Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Heršvec, pořád sem lezu a čekám, až někdo napráší nějakou tu štěkací diskuzi, že si při pátku spravím náladu - a furt nic. ![]()
Ale medovinku bych si dala, to zase jo. ![]()
@Bersaba píše:
Heršvec, pořád sem lezu a čekám, až někdo napráší nějakou tu štěkací diskuzi, že si při pátku spravím náladu - a furt nic.
Ale medovinku bych si dala, to zase jo.
Já taky,děsná nuda,tady dneska,tak mám chut si poštěkat a není kde
![]()
@Katka86 píše:
Já taky,děsná nuda,tady dneska,tak mám chut si poštěkat a není kde![]()
![]()
![]()
Tak se pojď poštěkat se mnou. Neboj, ulev si. ![]()
@Bersaba píše:
Tak se pojď poštěkat se mnou. Neboj, ulev si.
Nejvíc mě nasere, když mě někdo ignoruje - jenže to by ti poněkud zabilo diskuzi, že?
![]()
Tak co třeba - právě mi dítě ujedlo z talíře kus paprikový klobásy. Ach jo, mám pocit, že jsem selhala…
Chtělo by to vytipovat správný slova, třeba jako tchýně, chodítko, pribiňák… a založit diskuzi Chodítko, pribiňák a tchýně: koupila jsem šestiměsíčnímu synkovi chodítko, je v něm nadšený, jen mi vadí, že tchýně malýho krmí pribiňákem zrovna v chodítku, chodítko by se mohlo ušpinit a tchýni je to úplně jedno.
Poraďte! ![]()
@Bersaba píše:![]()
Nejvíc mě nasere, když mě někdo ignoruje - jenže to by ti poněkud zabilo diskuzi, že?
![]()
Tady někdo něco psal?
![]()
@Nelisa píše:
Chtělo by to vytipovat správný slova, třeba jako tchýně, chodítko, pribiňák… a založit diskuzi Chodítko, pribiňák a tchýně: koupila jsem šestiměsíčnímu synkovi chodítko, je v něm nadšený, jen mi vadí, že tchýně malýho krmí pribiňákem zrovna v chodítku, chodítko by se mohlo ušpinit a tchýni je to úplně jedno.Poraďte!
To je boží
![]()
@Nelisa píše:
Chtělo by to vytipovat správný slova, třeba jako tchýně, chodítko, pribiňák… a založit diskuzi Chodítko, pribiňák a tchýně: koupila jsem šestiměsíčnímu synkovi chodítko, je v něm nadšený, jen mi vadí, že tchýně malýho krmí pribiňákem zrovna v chodítku, chodítko by se mohlo ušpinit a tchýni je to úplně jedno.Poraďte!
a nebo kočky
to by tu přiletěly všechny včelstva světa
![]()
@Nelisa píše:
Třeba: „Tříměsíční mi spadl z gauče rovnou na kočku, fakt to byl mžik, jen jsem se otočila, že si zapálím, a buch!“
@Bersaba píše:
Třeba: „Tříměsíční mi spadl z gauče rovnou na kočku, fakt to byl mžik, jen jsem se otočila, že si zapálím, a buch!“
dost dobrá diskuze
![]()
@Bersaba píše: