Včelky, vosy, pojďte si pro med :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6230
6.4.12 14:08
@lentilka76 píše:
Starrky nevím pro koho by to jejich jídlo bylo za trest. :mrgreen: Ještě mi ho chtěly samy nabízet :P

:mrgreen: :mrgreen: - tak jim zkus dát k obědu hambáč a uvidíš, jak jim bude šmakovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
@Starrky píše:
Já vím a hrozně se za to stydím :mrgreen:

To bys měla,ihned zavolej tchýni a popros o radu,jak vychovat dítě :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
838

Tak jsem si otevřela jednoho lahvoně (dnes teprve 5-tý) prý je to v těhu skvělé na trávení - přecpala jsem se smaženým hermelínem s tatarkou. Ale teď jen jedno ,musím ještě jet pro malého do školky (autem). No do večera svých 8-10 jkousků udělám ať má dobrý příjem…Před malým musím na tajnačku jinak by mě to vypil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
6.4.12 14:09
@Katka86 píše:
To bys měla,ihned zavolej tchýni a popros o radu,jak vychovat dítě :cert: :cert:

No vidíš - to mě nenapadlo - ta bude mít určitě hroznou radost, že od ní chci konečně nějakou radu :)
Jinak mám po srandě - dítě se mi vzbudilo, tak ho šoupnu na balkon na čerstvý vzduch a jedu na ty nákupy a k holiči :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
6.4.12 14:10
@alusa11 píše:
Tak jsem si otevřela jednoho lahvoně (dnes teprve 5-tý) prý je to v těhu skvělé na trávení - přecpala jsem se smaženým hermelínem s tatarkou. Ale teď jen jedno ,musím ještě jet pro malého do školky (autem). No do večera svých 8-10 jkousků udělám ať má dobrý příjem…Před malým musím na tajnačku jinak by mě to vypil.

No jo,ale ty jsi holka zlatá zapomněla,že pivo sice je dobré na trávení,ale jedině v kombinaci s vodkou :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
6.4.12 14:10
@Bubu25 píše:
8o :cert: zajeď do ČB a Bubu Ti zařídí řádné vopíchání http://bestpage.cz/…35443551.GIF
http://bestpage.cz/…54535640.GIF
http://bestpage.cz/…ktus0018.gif

ale jenom né beranem nebo vlčákem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
838
6.4.12 14:12
@Katka86 píše:
No jo,ale ty jsi holka zlatá zapomněla,že pivo sice je dobré na trávení,ale jedině v kombinaci s vodkou :pankac: :pankac:

Ježišmarjá tak co teď budu dělat????? Stačí půl litru denně?? Víc už toho asi nevypiju… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
6.4.12 14:13
@alusa11 píše:
Ježišmarjá tak co teď budu dělat????? Stačí půl litru denně?? Víc už toho asi nevypiju… :oops:

prckovi si pěkně pohnojila,že jsi pila jen to pivo.Na každý lok piva připadají dva loky vodky!!!tak to prosím tě dodržuj,jo :mrgreen:

Příspěvek upraven 06.04.12 v 14:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
6.4.12 14:14
@Bubu25 píše: :think: :think: :think: a sakra tak to pak zbejvá jedině můj mangel 8o :cert: nebo já :P :mrgreen: :lol:

ok,beru tebe :jazyk: :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
838
6.4.12 14:14
@Katka86 píše:
prckovi si pěkně pohnojila,že jsi pila jen to pivo.Na každý lok piva připadají dva loky vodky!!!tak to prosím tě dodržuj,jo :mrgreen:

No to dám …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
6.4.12 14:15
@alusa11 píše:
No to dám …

ted koukám na tvůj metřík 8o 8o ty sis jako dovolila mít dítko ve 36 letech?jsi normální?taková stařena a těhotná 8o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
838
6.4.12 14:17
@Katka86 píše:
ted koukám na tvůj metřík 8o 8o ty sis jako dovolila mít dítko ve 36 letech?jsi normální?taková stařena a těhotná 8o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ne ne já jen mlžím…Ve skutečnosti je mi 18 ale nechci aby všichni věděli že jsem měla první v 15 víš.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
6.4.12 14:18
@Bubu25 píše:
ok tak domluveno ale vem s sebou tvyho tatika a udelame u toho rovnou nejaky to spojeni :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

tatík bude hlídat děcka,takže nemůže přijet :nevim: ale mám doma dřevěného vibrouše,to je jízda :pankac: :pankac: ale pak je potřeba asi 2 hodiny vytahovat třísky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
6.4.12 14:19

Teda kouikám vy ste se tady pěkně rozjeli :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
6.4.12 14:19
@alusa11 píše:
ne ne já jen mlžím…Ve skutečnosti je mi 18 ale nechci aby všichni věděli že jsem měla první v 15 víš.......

aha,no tak to máš štěští :lol: :lol: jinak bych tě nahlásila na socku :cert: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí