Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Monjie píše:
ja lososa a cerstvy jahody![]()
Já měla první měsíce chut jenom na nektarinky a hr.víno, nemohla jsem vidět maso.
A od druhé půlky těh.jsem se cpala vším, co jím normálně ![]()
No to vyjde teď v zimě dost draho ![]()
Tak biskupskej teda žádná sláva, podle mě blbej recept
Moc mastný, málo mouky, jíst se to dá, ale neukládám si to.
tak u nás se dojedlo kuře na pomerančích s rýží, dneska a zítra guláš a těstoviny a pak bych si dala nějakou br. kaši asi karbanátky ![]()
jinak já si pamatuju, jak jsem na začátku těhu v práci neudržela jogurt (dodnes vím i jaký) a kolegyně mi říká, no to bude teď lehká strava jen jogurtky a sálátky a já no jogurtky asi těžko, v poledne jsem si donesla hamburger a colu a strašně jsem si mlsla a vůbec mi na trávení v těhotenství dělala moc dobře cola s bublinkama
Dneska fr.cibulacka s opecenym toustem a ke druhemu zbytek veprovyho na fazolkach, spenatu , br. knedliku a kousek uzeneho.Tak nakonec si Gitka dala veprovy se spenatem a ja zbytek fazolek a L bude mit k veceri uzeny:D
Příspěvek upraven 09.02.12 v 12:08
Dnes dojíme zbytky od večeře, zapečené brambory, krůtí maso a brokolici. Zítra udělám kuře na paprice a těstoviny.
Tak já buď špagety s kuřecím masem a nebo kuřecí prsa v hořčičné omáčce s medem a rýží.
Tak dneska jsem nakonec koupila vinnou klobasku k tomu udelam br.kasi a zitra prihodim kvetak do zapecenych testovin.
Monjie píše:
Sophi ze jsem u Vas nechala tu igelitku?:D
Cau,doufam,ze jsi v ni nemela jahody ![]()
Sakra chtela jsem delat trepaci dort a nevim proc jsem si myslela,ze tam patri zakysana smetana.Kdyz tam ma byt slehacka ![]()
No tak budu muset udelat asi margot rezy ![]()
Jahody? nee, ty mela v te druhe:D
zase pecete? ja teda nepecu. Zrovna srotuju vanilkovy rohlicky a linecky ke kaficku.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat