Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@romcaonca píše:
Tak muž v sobotu udělal bramboráky, chudák se těšil, že zbyde na večeři, tak sušil hubu![]()
Včera byla výletová klobása, večer těstoviny s tomatovou omáčku a večer se dojel ještě chluaptým chlebem (s chilli paprikou). A já si dala hanácké zalí.
Dnes zpáchám asi kuřecí polévku a buď rizoto s parmazánem, kuřecím masem, houbama a cuketou, nebo se stejnými ingradiencemi nějak zapečené brambory, což fakt netuším jak. Nemáte někdo tip
moje oblíbená kuřecí směs je- kuřecí maso, červená paprika, žampiony, trochu protlaku (kečupu) a jíme buď v list, závinu, s rýží nebo s bramborem. Určitě by se tam dala ta cuketa přidat, směsí proložit vařené brambory, zalít trochou smetany a nechat zapéct ![]()
JInak u nás o víkendu dieta - po páteční dietní chybě jsem v sobotu skončila s průjmem, zvracením a tvrdnutím břicha v nemocnici na kapačkách…
Zbytek rodiny kuřecí vývar s domácími nudlemi a zeleninou, v sobotu, vepřové na kmíně s těstovinami a v neděli věpřový řízek s bramborem a okurkovým salátem…
Veveruško, to mi tě je líto ![]()
U nás dnes kuřecí polévka a pečená krkovička s bramborem a kedlubnovým zelím.
@Eliška píše:
Veveruško, to mi tě je lítoU nás dnes kuřecí polévka a pečená krkovička s bramborem a kedlubnovým zelím.
Eli, nemusí
, jan jak jsem v pátek psala, že jsem se těšila, že si odpočinu od vaření a malé a taky že jo
(ftip), ale až tak úplně jsem si to teda neužívala…
No ale dneska už je líp, na snídani jsem měla kousek bábovky, zapíjím hořkým čajem, a přemýším, co dietnějšího k obědu… asi zbytek testovin od tchýně s trošinkou omáčky
a mladá jako obvykle, co se do ní vleze… ![]()
Na snídani zbouchala jogurt a ještě si dala plátek bábovky a „mmmmm, mňam, mňam“ ![]()
JInak až dojíme zásoby od tchýně (tak nejdřív ve středu)
, tak budem pokračovat v likvidaci mrazáku…
Dneska roštěnky s rýží a asi čočková polívka, dcera si jí objednala, je to její nejoblíbenější polívka ![]()
Kuřecí čína s porkem a mrkvi ze včerejska, s rýží..tzn dneska nevařím ![]()
My dnes a asi i zítra dojídáme bramborovou polévku a kuřecí vývar s drobením a zeleninou.Na véču tousty.Ve středu už budu muset vařit a to budou špagety se smetanovou omáčkou nebo zeleninou na přání staršího a čt+pá plněné papriky, rajská, rýže. Polévky a víkend netuším. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat