Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
dneska těstoviny s vajíčkem
v týdnu mám v plánu:
buchtičky se šodó
kuřecí se zeleninou a rýž.nudle
rizoto
francouzské brambory řízky
večeře - dojídání zbytků z oběda
nebo obložený chleba péříp nějaká pomazánka (mňam dostala jsem chuť - tak dneska asi rybičková)
dneska vepřové kotlety na žampionech, brambor.
a potřebuju poradit - co ještě ze žampionů,
mám ještě půlku vaničky, na obalované chut nemám… ![]()
mom.kri píše:
dneska vepřové kotlety na žampionech, brambor.a potřebuju poradit - co ještě ze žampionů,mám ještě půlku vaničky, na obalované chut nemám…
zapečené těstoviny se žampiónama-moc dobré
Uvaříš si těstoviny. Na pánvi orestuješ nadrobno nakrájenou cibuli, anglickou slaninu a oloupané žampiony. Osolíš a posypeš trochu kmínem. Restuješ tak 5-10 minut. až to bude orestovcané smícháš to s uvařenýma těstovinama. Pak si vymažeš zapékačku, jídlo dáš tam a dáš do trouby zapéct-navrch se ještě ke konci pečení může přidat bu´d vajíčko nebo strouhaný sýr. My to jíme s kečupem a během chvilky je to pryč
kdo je línej tak se to nemusí ani zapékat ale zapečený je to prostě lepší ![]()
mom.kri píše:
dneska vepřové kotlety na žampionech, brambor.a potřebuju poradit - co ještě ze žampionů,mám ještě půlku vaničky, na obalované chut nemám…
super recept hromnice:)ja takhle delam nudle se zelim a zampionama:D
nebo normalne zapeceny kotlety s zampiony,ne? platky cibule, davam cherry rajcatka, posolim popeprim, naleju smetanu kdyz neni tak mliko posypu syrem a priloha treba peceny brambor v alobalu, ameriky,stouchany ![]()
Příspěvek upraven 30.05.11 v 11:31
kuřecí nudličky s hranolkama
P.S: Likviduju mražák, je potřeba odmrazit ledničku.
Zítra opět kuřecí na nějaký způsob. Pak budou tvarohové knedlíky (jednou s nugátem, jednou švestkové) a pak mám polotovar rajské.
mom.kri píše:
Hromnice - díky , zní to suprově, a je to rychlé…
rychlé to je tak do 40 minut možná půl hodiny máš hotovo
mňam úplně jasem na to dostala chuť až půjdu odpoledne nakoupit tak musím na zítra koupit žampiony už vím co bude zítra k obědu ![]()
Monjie píše:
ja dneska cinskou polivku:D yumyum kreveti
Tu budu mít zítra, dnes jsou buchtičky s krémem ![]()
veveruskaa píše:mischni píše:Mě by prosím zajímalo Javánské hovězíweendulka píše:Co je to prosím JÁTROVÝ KNEDLÍK?
tak dneska máme kuřecí směs s bramborákama a k večeři játrový knedlík se špenátem.
Zítra budu dělat Jávánské hovězí a bude i na véču![]()
To mě zajímá, a se špenátem - ten my milujeme.
děkuji
Omlouvám se ale mám nemocného prďolku, tak nestíhám ![]()
Jávánské hovězí - 500g hovězího na kostky nebo nudličky ( používám na to pečeni z krku), 2 cibule, 2 rajčata, pepř, muškát. oříšek, 2 lžíce sojové omáčky, olej a sůl.
Orestuješ cibulku, přidáš maso, rajčata a koření trošinku podleješ a dusíš do měka. Sojovku přidávám až na konec. A podáváme s rýží.
Je to na způsob hovězí číny…
Dnes zbytek svíčkové,
zítra špenátové omelety.
Další dva dny tvarohové knedlíky s jahodama a třešněma.
dnes pečené kuře + rýže a k večeři chleba ve vajcu + salátek (ledový salát, jarní cibulka, rajče, zálivka)
weendulka píše:veveruskaa píše:Omlouvám se ale mám nemocného prďolku, tak nestíhámmischni píše:Mě by prosím zajímalo Javánské hovězíweendulka píše:Co je to prosím JÁTROVÝ KNEDLÍK?
tak dneska máme kuřecí směs s bramborákama a k večeři játrový knedlík se špenátem.
Zítra budu dělat Jávánské hovězí a bude i na véču![]()
To mě zajímá, a se špenátem - ten my milujeme.
děkuji
Jávánské hovězí - 500g hovězího na kostky nebo nudličky ( používám na to pečeni z krku), 2 cibule, 2 rajčata, pepř, muškát. oříšek, 2 lžíce sojové omáčky, olej a sůl.
Orestuješ cibulku, přidáš maso, rajčata a koření trošinku podleješ a dusíš do měka. Sojovku přidávám až na konec. A podáváme s rýží.
Je to na způsob hovězí číny…
díky, to nespěchalo, hlavně ať je prcek brzo zdravý
![]()
vypadá to moc dobře ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat