Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
My měli k obědu česnečku, fazolačku, svíčkovou s knedlíkem a ještě kuřecí steak na grilované zelenině s bramborem ![]()
@MUFICE píše:
My měli k obědu česnečku, fazolačku, svíčkovou s knedlíkem a ještě kuřecí steak na grilované zelenině s bramborem
kolik vás je doma? ![]()
@eshta píše:
kolik vás je doma?
2+1 dítě a to jídlo jsme měli v restauraci ![]()
Můj dnešní oběd- a taky dalších x dní, pááč toho mám nějak hodně
- jsou zapečené brambory se špenátem, smetanou a sýrem
Mňam, mňam ![]()
Mně dnes uvařilo KFC ![]()
Zítra jedeme ke kamarádce a chce nás na oběd, tak zase nemusím vařit. A budou kuřecí miniřízečky, svíčková a borůvkový koláč ![]()
@MUFICE píše:
2+1 dítě a to jídlo jsme měli v restauraci
tak to jste si dnes labužírovali ![]()
Zítra zapečené gnocchi s rajčaty, špenátem, kuřecím a sýrem a večer drožďová pomazánka nebo topinky s paprikovo-kuřecí směskou ![]()
@KPKristy píše:Zítra jedeme ke kamarádce a chce nás na oběd, tak zase nemusím vařit. A budou kuřecí miniřízečky, svíčková a borůvkový koláč
tak to je nej
![]()
@eshta jo jo jamie oliver je muj veliky vzor, mam vsechny jeho kucharky, doporucuji jeho 30 minut v kuchyni, tam jsou fakt vychytany rychlovky ![]()
Dnes dělám pikantní masové kuličky, dala jsem do nich kukuřici, papriku a cuketu, prostě do jsem doma našla za zeleninu. K tomu vařím brambory a asi k nim ještě udělám trošku nějaké omáčky na polití. ![]()
@janina29 píše:
U nas bude kureci curry s jasminovou ryzi..
jak děláš curry prosím?
@NikysekR píše:
Dnes dělám pikantní masové kuličky, dala jsem do nich kukuřici, papriku a cuketu, prostě do jsem doma našla za zeleninu. K tomu vařím brambory a asi k nim ještě udělám trošku nějaké omáčky na polití.
ha to zní taky dobře
a recept by nebyl? alespoń přibližnej
a omajdu děláš jakou?
@eshta No já mleté maso smíchala s nakrájenou cibulkou, čerstvou paprikou na kostičky, dala jsem tam kukuřici, nastrouhanou cuketu, pak dva stroužky česneku, mletou papriku a pak už klasiku - 2 vajíčka jako pojítko, housku namočenou v mléce, sůl, pepř a majoránku. Z toho jsem udělala kuličky a opekla je na oleji a dala na plech do trouby změknout.
A omajdu jsem dělala z čerstvé mrkvičky, brokolice a květáku, povařila jsem to, udělala bešamel z mouky, másla a mléka a zahustila tím tu zeleninu. Dala jsem tam trošku česneku, soli a pepře na dochucení. Často takhle vymýšlím a musím říct, že to bylo docela dobré, teda aspoň doma chutnalo
.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat