Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj holky,
v sobotu delame mensi koulaudaci a pozvali sme rodinu cca 4 lidi plus my s manzelem.
chci se zeptat na nejaky typ - rychly nebo nenarocny. bude to takova vecere. prijedou az na 6.
napadli me ty kureci rizky nalozene den predem v jogurtu nebo v necem? ted si nevybavuji. mohli by jste mi poslat recept prosim? a nebo hodit nejaky typ?
predem moc dekuji
@DanielkaC Bůček zapečený v jogurtu, fakt luxus. Plátky bůčku(čím prorostlejší, tím lepší)se trošku naklepou, osolí opepří. Do jogurtu nastrouháš čerstvý křen(může být i v té skleničče)ale čerství je lepší. Potřou se tím plátky bůčku, zarolují do rolky a zapečou se
tuk se uplně vypeče, takže se nemusíš bát, že by to bylo tlusté. Podávat můžeš třeba jen s chlebem
nebo místo bůčku můžeš dát i kuřecí maso a ani to nemusí být den předem naložené.
nebo dělám kuřecí řízky v jogurtu.Do jogurtu dáš česnek, grilovací koření, majoránku, sůl, solamyl(dělám vše podle oka, chuti)a to už se musí naložit.
@nika90 mnam to nevypada spatne
a ty rizky pak peces taky v troube nebo klasika na panvicce?
moc dekuju
Já dneska vůbec nevím
nějak docházejí nápady
Do oběda daleko, tak něco vymyslet musím, třeba mě někdo inspirujete ![]()
My jsme u našich na prázdninách, tak vaří maminka. A dneska máme Vánoce - smažený kapr a br salát ![]()
Dneska kuřecí vývar s domácími nudlemi, pro malou kuskus se zeleninou, pro nás řízky s bramborem nebo chlebem ![]()
A dostala jsem chuť na čočkovou polívku
![]()
@nika90 a jeste me napadlo normalne se pak obaluji ve strouhance nebo jsou to prirodni rizky?
dekuju a omlouvam se, ze se tak ptam ![]()
Já ty řízky v jogurtu jednou dělala jen na přírodno, ale teď o víkendu je dělala kamarádka a po naložení a vytažení z jogurtu je protáhla jen strouhankou. Byly vynikající, už je jinak dělat nebudu!
@levmah28 píše:
Holky, poraďte co z mletého hovězího prosím. jsem bez nápadu
chilli con carne, boloňské špagety, karbanátky, sekaná
@DanielkaC píše:
@nika90 mnam to nevypada spatnea ty rizky pak peces taky v troube nebo klasika na panvicce?
moc dekuju
Já je pekla v troubě v zapékací misce a v té marinádě ![]()
Br.kase s bilou klobasou a okurkovy salat s kyskou..A upecu linecky kolecka s marmeladou-mam na ne nakou chut.. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat