Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Dneska zbytky, na víkend se jede k rodičům, tak jsem zvědavá, co tam bude dobrého… tchýně je po operaci kyčle a přijede z lázní na víkend… no ale aspoň bude změna, mě už doma hrabe na budku ![]()
Tak po dlouhé době zase přidávám co bylo dnes u nás (včera jsem přivezla s chalupy čerstvě natrhaný brambory, mrkev, petržel a houby) koupila prek a udělala bramboračku hodně hustou aby se chlap nadlábl a pekla 2 plechy rozetkovýho koláče. na zítra polívka ještě bude a upeč jen český buchty ![]()
Dnes vepř. vývar a segedýnský guláš s dom. houskovým knedlíkem a ještě upeču chleba k večeři
@veveruskaa píše:
@Monjie jdeš na vyvolávání?? tak navař něco do mrazáku, ne?
mmch, Violet nebude?
zitra na ko odbery, utz v pondeli hospitalizace a uvidej podle aktualniho stavu jestli vyvolaj nebo rovnou cisare.
nj uz tam mam rizky, zapeceny testoviny jeste nejakou omacku:D mam chut na bramboraky dneska ![]()
@Monjie píše:
zitra na ko odbery, utz v pondeli hospitalizace a uvidej podle aktualniho stavu jestli vyvolaj nebo rovnou cisare.nj uz tam mam rizky, zapeceny testoviny jeste nejakou omacku:D mam chut na bramboraky dneska
si dobrá, já mrazák vyprazdňuju, abych mohla před porodem odmrazit a zase navařit…
a proč rovnou SC? máš nějaké problémy? ![]()
Ahoj holky, můžete mi poradit?
Dělam zelnáky jsou výborný ale strašně moc se drobí vůbec nejdou vzít do ruky hned se zlomí. Nikdy se mi to nestalo pokaždé to bylo dobré. Nevíte co přidat do těsta aby se nedrobili?
@simi84 píše:
Ahoj holky, můžete mi poradit?
Dělam zelnáky jsou výborný ale strašně moc se drobí vůbec nejdou vzít do ruky hned se zlomí. Nikdy se mi to nestalo pokaždé to bylo dobré. Nevíte co přidat do těsta aby se nedrobili?
přidala bych vejce
Dnes pečený čtvrtky v troubě na žampíkách, rýže, a mrkvový salátek s ananasem.¨
Holky radu prosím - co k rýžovým nudlím?
@dadasik píše:
Já bych k nim udělala kuřecí kousky s kari
se smetanou ![]()
Nakonec jsem dneska udělala perkelt s těstovinama, zítra budou karbenátky s br. kaší a v neděli jdeme na oběd k dědovi, takže nevařííím
Hezký víkend přeju ![]()
Na večeři jsem udělala slaný závin. Zítra asi grilovaná krkovička a zelenina, pokud vyjde počasí
.
Dnes se u nas dojidaly zbytky…Zitra budou za odmenu rizky s bramborem a okurkovy salat. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat