nejste žádní důchodci…
to se omlouvám, nechtěla jsem se tě nebo tvého muže nějak dotknout. Já to tak prostě vnímám, no
.