Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Dneska jsem se zmohla na spenat, br. knedlik a vepr platky na cesneku, polivku zeleninovou s nudlema-ale tece ze me jak z vola a bolej me zada:d
Tak já udělala k obědu ještě špenátovou polívku, mamka tu houbovku a večer budeme grilovat maso a udělám ratatouille.
@Monjie už máš nějaké fotky charlottky? hm? A samozřejmě velikou gratulaci posílám
Houbové řízky s brkaší. Večer houbová polívka. A to dnešní úlovky si odnesla babička ![]()
@Monjie, moc gratuluju k narození malé Charlott a přeju jí do života jen a jen samé štěstí.
![]()
@Monjie píše:
Dneska jsem se zmohla na spenat, br. knedlik a vepr platky na cesneku, polivku zeleninovou s nudlema-ale tece ze me jak z vola a bolej me zada:d
gratulace k Charlottce
obdivuju, že vaříš
, odpočívej ![]()
Dnes restaurace - zapečené canneloni s ricottou a listovým špenátem a parmazánem, pstruh na grilu v anglické košilce s bramborem
![]()
Tyjo, v 5 dnech vařit vepřplátky a brknedlík?
To snad neeee, jak to děláš
Já sem chcíplá a to nejsem ani těhotná, ani šestinedělka
A jaktože není malá Viola??
Gratulace!! ![]()
Včera pečený kuře s brokolicí
dneska šunkofleky s kys. okurkou
tvarohový koláč
zítra dýňová polívka a hlavní musím vymyslet-mám tu zelí, fazolky, brokolici a patizon, tak něco vyberu, k tomu z mrazáku kuřecí nebo vepřový ![]()
Dnes ještě pečený kuře s bramborem a na zítra jasmínová rýže s čínou
K večeři byly topinky se šunkou, volským okem, zeleninou a ledovým salátem ![]()
Dnes vařila babička - rajská, knedlík a hovězí maso
zítra asi smažené kuřecí prsíčka (obalovaná v cornflaksech) a zeleninový salátek k tomu
No holky:D nehodi se sem ale speciane pro tetu Lenku. Dekuji za blahoprani, nejak mi vareni nevadi
zatim.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat