Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
25007
23.7.12 09:18
@romcaonca píše:
Tak muž v sobotu udělal bramboráky, chudák se těšil, že zbyde na večeři, tak sušil hubu :mrgreen: :andel:
Včera byla výletová klobása, večer těstoviny s tomatovou omáčku a večer se dojel ještě chluaptým chlebem (s chilli paprikou :twisted: ). A já si dala hanácké zalí.
Dnes zpáchám asi kuřecí polévku a buď rizoto s parmazánem, kuřecím masem, houbama a cuketou, nebo se stejnými ingradiencemi nějak zapečené brambory, což fakt netuším jak. Nemáte někdo tip :?:

moje oblíbená kuřecí směs je- kuřecí maso, červená paprika, žampiony, trochu protlaku (kečupu) a jíme buď v list, závinu, s rýží nebo s bramborem. Určitě by se tam dala ta cuketa přidat, směsí proložit vařené brambory, zalít trochou smetany a nechat zapéct ;)

• načítám...
17010
23.7.12 09:19

JInak u nás o víkendu dieta - po páteční dietní chybě jsem v sobotu skončila s průjmem, zvracením a tvrdnutím břicha v nemocnici na kapačkách…
Zbytek rodiny kuřecí vývar s domácími nudlemi a zeleninou, v sobotu, vepřové na kmíně s těstovinami a v neděli věpřový řízek s bramborem a okurkovým salátem…

• načítám...
17930
23.7.12 09:21

Veveruško, to mi tě je líto :(

U nás dnes kuřecí polévka a pečená krkovička s bramborem a kedlubnovým zelím.

• načítám...
10631
23.7.12 09:22

Smažená cuketa v trojobalu a bramborová kaše :mavam:

• načítám...
17010
23.7.12 09:35
@Eliška píše:
Veveruško, to mi tě je líto :(U nás dnes kuřecí polévka a pečená krkovička s bramborem a kedlubnovým zelím.

Eli, nemusí :hug:, jan jak jsem v pátek psala, že jsem se těšila, že si odpočinu od vaření a malé a taky že jo :mrgreen: :lol: (ftip), ale až tak úplně jsem si to teda neužívala…
No ale dneska už je líp, na snídani jsem měla kousek bábovky, zapíjím hořkým čajem, a přemýším, co dietnějšího k obědu… asi zbytek testovin od tchýně s trošinkou omáčky :think: a mladá jako obvykle, co se do ní vleze… :mrgreen:
Na snídani zbouchala jogurt a ještě si dala plátek bábovky a „mmmmm, mňam, mňam“ :lol:

• načítám...
17010
23.7.12 09:37

JInak až dojíme zásoby od tchýně (tak nejdřív ve středu) :think: :mrgreen:, tak budem pokračovat v likvidaci mrazáku…

• načítám...
17010
23.7.12 09:39

Jo a ještě měli o víkendu grilované makrely :mrgreen:

• načítám...
9219
23.7.12 09:43

Plnene papriky :)

• načítám...
9219
23.7.12 09:43

@veveruskaa MNAM!!!

• načítám...
2218
23.7.12 10:20

Dneska roštěnky s rýží a asi čočková polívka, dcera si jí objednala, je to její nejoblíbenější polívka :palec:

• načítám...
4697
23.7.12 10:31

Rajský s koulema a kolínkama

• načítám...
2760
23.7.12 11:34

Kuřecí čína s porkem a mrkvi ze včerejska, s rýží..tzn dneska nevařím :lol:

• načítám...
46669
23.7.12 11:42

Kuřecí vývar a cuketa na řízek s bramborem…

• načítám...
1101
23.7.12 12:28

Tak mi dnes pizzu na přání mláďat a kuř. vývar

• načítám...
480
23.7.12 12:40

My dnes a asi i zítra dojídáme bramborovou polévku a kuřecí vývar s drobením a zeleninou.Na véču tousty.Ve středu už budu muset vařit a to budou špagety se smetanovou omáčkou nebo zeleninou na přání staršího a čt+pá plněné papriky, rajská, rýže. Polévky a víkend netuším. :?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová