Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1101
26.7.12 11:51

Dnes palačinky s borůvkami

• načítám...
Metamorphosis
26.7.12 12:02
@levmah28 píše:
Holky, poraďte co z mletého hovězího prosím. jsem bez nápadu :zed:

Podle mých dnešních chutí bych jím buď proložila lasagne, nebo jím naplnila papriky a podávala s rajčatovou omáčkou. U nás se to dělá i na cibulce (do pekáče dám máslo, plátky cibule, na to papriky, peču a podle potřeby ještě podlévám vodou), ale to ne každému zachutná (přeci jen jsme zvyklí na papriky s rajskou :D ).

• Upravit
Metamorphosis
26.7.12 12:08

Holky, já jsem naštvaná :cert: Asi po čtvrt roce jsem opět zavítala do cukrárny, že koupím pro každého jeden kousek nějaké sladkosti - tak manželé přede mnou, komplet celou cukrárnu vykoupili - měli asi šedesát dortů.. To si to nemohli objednat??? :cert:
No tak jsem odtamtud jela do soukromého domácího řeznictví, že tam vezmu něco k večeři… V půl dvanáctý tam fronnta si osmi lidí přede mnou, a když už jsem málem byla na řadě, vpadla do krámu paní, že mi v autě brečí dítě.. No jo, tak dítě bude spokojený a my dnes holt budeme večeřet hrachovou polívku :roll:
Nevím, jak to dělají ostatní, ale já si doma pomalu už ani neuprdnu - jen, co si odskočím na záchod, slyším řev jak tur.. Teď mi miláček už hodinu usíná a k zavřewní očí se stále nemá - jíst asi přes poledne nebudu :zed:

• Upravit
2218
26.7.12 12:13

Tak nakonec květáková polívka a smažené rybí filé s br. kaší. Já teď nějak ryby nemusím (normálně je miluju),tak si obalím tvarůžky, mám jich pořád dost :jazyk: Jo a k tomu rajčatový salát ;)

• načítám...
46669
26.7.12 12:31

@Lucajdice79, prosím tě, ty tvarůžky ti doma nesmrdí, když je smažíš? Moc mě to láká, ale bojím se, že bychom pak museli vymalovat :mrgreen:

• načítám...
Metamorphosis
26.7.12 13:21

@KPKristy Nesmrdí, není to tak hrozný, jak se o tom píše.. Já tedy víc omdlévám ze smradu při vaření masa :nevim:

• Upravit
2218
26.7.12 13:22

@KPKristy obalím je několikrát, aby nevytekly ;) ale už se stalo a zas tak hrozný smrad to není, neboj ;)

• načítám...
46669
26.7.12 13:34

@Amber_1977 @Lucajdice79, tak to určitě někdy zkusím! :palec:

• načítám...
1130
26.7.12 13:40

Děvčata já budu dělat guláš s bramborem, byla jsem ráno nakoupit s mojí drahou polovičkou(přece to domu nepotáhnu:) a v masne sme se pekne zasekly, nejdrív upect pak že spíš nejaký steak a nakonec??? přilepil se ke sklu jako malý díte a ptá se co to je za kousek masíčka a co s ním, říkám mu to je na guláš pani u pokladny dostala záchvat smíchu protože to pry ješte nevidela :roll: takže venku 30° a já budu dělat guláš :nevim:

• načítám...
50147
26.7.12 13:42

My dneska dojedli zbytky ze včera. Večer budeme konečně grilovat, když nám včera nevyšlo počasí :lol:

• načítám...
30628
26.7.12 16:35

Dojídáme zbytky, máme kuřecí vývar se zeleninou a nudlemi, bramborový knedlík, bílé a červené zelí a protože maso nezbylo, opekla jsem k tomu klobásku, malá si to dá bez ní, není moc masožerka.

• načítám...
10631
26.7.12 18:33

Tak předevčírem špagety s boloňskou omáčkou, včera jen slepičí polévka s knedlíčkama a dneska steak s grilovanou zeleninou (cuketa, paprika, cibule).. :mavam:

• načítám...
marcela_81
27.7.12 06:54

Holky, prosím, poraďte. Budeme mít dnes a celý víkend brigádníky na stavbě. Jsou to naši kamarádi…co jim uvařit? Hlavně, aby to bylo nenáročný. Dnes k večeři jim upeču špekáčky v pivu, ale vůbec netuším, co na oběd.

• Upravit
24292
27.7.12 07:07

@marcela81 Za mě by bylo nenáročný kuře na paprice/smetaně s knedlíkem. Knedlík kupovanej, omáčka netrvá dlouho, je toho hodně a je to dobrý.

• načítám...
5misa6
27.7.12 07:23

Dneska Holandské řízky :pankac:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport