Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak u nás dneska k večeři stehenní řízky na grilu s multicereálním chlebíkem a dresink dle chuti.
A k obědu pro sebe (jelikož můj milovanej to nejí) domácí gnocchi se sýrovou omáčkou se šunkou a žampionama. To se zase nacpu.
Počkej, domácí gnocchi, to mi musíš dát recept!! Zatím mi všichni psali, že gnocchi kupují ![]()
@Eliška píše:
Počkej, domácí gnocchi, to mi musíš dát recept!! Zatím mi všichni psali, že gnocchi kupují
800 g moučných brambor, sůl, 300 g hladké mouky
Brambory uvařit ve slupce a ještě teplé oloupat a prolisovat na vál, osolit a přidat mouku, pořádně prohněteme a tvoříme válečky tlusté asi 1,5 cm a z nich krájíme kousky cca 2 cm, které v dlaních zakulatíme, případně můžeme vidličkou dotvarovat vroubky. Vaříme v osolené vodě a po vyplavání na povrch vyndaváme.
Toť vše a snad je to k pochopení, píšu to narychlo. Jediný tyhle noky se mi vždycky povedly a jsou výborný.
Dnes br.kase a rizecek. A taky boruvkovou bublaninu..Ale udelali jste mi chte na smazenici, ale vyrazim na houby.. ![]()
Jsem mela smazenici v utery kveceru, do lesa jsem nemusela, houby jsme meli u baraku pod stromama u nas na sidlisti
Jinak zitra bych do lesa rada zasla, vcera v Prostreno me nalakal Navratil na hovezi na houbach.. ![]()
@kkaattkkaa píše:
Jsem mela smazenici v utery kveceru, do lesa jsem nemusela, houby jsme meli u baraku pod stromama u nas na sidlistiJinak zitra bych do lesa rada zasla, vcera v Prostreno me nalakal Navratil na hovezi na houbach..
Já mám hovězí na houbách raději ze sušených. Dodají tomu lepší chuť. Už se těším, u našich se suší hříbky o 106 ![]()
@KPKristy tak ze susenych jsem jeste nezkousela, pokud se do lesa nedostanu tak to vyzkousim-diky.Ale zitra to jidlo proste bude ![]()
@kkaattkkaa, ze sušených hub je paráááádní! Než je tam dám, tak je přeliju horkou vodou z konvice. Změknou, tak je překrájím na menší kousky (naši suší obr kusy) a naliju tam i ten „výluh“. To jídlo nemá chybu! Vlastně jednu jo, je hned sežrané…
@KPKristy ja delam ze susenych jen bramboracku a hubnik.Tak zkusim i to hovezi, z cerstvych si zavarim takovou omacku se zeleninou-je pak dobra na bramoraky a davala jsem ji pod kureci maso..diiiiiik ![]()
Holky dneska vecere delame makrely na grilu, ale to hovezi na houbach od Navratila, taky jsem dostala chut
A jen tak OT, taky vam tak prijde hrozna ta Dolinova, ja z ni byla uplne na nerva ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat