Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Monjie krásný holky
všechny tři…
tak co připadala ti Gitka veliká, když jsi ji po porodu prvně viděla? Já to tak vždycky měla.
Jo a dnes tedy u nás zeleninová polévka s jíškou, segedínský guláš s domácím knedlíkem kuřecí řízečky po židovsku a arabský chleba se zeleninou a sýrem. Upeču něco borůvkového se zakysanou smetanou
. A asi ještě houbovou omajdu.
Je kouzelná a krásná je ta fotka, jak na ni Gitka sahá, tak nesměle ![]()
Dneska pro dvě děti bramboračka, pro jednoho bramboračka s houbama a pro mě s dcerou houbová polívka, všichni s pečivem a šopák.
@Monjie, taky gratuluji!! ![]()
Dnas vařila babička rajskou s paprikami, jsem narvaná, ale spokojená ![]()
U nás zapečené brambory s cuketou a bublanina (tatík se smutným výrazem ptal, jestli bude maso
)
Jdu upatlat ty babovky:D jo a zmohla jsem se dneska na maso na cibuli, zampiony a smetana, brmabor. K veceri si udelam tousty s hermelinem a brusinkama. ![]()
@sophinka píše:
Jo a dnes tedy u nás zeleninová polévka s jíškou, segedínský guláš s domácím knedlíkem kuřecí řízečky po židovsku a arabský chleba se zeleninou a sýrem. Upeču něco borůvkového se zakysanou smetanou. A asi ještě houbovou omajdu.
to je na cely tyden?:D
My dneska cuketové karboše+brambor bylo to výborné. Ale nevím co na večeři
@misar píše:
My dneska cuketové karboše+brambor bylo to výborné. Ale nevím co na večeři
Tak u nás byla dneska svíčková a hovězí vývar s nudlema. Na večeři bude šopák.
@Monjie píše:
No holky:D nehodi se sem ale speciane pro tetu Lenku. Dekuji za blahoprani, nejak mi vareni nevadizatim.
nádherná princeznička
, už se na tu naši moc těším ![]()
@sophinka píše:
hele ty vaše vtípky
tak to bude do stredy, ze jo?:D
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat