Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
27.7.12 13:06

Tak u nás dneska k večeři stehenní řízky na grilu s multicereálním chlebíkem a dresink dle chuti.
A k obědu pro sebe (jelikož můj milovanej to nejí) domácí gnocchi se sýrovou omáčkou se šunkou a žampionama. To se zase nacpu.

• načítám...
17938
27.7.12 13:07

Počkej, domácí gnocchi, to mi musíš dát recept!! Zatím mi všichni psali, že gnocchi kupují :nevim:

• načítám...
27.7.12 13:13
@Eliška píše:
Počkej, domácí gnocchi, to mi musíš dát recept!! Zatím mi všichni psali, že gnocchi kupují :nevim:

800 g moučných brambor, sůl, 300 g hladké mouky

Brambory uvařit ve slupce a ještě teplé oloupat a prolisovat na vál, osolit a přidat mouku, pořádně prohněteme a tvoříme válečky tlusté asi 1,5 cm a z nich krájíme kousky cca 2 cm, které v dlaních zakulatíme, případně můžeme vidličkou dotvarovat vroubky. Vaříme v osolené vodě a po vyplavání na povrch vyndaváme.

Toť vše a snad je to k pochopení, píšu to narychlo. Jediný tyhle noky se mi vždycky povedly a jsou výborný.

• načítám...
17938
27.7.12 13:18

Díky moc :kytka:

• načítám...
3003
27.7.12 13:40

Dnes br.kase a rizecek. A taky boruvkovou bublaninu..Ale udelali jste mi chte na smazenici, ale vyrazim na houby.. :kytka:

• načítám...
27.7.12 14:33
@Eliška píše:
Díky moc :kytka:

Není zač.

• načítám...
49
27.7.12 17:47

Jejku taky bych si dala smaženici ale do lesa se mi moc nece… :lol:

• načítám...
10639
27.7.12 17:52

Jsem mela smazenici v utery kveceru, do lesa jsem nemusela, houby jsme meli u baraku pod stromama u nas na sidlisti :P Jinak zitra bych do lesa rada zasla, vcera v Prostreno me nalakal Navratil na hovezi na houbach.. 8)

• načítám...
255
27.7.12 17:56

Zítra smetanové zapečené brambory :) moje vášeň :jazyk:

• načítám...
1993
27.7.12 17:58

@gabi.design díky za recept na karboše, dobrý nápad

• načítám...
46669
27.7.12 18:00
@kkaattkkaa píše:
Jsem mela smazenici v utery kveceru, do lesa jsem nemusela, houby jsme meli u baraku pod stromama u nas na sidlisti :P Jinak zitra bych do lesa rada zasla, vcera v Prostreno me nalakal Navratil na hovezi na houbach.. 8)

Já mám hovězí na houbách raději ze sušených. Dodají tomu lepší chuť. Už se těším, u našich se suší hříbky o 106 :jazyk:

• načítám...
10639
27.7.12 18:02

@KPKristy tak ze susenych jsem jeste nezkousela, pokud se do lesa nedostanu tak to vyzkousim-diky.Ale zitra to jidlo proste bude :lol:

• načítám...
46669
27.7.12 18:05

@kkaattkkaa, ze sušených hub je paráááádní! Než je tam dám, tak je přeliju horkou vodou z konvice. Změknou, tak je překrájím na menší kousky (naši suší obr kusy) a naliju tam i ten „výluh“. To jídlo nemá chybu! Vlastně jednu jo, je hned sežrané…

• načítám...
10639
27.7.12 18:09

@KPKristy ja delam ze susenych jen bramboracku a hubnik.Tak zkusim i to hovezi, z cerstvych si zavarim takovou omacku se zeleninou-je pak dobra na bramoraky a davala jsem ji pod kureci maso..diiiiiik :mavam:

• načítám...
becky87
27.7.12 18:16

Holky dneska vecere delame makrely na grilu, ale to hovezi na houbach od Navratila, taky jsem dostala chut :think: A jen tak OT, taky vam tak prijde hrozna ta Dolinova, ja z ni byla uplne na nerva :roll:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová