Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
20656
30.5.11 10:40

dneska těstoviny s vajíčkem

v týdnu mám v plánu:
buchtičky se šodó
kuřecí se zeleninou a rýž.nudle
rizoto
francouzské brambory řízky

večeře - dojídání zbytků z oběda :-) nebo obložený chleba péříp nějaká pomazánka (mňam dostala jsem chuť - tak dneska asi rybičková)

• načítám...
4417
30.5.11 11:01

dneska vepřové kotlety na žampionech, brambor.

a potřebuju poradit - co ještě ze žampionů, :think: mám ještě půlku vaničky, na obalované chut nemám… :nevim:

• načítám...
3968
30.5.11 11:22
mom.kri píše:
dneska vepřové kotlety na žampionech, brambor.a potřebuju poradit - co ještě ze žampionů, :think: mám ještě půlku vaničky, na obalované chut nemám… :nevim:

zapečené těstoviny se žampiónama-moc dobré
Uvaříš si těstoviny. Na pánvi orestuješ nadrobno nakrájenou cibuli, anglickou slaninu a oloupané žampiony. Osolíš a posypeš trochu kmínem. Restuješ tak 5-10 minut. až to bude orestovcané smícháš to s uvařenýma těstovinama. Pak si vymažeš zapékačku, jídlo dáš tam a dáš do trouby zapéct-navrch se ještě ke konci pečení může přidat bu´d vajíčko nebo strouhaný sýr. My to jíme s kečupem a během chvilky je to pryč :-D kdo je línej tak se to nemusí ani zapékat ale zapečený je to prostě lepší :mrgreen:

• načítám...
23033
30.5.11 11:25

ja dneska nevarim:D

• načítám...
23033
30.5.11 11:28
mom.kri píše:
dneska vepřové kotlety na žampionech, brambor.a potřebuju poradit - co ještě ze žampionů, :think: mám ještě půlku vaničky, na obalované chut nemám… :nevim:

super recept hromnice:)ja takhle delam nudle se zelim a zampionama:D

nebo normalne zapeceny kotlety s zampiony,ne? platky cibule, davam cherry rajcatka, posolim popeprim, naleju smetanu kdyz neni tak mliko posypu syrem a priloha treba peceny brambor v alobalu, ameriky,stouchany :)

Příspěvek upraven 30.05.11 v 11:31

• načítám...
4417
30.5.11 11:30

Hromnice - díky , zní to suprově, a je to rychlé…

• načítám...
4697
30.5.11 11:38

mi dneska Mexické fazole s chlebem :-)

• načítám...
23033
30.5.11 11:39

ja dneska cinskou polivku:D yumyum kreveti

• načítám...
PetkaK
30.5.11 11:43

kuřecí nudličky s hranolkama

P.S: Likviduju mražák, je potřeba odmrazit ledničku.

Zítra opět kuřecí na nějaký způsob. Pak budou tvarohové knedlíky (jednou s nugátem, jednou švestkové) a pak mám polotovar rajské.

• Upravit
3968
30.5.11 12:21
mom.kri píše:
Hromnice - díky , zní to suprově, a je to rychlé…

rychlé to je tak do 40 minut možná půl hodiny máš hotovo :dance: mňam úplně jasem na to dostala chuť až půjdu odpoledne nakoupit tak musím na zítra koupit žampiony už vím co bude zítra k obědu :dance:

• načítám...
13142
30.5.11 12:41
Monjie píše:
ja dneska cinskou polivku:D yumyum kreveti

:palec: Tu budu mít zítra, dnes jsou buchtičky s krémem :-)

• načítám...
1304
30.5.11 14:22
veveruskaa píše:
mischni píše:
weendulka píše:
tak dneska máme kuřecí směs s bramborákama a k večeři játrový knedlík se špenátem.
Zítra budu dělat Jávánské hovězí a bude i na véču
Co je to prosím JÁTROVÝ KNEDLÍK? :wink: :nevim: To mě zajímá, a se špenátem - ten my milujeme.
Mě by prosím zajímalo Javánské hovězí :think: děkuji

Omlouvám se ale mám nemocného prďolku, tak nestíhám :oops:
Jávánské hovězí - 500g hovězího na kostky nebo nudličky ( používám na to pečeni z krku), 2 cibule, 2 rajčata, pepř, muškát. oříšek, 2 lžíce sojové omáčky, olej a sůl.
Orestuješ cibulku, přidáš maso, rajčata a koření trošinku podleješ a dusíš do měka. Sojovku přidávám až na konec. A podáváme s rýží.
Je to na způsob hovězí číny…

• načítám...
616
30.5.11 14:34

Dnes zbytek svíčkové,
zítra špenátové omelety.
Další dva dny tvarohové knedlíky s jahodama a třešněma.

• načítám...
lumu
30.5.11 16:10

dnes pečené kuře + rýže a k večeři chleba ve vajcu + salátek (ledový salát, jarní cibulka, rajče, zálivka)

• Upravit
17010
30.5.11 20:58
weendulka píše:
veveruskaa píše:
mischni píše:
weendulka píše:
tak dneska máme kuřecí směs s bramborákama a k večeři játrový knedlík se špenátem.
Zítra budu dělat Jávánské hovězí a bude i na véču
Co je to prosím JÁTROVÝ KNEDLÍK? :wink: :nevim: To mě zajímá, a se špenátem - ten my milujeme.
Mě by prosím zajímalo Javánské hovězí :think: děkuji
Omlouvám se ale mám nemocného prďolku, tak nestíhám :oops:
Jávánské hovězí - 500g hovězího na kostky nebo nudličky ( používám na to pečeni z krku), 2 cibule, 2 rajčata, pepř, muškát. oříšek, 2 lžíce sojové omáčky, olej a sůl.
Orestuješ cibulku, přidáš maso, rajčata a koření trošinku podleješ a dusíš do měka. Sojovku přidávám až na konec. A podáváme s rýží.
Je to na způsob hovězí číny…

díky, to nespěchalo, hlavně ať je prcek brzo zdravý :hug: :hug: :hug:
vypadá to moc dobře :jazyk:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí