Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5misa6
13.2.12 11:47

Tak nakonec není vzduch omaštěný větrem ale segedínská polévka :palec:

• Upravit
23033
13.2.12 11:51

co to jee :?:

• načítám...
5misa6
13.2.12 11:55
Monjie píše:
co to jee :?:

Osmahnutá cibulka s česnekem,pak jsem přidala červenou papriku a rajský protlak,zalila vývarem do toho hodila zelí a brambory a bobkový list.To je super dietka.

• Upravit
23033
13.2.12 12:00

Ja zeli nemuzu ted vubec. To je vlastne kyselo ale bez smetany,klobasy a hub, ze jo?

• načítám...
Klementýnka
13.2.12 12:02
Monjie píše:
Klementyna: no uvidime jak prehodnotite jidelnicek s malym ditetem.A az Vam prijde rodicovsky prispevek:D

My žijeme v zahraničí, mateřský příspěvek se na nás nevztahuje. Máme 20 týdnů mateřské dovolené a pak se frčí do práce, čili peníze budou, ale čas a energie nebude …

• Upravit
5misa6
13.2.12 12:07
Monjie píše:
Ja zeli nemuzu ted vubec. To je vlastne kyselo ale bez smetany,klobasy a hub, ze jo?

Jo přesně tak.Já zelí právě teď můžu :palec:

• Upravit
15054
13.2.12 12:13
levmah28 píše:
Monjie píše:
Ja zeli nemuzu ted vubec. To je vlastne kyselo ale bez smetany,klobasy a hub, ze jo?

já bych řekla,že je to zelňačka

• načítám...
5misa6
13.2.12 12:17
dzarunka píše:
levmah28 píše:
Monjie píše:
já bych řekla,že je to zelňačka

Je,u nás se tomu říká i segedínská polévka.

• Upravit
19692
13.2.12 12:44
Klementýnka píše:
Monjie píše:
Klementyna: no uvidime jak prehodnotite jidelnicek s malym ditetem.A az Vam prijde rodicovsky prispevek:D
My žijeme v zahraničí, mateřský příspěvek se na nás nevztahuje. Máme 20 týdnů mateřské dovolené a pak se frčí do práce, čili peníze budou, ale čas a energie nebude …

No a je to venku,preci zije venku.To se pak vyvaruje jinak :mrgreen:
Vim jak nasi zili 10 let ve statech to jsme taky poslouchaly jak si basti dary more a same hovezi steiky a nejlepe ze svickove(otec delal na porazce) a same lepsi pochutiny.A co jsou tady,tak jim je najednou i dobra ceska kuchyne.Porad zerou zeli a gulase :lol:

• načítám...
23033
13.2.12 12:47

klementyna: ale snad zamestnavatel povoli praci na HO, ne? nebo jak se pak funguje s pulrocnim ditetem na krku?

Ja zacla delat domaci peci v 3.mesicich ditete, ale to byly jen dva vikendy v mesici.Ted jsem pribrala od zamestnavatele, delam na HO vlastne na dohodu. A mam co delat jako 30emailu denne, vcetne telefonatu klientum,dite na krku a nekonecnej fullservis :D

Takze si nedokazu predstavit, jak se funguje s pul rocnim ditetem na plny uvazek.

• načítám...
19692
13.2.12 12:50
Monjie píše:
klementyna: ale snad zamestnavatel povoli praci na HO, ne? nebo jak se pak funguje s pulrocnim ditetem na krku?

Monjie to asi ne sestrenka taky musela po trech mesich v cizine nastoupit do prace a funguje rodina a operka.

• načítám...
1297
13.2.12 12:53

Máme příbuznou v Holandsku, fungují tak, že čtyři dny v týdnu chodí do práce chlap, čtyři dny ona, jeden se sejdou že jsou v práci oba a to mají chůvu.
Spolu se vlastně nesejdou nikdy :? , ale zase se o mimčo starají rovným dílem.

• načítám...
23033
13.2.12 12:55
:)

Příspěvek upraven 13.02.12 v 14:02

• načítám...
2904
13.2.12 12:56

no já mám zase kamarádku v Anglii a ta maže po roce taky do práce, ale to už bude doma snad 3 měsíce zadarmo a malý jde do školky, ale oni jsou na to fakt přizpůsobení, jen si nedovedu představit, že bych toho ročního já dala, my jsme zase zvyklí na něco jiného :-)

• načítám...
23033
13.2.12 12:58
Miňulka píše:
no já mám zase kamarádku v Anglii a ta maže po roce taky do práce, ale to už bude doma snad 3 měsíce zadarmo a malý jde do školky, ale oni jsou na to fakt přizpůsobení, jen si nedovedu představit, že bych toho ročního já dala, my jsme zase zvyklí na něco jiného :-)

nj ale mit ty prachy, aby clovek mohl byt doma zadarmo. Ono s rodicakem kterej je skoro pakatel se vyzit skoro neda. A setrit se taky neda, jelikoz neni vlastne z ceho:) A stejne jsme, my zeny, multifunkční! :potlesk:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová