Večerní spánek - každý den to samé

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
22.1.20 21:44

@jizvíková mám doma hojdavak a nas problem nevyresil

• Citovat
  • Upravit
74
22.1.20 22:01
@Lennynnel píše:
Chodíme cca tu pulhodinku, někdy i více do ložnice, kde nemáme žádný rušivý element.. většinou bdění 2-2,5 hodinky má celý den. Zkoušela jsem i heřmánek, levanduli.. už si připadám jak šarlatánka :mrgreen: ale nic, absolutně nic nepomůže.. kolem půlnoci nakojím, pak treba ve 3-4 znovu, a budíček kolem 8.. od té pulnoci se budí rapidně méně, do rána tak 4×, dám dudlík a je klid.. ale do půlnoci třeba i 10×.. :,( je to únavné a znervoznuje me to, že nevim co ji trápí. Pres den je vysmata jak lečo

Kdyz vstava v 8h, driv nez v 20.00 nedavejte spat - je takove pravidlo 12h :D. Malinko roztahnete kazde bdeni o 5-10 min, aby to vecerni usinani bylo alespon ve 20h. Hlavne po tom 1.5h spanku by to slo malinko roztahnout. Taky ze ta noc je dost dlouha (no komu by se to nelibilo :)). Pak pres den se ji moc toho nechce naspat pochopitelne, mozna kvuli tomu by mohla byt za cely den unavena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
22.1.20 22:30

Mám pětiměsíční a vypozorovala jsem, že ji nesmím dát spát dřív jak o půl 10, protože pak to, co popisujes, vyvádí celou noc, pořádně zabere třeba až v 5 a jelikož starší děti vstávají mezi 6 a 7, tak se fakt moc nevyspim. Ale jakmile ji ukladam až po té půl 10, krásně sama usne a spí v noci pěkně (To u ní znamená, že se budi co 2 hodiny). Zkuste taky dát spát později a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí