Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5misa6
21.7.12 08:54
@janina29 píše:
U nas bude carpacio z cervene repy…naucila jsem se to teprve nedavno, ale je to uzasny…lehky. Doporucuji :lol:

Recept byl by?

• Upravit
50147
21.7.12 08:58

Včera jsme měli pečenou sekanou s bramborem a večer v restauraci smažák s bramborem. Dneska půjdeme taky do restaurace, jelikož jsme na výletě :pankac:

• načítám...
56
21.7.12 08:59

Jasne, rozpalit troubu na 180 stupnu..omyte neoloupane repz zabalit s kapkou olivace do alobalu a tak hodinu pect do mekka..(vzdy picham vidlickou..kazda repa je jina :mrgreen: )Pak nechat vychladit, oloupat, nakrajet na co nejtenci platky. Vyskladat (uz vychladle) na talir dokola, pokapat olivacem, osolit popripade peprik, a ja na to davam jeste trochu parmazanu. A v kombinaci s rukolou, rajcatkama nebo jinym zelenym lupenim ktere ochutim jen soli citronem a olejem…je to proste namka..uzasna :) :)

• načítám...
5misa6
21.7.12 10:59

Ještě jsem upekla cibulový chleba.

• Upravit
sophinka
21.7.12 11:09

U nás čočková polévka a polévka z mletéo masa se spoustou zeleniny. Pečené kuře se zelím a br knedlíkem, vepřové na kapustě s bramborem, buchta s drobenkou (rybízová) a palačinky

• Upravit
5misa6
21.7.12 11:13
@sophinka píše:
U nás čočková polévka a polévka z mletéo masa se spoustou zeleniny. Pečené kuře se zelím a br knedlíkem, vepřové na kapustě s bramborem, buchta s drobenkou (rybízová) a palačinky

To je jídla jak pro celou rotu :-D

• Upravit
sophinka
21.7.12 11:30
@levmah28 píše:
To je jídla jak pro celou rotu :-D

však taky jo :mrgreen:

• Upravit
2760
21.7.12 11:38

Dneska kuřecí vývar a povidlové taštičky.-)

• načítám...
615
21.7.12 11:45

Jsem nějak bez fantazie - čína a čínské nudle

• načítám...
2551
21.7.12 11:48

Pečená žebra, br. knedlík a zelí, pro děti těstoviny s boloňskou omáčkou a ještě se peče bábovka

• načítám...
30628
21.7.12 11:53

Děláme pořádek v ledničce, tak bude těstovinový salát.
V týdnu jsem dělala rizoto, cibulovou omáčku s bramborem a vajíčko, koprovku s knedlíkem, pečená kuřecí stehna na zelenině a rýži a dál nevím…mám sklerózu 8)

• načítám...
3905
21.7.12 13:07

Dnes zeleninova polivka, gulas s knedlikem, vcera kvetak brambor a polevka s kapanim ;),mozna upecu pernik, zitra jedem s detmi na cely den k babicce a mozna na vystavu zviratek jestli teda nekde dohledam informace :cert: :mavam:

• načítám...
2326
21.7.12 13:20

K obědu hrášková polévka ze včera a nudle s tvarohem, večer grilování.

• načítám...
sophinka
21.7.12 16:11

Ještě přidávám houbovou omáčku a houskový knedlík (právě doděláno) :mrgreen:

• Upravit
25007
21.7.12 16:16
@janina29 píše:
Jasne, rozpalit troubu na 180 stupnu..omyte neoloupane repz zabalit s kapkou olivace do alobalu a tak hodinu pect do mekka..(vzdy picham vidlickou..kazda repa je jina :mrgreen: )Pak nechat vychladit, oloupat, nakrajet na co nejtenci platky. Vyskladat (uz vychladle) na talir dokola, pokapat olivacem, osolit popripade peprik, a ja na to davam jeste trochu parmazanu. A v kombinaci s rukolou, rajcatkama nebo jinym zelenym lupenim ktere ochutim jen soli citronem a olejem…je to proste namka..uzasna :) :)

to zní dobře :palec:
podobnou řepu dělá i Jamie Oliver
musím vyzkoušet ;)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí