Včelky, vosy, pojďte si pro med :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7661
6.4.12 12:30

Heršvec, pořád sem lezu a čekám, až někdo napráší nějakou tu štěkací diskuzi, že si při pátku spravím náladu - a furt nic. :zed:
Ale medovinku bych si dala, to zase jo. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
6.4.12 12:39
@Bersaba píše:
Heršvec, pořád sem lezu a čekám, až někdo napráší nějakou tu štěkací diskuzi, že si při pátku spravím náladu - a furt nic. :zed:
Ale medovinku bych si dala, to zase jo. :jazyk:

Já taky,děsná nuda,tady dneska,tak mám chut si poštěkat a není kde :cert: :cert: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
6.4.12 12:45
@Katka86 píše:
Já taky,děsná nuda,tady dneska,tak mám chut si poštěkat a není kde :cert: :cert: :lol: :lol:

Tak se pojď poštěkat se mnou. Neboj, ulev si. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
6.4.12 12:50
@Bersaba píše:
Tak se pojď poštěkat se mnou. Neboj, ulev si. :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: tak mi napiš co tě nejvíc nasere a já už se nějak zařídím :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
6.4.12 13:07

:lol: :lol: Nejvíc mě nasere, když mě někdo ignoruje - jenže to by ti poněkud zabilo diskuzi, že? :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
6.4.12 13:08

Tak co třeba - právě mi dítě ujedlo z talíře kus paprikový klobásy. Ach jo, mám pocit, že jsem selhala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
6.4.12 13:15

Chtělo by to vytipovat správný slova, třeba jako tchýně, chodítko, pribiňák… a založit diskuzi Chodítko, pribiňák a tchýně: koupila jsem šestiměsíčnímu synkovi chodítko, je v něm nadšený, jen mi vadí, že tchýně malýho krmí pribiňákem zrovna v chodítku, chodítko by se mohlo ušpinit a tchýni je to úplně jedno. :cert: Poraďte! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
6.4.12 13:18
@Bersaba píše: :lol: :lol: Nejvíc mě nasere, když mě někdo ignoruje - jenže to by ti poněkud zabilo diskuzi, že? :think: :mrgreen:

Tady někdo něco psal? :think: :think: :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
@Nelisa píše:
Chtělo by to vytipovat správný slova, třeba jako tchýně, chodítko, pribiňák… a založit diskuzi Chodítko, pribiňák a tchýně: koupila jsem šestiměsíčnímu synkovi chodítko, je v něm nadšený, jen mi vadí, že tchýně malýho krmí pribiňákem zrovna v chodítku, chodítko by se mohlo ušpinit a tchýni je to úplně jedno. :cert: Poraďte! :P

To je boží :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
20662
@Nelisa píše:
Chtělo by to vytipovat správný slova, třeba jako tchýně, chodítko, pribiňák… a založit diskuzi Chodítko, pribiňák a tchýně: koupila jsem šestiměsíčnímu synkovi chodítko, je v něm nadšený, jen mi vadí, že tchýně malýho krmí pribiňákem zrovna v chodítku, chodítko by se mohlo ušpinit a tchýni je to úplně jedno. :cert: Poraďte! :P

a nebo kočky :lol: :lol: :lol: to by tu přiletěly všechny včelstva světa :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
6.4.12 13:26
@Nelisa píše:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
7661
6.4.12 13:29

Třeba: „Tříměsíční mi spadl z gauče rovnou na kočku, fakt to byl mžik, jen jsem se otočila, že si zapálím, a buch!“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
838
6.4.12 13:30
@Bersaba píše:
Třeba: „Tříměsíční mi spadl z gauče rovnou na kočku, fakt to byl mžik, jen jsem se otočila, že si zapálím, a buch!“

dost dobrá diskuze :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
6.4.12 13:30
@Bersaba píše:
Třeba: „Tříměsíční mi spadl z gauče rovnou na kočku, fakt to byl mžik, jen jsem se otočila, že si zapálím, a buch!“
:lol: :lol: :lol: Kočka má zlomený ocas,tak ji nechám zastřelit at se netrápí a malému jsem to vydezifikovala slivici,ale jen kapánek,aby zbylo ještě na mě.Ted už je ok,spí v chodítku :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
838
6.4.12 13:31
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie