Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Lucajdice79 píše:
Dneska jsem si vymyslela zelňačku a bramboráky
Hmmmm - a kde bydlíš
moje dvě jídla, která bych mohla konzumovat vytrvale od už mám zuby a už nemám zuby ![]()
@romcaonca V Havířově
já je taky miluju, akorát při přípravě těch bramboráků vždycky nadávám, co jsem si to na sebe zase ušila
nesnáším to strouhání
ale výsledek stojí zato ![]()
Dnes porkova polevka od vcera a marinovany bucek s hranolkama..a kolac s broskvema
U nás žemlovka - teda pro malého a pro tátu na večeři, já mám šunkafleky. ![]()
Udělala jsem těstoviny a omáčku na ně, jak jinak, než z patizonu
a je to moc dobré (razím heslo…pochval se sám, nikdo jiný to za tebe neudělá
). Na cibulku s česnekem jsem přidala dusit patizon na kostičky, mraženou zeleninu (směsku), zelenou papriku, nechala podusit, kvůli synovi jsem přidala jednu šunkovou klobásku, protlak a nechala probublat. Osolila, opepřila a dala jsem trošku cukru.
@Lucajdice79 píše:
@romcaonca V Havířovějá je taky miluju, akorát při přípravě těch bramboráků vždycky nadávám, co jsem si to na sebe zase ušila
nesnáším to strouhání
ale výsledek stojí zato
tak to já to nastrouhám, ale jinak je realizuje manžel - jako jediné jídlo. No a zelňajda je prostě srdeční záležitost, ovšem ten meteorismus pak ![]()
Beru vrtulník a svištím ![]()
K večeři zbytky, krásně se vše dojedlo, čočková polívka, špagety, rizoto, studené plátky vepřovky. Ještě tam je tuším kedlubnový zelí, to si dám klidně já a bude to ![]()
Na zítra přivezla mamka kynuté knedle s borůvkovou omáčkou a děti chtějí znovu čočkovou polívku ![]()
U nás dnes proběhly dvě pizzy, ještě však budu muset vychitat těsto.
@levmah28 já včera dělala bramborovou musaku. Osmahneš cibulku, přidáš mletou sladkou a pálivou papriku, dáš mleté maso a podusíš. Do vychladlé směsi přidáš nakrájený porek, prolisovaný česnek se solí, pepř. Do zapékací mísy dáš vždy vrstvu syrových mrambor, vrstvu masa…zapečeš. Když jsou brambory měěkké, poliješ ještě těstíčkem ze zakysané smetany, vajíčka a lžíce hladké mouky, necháš zezlátnout a je to mnamina
nebo mě napadají špagety, sekáná, karbanátky.. ![]()
@nika90 píše:
@levmah28 já včera dělala bramborovou musaku. Osmahneš cibulku, přidáš mletou sladkou a pálivou papriku, dáš mleté maso a podusíš. Do vychladlé směsi přidáš nakrájený porek, prolisovaný česnek se solí, pepř. Do zapékací mísy dáš vždy vrstvu syrových mrambor, vrstvu masa…zapečeš. Když jsou brambory měěkké, poliješ ještě těstíčkem ze zakysané smetany, vajíčka a lžíce hladké mouky, necháš zezlátnout a je to mnaminanebo mě napadají špagety, sekáná, karbanátky..
Mňám, děkuji. Dneska to udělám.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat