Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@lentilka76 píše:
Starrky nevím pro koho by to jejich jídlo bylo za trest.Ještě mi ho chtěly samy nabízet
- tak jim zkus dát k obědu hambáč a uvidíš, jak jim bude šmakovat ![]()
@Starrky píše:
Já vím a hrozně se za to stydím
To bys měla,ihned zavolej tchýni a popros o radu,jak vychovat dítě
![]()
Tak jsem si otevřela jednoho lahvoně (dnes teprve 5-tý) prý je to v těhu skvělé na trávení - přecpala jsem se smaženým hermelínem s tatarkou. Ale teď jen jedno ,musím ještě jet pro malého do školky (autem). No do večera svých 8-10 jkousků udělám ať má dobrý příjem…Před malým musím na tajnačku jinak by mě to vypil.
@Katka86 píše:
To bys měla,ihned zavolej tchýni a popros o radu,jak vychovat dítě![]()
No vidíš - to mě nenapadlo - ta bude mít určitě hroznou radost, že od ní chci konečně nějakou radu ![]()
Jinak mám po srandě - dítě se mi vzbudilo, tak ho šoupnu na balkon na čerstvý vzduch a jedu na ty nákupy a k holiči ![]()
@alusa11 píše:
Tak jsem si otevřela jednoho lahvoně (dnes teprve 5-tý) prý je to v těhu skvělé na trávení - přecpala jsem se smaženým hermelínem s tatarkou. Ale teď jen jedno ,musím ještě jet pro malého do školky (autem). No do večera svých 8-10 jkousků udělám ať má dobrý příjem…Před malým musím na tajnačku jinak by mě to vypil.
No jo,ale ty jsi holka zlatá zapomněla,že pivo sice je dobré na trávení,ale jedině v kombinaci s vodkou
![]()
@Bubu25 píše:
![]()
zajeď do ČB a Bubu Ti zařídí řádné vopíchání http://bestpage.cz/…35443551.GIF
http://bestpage.cz/…54535640.GIF
http://bestpage.cz/…ktus0018.gif
ale jenom né beranem nebo vlčákem ![]()
@Katka86 píše:
No jo,ale ty jsi holka zlatá zapomněla,že pivo sice je dobré na trávení,ale jedině v kombinaci s vodkou![]()
Ježišmarjá tak co teď budu dělat????? Stačí půl litru denně?? Víc už toho asi nevypiju… ![]()
@alusa11 píše:
Ježišmarjá tak co teď budu dělat????? Stačí půl litru denně?? Víc už toho asi nevypiju…
prckovi si pěkně pohnojila,že jsi pila jen to pivo.Na každý lok piva připadají dva loky vodky!!!tak to prosím tě dodržuj,jo ![]()
Příspěvek upraven 06.04.12 v 14:13
@Bubu25 píše:![]()
![]()
a sakra tak to pak zbejvá jedině můj mangel
![]()
nebo já
![]()
![]()
ok,beru tebe
![]()
@Katka86 píše:
prckovi si pěkně pohnojila,že jsi pila jen to pivo.Na každý lok piva připadají dva loky vodky!!!tak to prosím tě dodržuj,jo
No to dám …
@alusa11 píše:
No to dám …
ted koukám na tvůj metřík
ty sis jako dovolila mít dítko ve 36 letech?jsi normální?taková stařena a těhotná
![]()
@Katka86 píše:
ted koukám na tvůj metřík![]()
ty sis jako dovolila mít dítko ve 36 letech?jsi normální?taková stařena a těhotná
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ne ne já jen mlžím…Ve skutečnosti je mi 18 ale nechci aby všichni věděli že jsem měla první v 15 víš.......
@Bubu25 píše:
ok tak domluveno ale vem s sebou tvyho tatika a udelame u toho rovnou nejaky to spojeni![]()
![]()
tatík bude hlídat děcka,takže nemůže přijet
ale mám doma dřevěného vibrouše,to je jízda
ale pak je potřeba asi 2 hodiny vytahovat třísky ![]()
@alusa11 píše:
ne ne já jen mlžím…Ve skutečnosti je mi 18 ale nechci aby všichni věděli že jsem měla první v 15 víš.......
aha,no tak to máš štěští
jinak bych tě nahlásila na socku
![]()