Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Lizbeth píše:
To je zvláštní, protože po přečtení několika diskuzí už přece každý ví, že nejzdravější a nejbezpečnější je hulit trávu..
Liz doufám,že malá už trávu taky ochutnala,přeci ji to nebudeš zakazovat.víš,že zakázané zboží nejvíc chutná
![]()
no jen na chvíli vytáhnu paty z domu a tady se strhne taková jízda…fuj fuj fuj..styďte se ženy
![]()
@pikolino píše:
no jen na chvíli vytáhnu paty z domu a tady se strhne taková jízda…fuj fuj fuj..styďte se ženy![]()
![]()
doufám,že jsi šla do večerky pro cíga a flašku ![]()
Ale ženské,nééé že budete doma vyhulovat kočkám pod nos,škodí to srsti
![]()
nééé…jen do zverimexu pro granule..ať má hafík s číčou a prďolou co dlabat…vy se tu vyváříte se vším možným když je to tak jednoduché a rychlé…jedna miska granulí a je vyvážená strava pro celou rodinu
@Katka86 píše:
Ale ženské,nééé že budete doma vyhulovat kočkám pod nos,škodí to srsti![]()
![]()
To bych kočičce nikdy neudělala…
@pikolino píše:
nééé…jen do zverimexu pro granule..ať má hafík s číčou a prďolou co dlabat…vy se tu vyváříte se vším možným když je to tak jednoduché a rychlé…jedna miska granulí a je vyvážená strava pro celou rodinu
pro děcko granule ze zveráku?jsi normální,já jim kupuju konzervy pro psy v tescu za 19 kč půl kila,přeci jim nebudu kupovat eukanubu nebo purinu,ne ![]()
@Katka86 píše:
pro děcko granule ze zveráku?jsi normální,já jim kupuju konzervy pro psy v tescu za 19 kč půl kila,přeci jim nebudu kupovat eukanubu nebo purinu,ne
@pikolino píše:
jjéééé ,holky,a co myslíte,jsem těhotná??????
určitě jo…
@alusa11 píše:
určitě jo…
no to ráda slyšim…jsem si nebyla jistá… ![]()
@pikolino píše:
jjéééé ,holky,a co myslíte,jsem těhotná??????
Takhle na dálku je naprosto zřetelně vidět, že to máš s milencem.
@Lizbeth píše:
Takhle na dálku je naprosto zřetelně vidět, že to máš s milencem.
a kterýho myslíš…pondělí,středa,nebo pátek…nějak se v tom ztrácím
@Bubu25 píše:
za sebe radim: udelej si test pokud jses alespon 5DPOto uz by mozna bylo i neco videt
ale pokud ti test ukaze slabou carku tzn ducha, tak zajdi semhle do diskuze - taky je moc fajn jako tahle
a zeptej se holek co oni na tvuj test
![]()
https://www.emimino.cz/…rankovani/6/
neni třeba…už to vidím..jasný // Není pochyb…
íu