Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
POZOR POZOR PATLAM DORT S ZELATINOU A CERSTVYMI JAHODAMI:D az bude hotov tak ho fotnu, ne ze mi ho zkritizujete
chá
Monjie píše:
POZOR POZOR PATLAM DORT S ZELATINOU A CERSTVYMI JAHODAMI:D az bude hotov tak ho fotnu, ne ze mi ho zkritizujetechá
Dostala jsem z toho hroznou chuť na kozí hermelín, ale nevím, jako těhotná bych asi neměla, co…
sophinka píše:Monjie píše:
POZOR POZOR PATLAM DORT S ZELATINOU A CERSTVYMI JAHODAMI:D az bude hotov tak ho fotnu, ne ze mi ho zkritizujetechá
![]()
Hele zas jahody? ![]()
Viking píše:
Dostala jsem z toho hroznou chuť na kozí hermelín, ale nevím, jako těhotná bych asi neměla, co…
Jen papej ![]()
dzarunka píše:Klementýnka píše:tvé vaření je pro mě španělská vesnice
Krevety, červená cibule, cuketa, mrkev, pastiňák, artyčoky, hlíva ústřičná, žampióny v koprové omáčce z ovesného mléka, tmavá pláná rýže smíchaná s rýží basmati. Kozí plýsňový sýr. Jako zákusek čokoládová pěna z belgické čokolády (mousse au chocolat).![]()
![]()
dala bych si artycoky zapeceny, z hlivy ustricne bych udelala drzkovou polevku, zampiony bych nechala treba na zitra. A krevetky se zapecenou cuketou s cervenou cibuli, z pastinaku a mrkve bych udelala kremovou polivku. Koprovou omacku bych nechala na utery a ryzi strcila do mrazaku. kozi syr vecer k dobremu vinu:D
Ty jo, menu na tyden pomalu!
Takovej surovin zpatlat to mi prijde fakt skoda, nebo asi moje chutove bunky tak daleko nedosly:D
Příspěvek upraven 12.02.12 v 16:13
Fofr svíčková na smetaně s brusinkama. Bez polívky a dezertíčku. Dneska stávkuju ![]()
Monjie píše:
Čerstvé jahody? Ty jo, já bych pro ně musela tak ke dvanácti měsíčkům ![]()
Viking píše:
ehm ehm, my dnes budeme mit k veceri 8druhu syru s hroznovym vinem:D takze to az tak neresim:D
Mikajelka píše:Monjie píše:Čerstvé jahody? Ty jo, já bych pro ně musela tak ke dvanácti měsíčkům
Ale neee staci do tesca nebo Albertu a v tescu maj zase akci 250g za dvacet korun:D
Monjie píše:Viking píše:ehm ehm, my dnes budeme mit k veceri 8druhu syru s hroznovym vinem:D takze to az tak neresim:D
Tak jo:) Á, už se těším.
Viking píše:Monjie píše:Tak jo:) Á, už se těším.Viking píše:ehm ehm, my dnes budeme mit k veceri 8druhu syru s hroznovym vinem:D takze to az tak neresim:D
Jo a já budu mít omeletu z vajec ![]()
A mám tam bílý jogurt tak mi poraďte co z něho na večeři abych nemusela žrát vajca.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat