Večerní kaše jako odpolední sváča
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Večerní kaše jako odpolední sváča
Ahoj maminy, zajímají mě Vaše poznatky.
Moje 6měsíční rošťanda je od 3m plně na UM a od 4m na příkrmech. Je hladová a celkově dost energická, takže dost papá. Momentálně začínáme kašičky 6+ a to i s têmi obylno-žitnými. Nikdy není s ničím problém v podobě bolení bříška, kaše na noc taky nezabírá a za 3 až 4h je vzhůru na mlíko. Teď mi ale příjde po kaši žíznivá, ikdyž zapije vodou. Další dávky mléka se chci vyvarovat, aby dál víc netloustla, má ho 2× v noci..A teď otázka- dáváte některá kaši ke sváče kolem 17h a mlíčko na spaní třeba na tu 20h? Tozn obráceně? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Kaše jsem dávala až tak kolem 10 měsíce na dopolední svačinu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dávala kaše až od 10m a to na snídaní. Na večeři měla v 6m UM. Dávala jsem od 4,5m obědy… asi tak do 5,5-6m a pak dopoledne ovoce (přesnidávky, banán)… ten 1,5-2m jsme pilovali jen obědy. Nejdříve jen zelenina pak s masem. Já v kaších nevidím nic prospěšného, jsou těžké na trávení, jsou to sacharidy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nikdy jsem nedávala kaši na noc, není to zdravé (sacharidy), pořádně nezasytí a děti po tom většinou spí hůř, než lépe. Dávala jsem k snídani nebo brzké večeři (17-18) a před spaním kojila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit