Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jiri neboj se… jeste jsi nenapsala tedy, jak dlouho se snazite, ze jsi tak netrpeliva a vynervovana…
ale urcite je to zbytecny.
ber to prosim realne - bud se to podarilo, spojilo se zdrave vajicko se zdravou spermii, ktere se nasledne uchytilo do akorat tak vysoke sliznice, anebo bylo neco spatne a priroda to vyresi - k dobremu konci.
ja vim, ze je to smutny, ale ja prisla o mrnouska v 9tt, kdy už jsem viděla, jak mu bije srdicko a jak mava rucickama - a najednou za 14 dni mu srdicko nebilo… ![]()
mam vysledky z genetiky, melo opravdu spatne poskladane chromozomy a bylo by moooc nemocne, takže příroda řekla „stop“.
Bolelo to srašn moc, určitě bych si raději přála, aby se to bývalo do tohohle týdne ani nedostalo.
A to si vem, že je spousta maminek, které se špatnou diagnozu, postizeni plodu, dozvi mnohem později… ![]()
Jak už tu někdo psal - je stresující a nemá se dělat to, že se testuje takhle brzo.
jakž tak výsledek může být vidět 26 den MS, já jsem měla s Vojtíškem negativni test jeste snad 30 den a // až nějaký 35 den…
Já vím, že tím teď žiješ a nemyslíš na nic jiného, ale po své zkušenosti - poprvé jsem taky taková nedočkavá byla, podruhé už raději ne.
Navštěvníci ono bohužel ani z těhle krásných testů to těhotenství nedopadlo dobře. V 10tt jsem byla na revizi.
Jiři, tak jak? něco nového?
Tak to mi je hrozně líto a přeji jen samé úspěchy do budoucna ![]()
Ahoj, tak jsem byla včera na krvi a výsledek negativní. Zítra čekám MS..
Tak to nechápu, jak se mi na 1 testu mohla ukázat znatelná druhá čárka a na dalších dvou méně znatelné druhé čárky, ale jsou tam.
Doktor říkal i něco o retroreakci těla.. nějakých hormonů snad či co. Chápete to někdo?
tak to těhotná asi určitě nebudu, to by asi už v krvi něco bylo, že?
Ach jo, to je škoda ![]()
Co říkal doktor nechápu, ale podle mě se prostě vajíčko se spermijkou spojilo, ale nebylo úplně v pořádku, proto byly vidět 2 čárky, HCG šlo nahoru, ale tím že se zárodek nevyvíjí tak zase kleslo a odejde s MS… tohle je fakt celkem časté.
Tak to mi je líto a přeji ať se brzyčko zadaří úspěšně
.Já nemám ještě zkušenosti s krví,tak bohužel nemůžu dát radu.....
Přesně tak Jiři. Podle mne se taky vajíčko sice chytlo, ale neuhnízdilo se pořádně nebo se nedělilo dobře a proto odešlo. Sice existují případy, kdy bylo hcg i v krvy dýl, ale už bych tomu nevěřila ![]()
Dobrá zpráva je, že po tomhle biochemickém těhu se fakt dobře těhotní. Takže hned tento cyklus zkus vyčíhat ovulaci a snažte se. Určitě bude velká šance, že to vyjde. Držím palce ![]()
Andiku333, a jak píšeš, že existují případy, že bylo HCG v krvi dýl… tak jak jako dýl? Třeba až po termínu očekávané MS?
Já mám MS dostat nejdřív zítra.. anebo taky až za týden
mám to nepravidelné hrozně moc.
Ach jo… už asi fakt nemá cenu doufat. A já těm dvěma čárkám tak věřila ![]()
no nedávno jsem tu četla že byl někdo na krvi den před MS a hcg tam ještě nebylo a přitom je těhotná. Ale podle mne je to fakt velká´výjimka. Musela bys mít tu luteální fázi hodně krátkou (třeba 10 dní) a zahnízďování hodně dlouhé (10 dní), pak je to možné.
ale radši bych tomu nevěřila. Ať nejsi zklamaná ![]()
Ahoj.To je úžasný pohled a od srdce závidím
.Já testuji už rok jak tydýt a stále stejně bílé
.Jen já tam vždy u sebe vydim slabého ducha a pak bum a je po všem a dostaví se menzes…