Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Dnes hráškový krém a bublanina s borůvkama.
Na večeři toasty.
Zítra bude žemlovka.
Dneska pečené kuře s nádivkou, brambory, okurkový salát a zbytek marcipánového dortu ![]()
Tak vůbec nevím, co tenhle týden budeme vařit
, taťku máme na celý týden pryč, tak to snad bude jednodušší ![]()
@sophinka píše:přijeď bylo jich 60 a ještě jich pár zbylo
![]()
to jsi je dělala celej den
co to je za čísla, toto
![]()
@eshta píše:
to jsi je dělala celej denco to je za čísla, toto
![]()
prd byly za chviličku hotové ![]()
Inspirace z našeho jídelníčku na příští týden - večeře:
Rajčatová polévka
Pórková polévka
Rybí filé s bramborem
Uzené maso s čočkou
Chléb s lososem, salát s medovo-horčičnou zálivkou
Tak nakonec zítra se vaří na přání - rajská s těstovinami, ještě něco upeču, včera bábovka, dnes perník a uchránila jsem pouhopouhé dva kousky dcerkám k snídani
![]()
@eshta Urcite nedelam to original, ale nam chutna. Kureci maso, oblibena zelenina, indicke curry, cerstvou citronovou travu, kdo ma rad tak chili papricku bez jaderek a co je nejdulezitejsi kokosove mleko to ja uplne miluji je to pak takove jemnoucke…zahustuji kukuricnym skrobem v trose vody…a koreni podle chuti, muze byt i dobra sojovka.
Rizoto a polévka, buď brokolicová, nebo květáková nebo špenátová-ještě nevím ![]()
Ke snídani jsem udělala lívance z ovesných vloček a tř. cukru. K obědu bude pečené kuře, šťouchané brambory a ratatouille ![]()
Dnes něco lehčího- dělám jen podušené papriky, cuketu a rajčata s provensálským kořením, kluci si to dají s bramborem a já s bagetou
Tak muž v sobotu udělal bramboráky, chudák se těšil, že zbyde na večeři, tak sušil hubu
![]()
Včera byla výletová klobása, večer těstoviny s tomatovou omáčku a večer se dojel ještě chluaptým chlebem (s chilli paprikou
). A já si dala hanácké zalí.
Dnes zpáchám asi kuřecí polévku a buď rizoto s parmazánem, kuřecím masem, houbama a cuketou, nebo se stejnými ingradiencemi nějak zapečené brambory, což fakt netuším jak. Nemáte někdo tip ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak držím palce ať to jde rychle a bez komplikaci.