Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
23033
12.2.12 16:04

POZOR POZOR PATLAM DORT S ZELATINOU A CERSTVYMI JAHODAMI:D az bude hotov tak ho fotnu, ne ze mi ho zkritizujete :D chá

• načítám...
sophinka
12.2.12 16:06
Monjie píše:
POZOR POZOR PATLAM DORT S ZELATINOU A CERSTVYMI JAHODAMI:D az bude hotov tak ho fotnu, ne ze mi ho zkritizujete :D chá
:potlesk: :palec:
  • Upravit
9887
12.2.12 16:06

Dostala jsem z toho hroznou chuť na kozí hermelín, ale nevím, jako těhotná bych asi neměla, co…

• načítám...
5misa6
12.2.12 16:07
sophinka píše:
Monjie píše:
POZOR POZOR PATLAM DORT S ZELATINOU A CERSTVYMI JAHODAMI:D az bude hotov tak ho fotnu, ne ze mi ho zkritizujete :D chá
:potlesk: :palec:

Hele zas jahody? :mrgreen:

• Upravit
5misa6
12.2.12 16:07
Viking píše:
Dostala jsem z toho hroznou chuť na kozí hermelín, ale nevím, jako těhotná bych asi neměla, co…

Jen papej :palec:

• Upravit
23033
12.2.12 16:08
dzarunka píše:
Klementýnka píše:
Krevety, červená cibule, cuketa, mrkev, pastiňák, artyčoky, hlíva ústřičná, žampióny v koprové omáčce z ovesného mléka, tmavá pláná rýže smíchaná s rýží basmati. Kozí plýsňový sýr. Jako zákusek čokoládová pěna z belgické čokolády (mousse au chocolat).
tvé vaření je pro mě španělská vesnice :lol: :mrgreen: :oops:

dala bych si artycoky zapeceny, z hlivy ustricne bych udelala drzkovou polevku, zampiony bych nechala treba na zitra. A krevetky se zapecenou cuketou s cervenou cibuli, z pastinaku a mrkve bych udelala kremovou polivku. Koprovou omacku bych nechala na utery a ryzi strcila do mrazaku. kozi syr vecer k dobremu vinu:D

Ty jo, menu na tyden pomalu!

Takovej surovin zpatlat to mi prijde fakt skoda, nebo asi moje chutove bunky tak daleko nedosly:D

Příspěvek upraven 12.02.12 v 16:13

• načítám...
844
12.2.12 16:08

Fofr svíčková na smetaně s brusinkama. Bez polívky a dezertíčku. Dneska stávkuju :pankac:

• načítám...
844
12.2.12 16:10
Monjie píše:

Čerstvé jahody? Ty jo, já bych pro ně musela tak ke dvanácti měsíčkům :lol:

• načítám...
23033
12.2.12 16:10
Viking píše:
Dostala jsem z toho hroznou chuť na kozí hermelín, ale nevím, jako těhotná bych asi neměla, co…

ehm ehm, my dnes budeme mit k veceri 8druhu syru s hroznovym vinem:D takze to az tak neresim:D

• načítám...
23033
12.2.12 16:11
Mikajelka píše:
Monjie píše:
Čerstvé jahody? Ty jo, já bych pro ně musela tak ke dvanácti měsíčkům :lol:

Ale neee staci do tesca nebo Albertu a v tescu maj zase akci 250g za dvacet korun:D

• načítám...
23033
12.2.12 16:12

A ted jsem dostala chut na zapeceny artycoky! grrrrrrrrrr

• načítám...
9887
12.2.12 16:15
Monjie píše:
Viking píše:
ehm ehm, my dnes budeme mit k veceri 8druhu syru s hroznovym vinem:D takze to az tak neresim:D

Tak jo:) Á, už se těším.

• načítám...
5misa6
12.2.12 16:17
Viking píše:
Monjie píše:
Viking píše:
Tak jo:) Á, už se těším.

Jo a já budu mít omeletu z vajec :cert:

• Upravit
23033
12.2.12 16:17

ty zbyly ze vcera:D

• načítám...
5misa6
12.2.12 16:18

A mám tam bílý jogurt tak mi poraďte co z něho na večeři abych nemusela žrát vajca.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová