Včelky, vosy, pojďte si pro med :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20662
6.4.12 15:18
@pikolino píše:
seš vadná?!!! Ty tahám už teď!!! :pankac:
EKOLOGIÉÉÉÉÉ

a doufám,že je páliš v pecu a né je trapně recIklovat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
6.4.12 15:22

Tak jsem do něj nalila lahev Panadolu a už je klid - díky všem za rady - mocinky vás fšechny :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
6.4.12 15:22
@Katka86 píše:
a doufám,že je páliš v pecu a né je trapně recIklovat :roll:

Na podpal jsou nejlepší starý pneušky a boty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
6.4.12 15:23

@pikolino
Prosím tě, bud tak hodná hod mi sem ještě nějaké věci co bys pro kluka potřebovala, chci ti to poslat jako podporu - od státu dostaneš hrozně málo - je to svinárna.
Takže zatím mám pro tebe: Chodítko, klokanku,plato bobíků,obří saténová nebesa nad postel..a dál fakt nevím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
6.4.12 15:23
@Bersaba píše:
Tsss… hnuskařko! Se nad sebou snad zamysli nebo co.

Ty používáš jako látkovky jo? A není Ti to blbý upírat čas, který můžeš věnovat dítěti praním a věšením prádla jo? To seš teda matka :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
6.4.12 15:24
@Starrky píše:
Tak jsem do něj nalila lahev Panadolu a už je klid - díky všem za rady - mocinky vás fšechny :srdce:

já se pochčiju :lol: :lol: :lol: :pankac: :pankac: :pankac: já vás taky mocinky žeru :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
6.4.12 15:24
@Katka86 píše:
a doufám,že je páliš v pecu a né je trapně recIklovat :roll:

no snad si nemyslíš že bych to tahala k tomu kontaši co mám 200m od baráku…prdlajs…pěkně to naplním mourem a pilinama,zaleju vyjetým olejem..a to je potom hukot v kamnech…no a jako bonus pěkně teplíčko.. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
6.4.12 15:25

Já ti taky ráda něco pošlu:mám tu prázdný obal od mlíka,postýlku,ale nemá rošty ani šprušle,ale to se vždycky hodí,ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
6.4.12 15:27
@Lizbeth píše:
@pikolino
Prosím tě, bud tak hodná hod mi sem ještě nějaké věci co bys pro kluka potřebovala, chci ti to poslat jako podporu - od státu dostaneš hrozně málo - je to svinárna.
Takže zatím mám pro tebe: Chodítko, klokanku,plato bobíků,obří saténová nebesa nad postel..a dál fakt nevím..

spoustu jsem toho už nakoupila,chci být přece na všechno připravená…co na tom že jsem teď teprve našla //…však ono se to pak hodí…ale kouknu co mi chybí a kdyžtak písnu SZ.Neva? :* :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
6.4.12 15:28
@pikolino píše:
spoustu jsem toho už nakoupila,chci být přece na všechno připravená…co na tom že jsem teď teprve našla //…však ono se to pak hodí…ale kouknu co mi chybí a kdyžtak písnu SZ.Neva? :* :hug:

Hele ale hoď nám sem fotku těch // a my budeme hlasovat, jestli nekecáš. Třeba jsou tam //// a to znamená, že čekáš dvojčata. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
6.4.12 15:28
@pikolino píše:
spoustu jsem toho už nakoupila,chci být přece na všechno připravená…co na tom že jsem teď teprve našla //…však ono se to pak hodí…ale kouknu co mi chybí a kdyžtak písnu SZ.Neva? :* :hug:

Já když našla //,tak jsem hned objednala kočár :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
6.4.12 15:29
@Nelisa píše:
Hele ale hoď nám sem fotku těch // a my budeme hlasovat, jestli nekecáš. Třeba jsou tam //// a to znamená, že čekáš dvojčata. ;)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
6.4.12 15:30
@Katka86 píše:
Já když našla //,tak jsem hned objednala kočár :nevim:

Doufám, že ho máš uskladněnej pěkně doma a ne někde trapně u příbuznejch. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
@Nelisa píše:
Hele ale hoď nám sem fotku těch // a my budeme hlasovat, jestli nekecáš. Třeba jsou tam //// a to znamená, že čekáš dvojčata. ;)

Ano, ale každé je jiného milence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662

Holky chlap včera přišel o 10 minut pozdějc z práce,mám mu sbalit pět švestek a poslat do kša?co s takovým hajzlem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí