Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Minulý týden dovča, vařily restaurace, takže tento týden bude hoodně odlehčený ![]()
dnes dušená zelenina(cuketa, paprika, cibule) a čerstvými bylinkami(bazalka, máta) a šťouchané brambory s tymiánem. bylo to moc dobré ![]()
Hrachová polévka, opečené brambory s bylinkami a kuřecí plátky v hořčičné omáčce
Dnes veprovy gulas-varila jsem jeste vecer, s testovinama a zbyl nam z oslavy malyho dort, tak se zase nacpem ![]()
K obědu krupicová kaše a odpoledne jsme s dcerou pekly - na večeři špenátový závin, kringel a na zítra kiš ![]()
@sandrik píše:
K obědu krupicová kaše a odpoledne jsme s dcerou pekly - na večeři špenátový závin, kringel a na zítra kiš
kringel a kiš to slyším poprvé ale vypádá to tedy skvěle ![]()
@sandrik píše:
K obědu krupicová kaše a odpoledne jsme s dcerou pekly - na večeři špenátový závin, kringel a na zítra kiš
Dneska jsme dojedli řízky s brkaší z neděle malý měl krup. kaši
a zítra mám v plánu pečeně kurče a rýži
@Mucha píše:
kringel a kiš to slyším poprvé ale vypádá to tedy skvěle
recept na Kringel posílám http://www.brydova.cz/…/856-kringel
dávám akorát do těsta míň cukru a víc mlíka (jinak je to šíleně tuhý
) a z jedné dávky dělám dvě tenounký placičky na 2 „věnce“ - takže toho na pomatlání dělám víc (75g másla, 4lž cukru a 3lžk skořice)
kiš = quiche = francouzský slaný koláč receptů je miloion. Já dělala co dům dal: listový těsto, špenátový protlak, bešamel, žloutek, nastrouhaná uzenina a sýr, sníh a koření
Tak nakonec dnes kari rizoto s kuřecím masem, zeleninou a parmazánem + kuřecí vývar s mrkví.
Na další dny asi obalovaná cuketa ala schnitzel a bramborová kaše.
O víkendu jedeme k babí, tak doufám, že se konečně dočkáme obalovaného kapra s novou braborou a okurkovým salátem, vše samo domo.
A budeme zavařovat kukuřičky nakyselo.
Dneska by měly být plněné papriky s rajskou, ale ještě nevím, jakou přílohu ![]()
Dnes nevarim-jdu s detma na delsi prochazku, tak se stavime na cheesburgra
,dcera ma svatek-tak jsem ji to slibila
jen veceri musim nakou vymyslet ![]()
Já mám v plánu na večeři udělat kapra na přírodno a mám tu dost zeleniny, tak bych k tomu zkusila ratatouille. Nikdy jsem ho nedělala, ale vypadá to jednoduše ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat