Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Monjie píše:
co to jee
Osmahnutá cibulka s česnekem,pak jsem přidala červenou papriku a rajský protlak,zalila vývarem do toho hodila zelí a brambory a bobkový list.To je super dietka.
Ja zeli nemuzu ted vubec. To je vlastne kyselo ale bez smetany,klobasy a hub, ze jo?
Monjie píše:
Klementyna: no uvidime jak prehodnotite jidelnicek s malym ditetem.A az Vam prijde rodicovsky prispevek:D
My žijeme v zahraničí, mateřský příspěvek se na nás nevztahuje. Máme 20 týdnů mateřské dovolené a pak se frčí do práce, čili peníze budou, ale čas a energie nebude …
Monjie píše:
Ja zeli nemuzu ted vubec. To je vlastne kyselo ale bez smetany,klobasy a hub, ze jo?
Jo přesně tak.Já zelí právě teď můžu ![]()
levmah28 píše:Monjie píše:Jo přesně tak.Já zelí právě teď můžu
já bych řekla,že je to zelňačka
dzarunka píše:levmah28 píše:já bych řekla,že je to zelňačkaMonjie píše:Jo přesně tak.Já zelí právě teď můžu
Je,u nás se tomu říká i segedínská polévka.
Klementýnka píše:Monjie píše:My žijeme v zahraničí, mateřský příspěvek se na nás nevztahuje. Máme 20 týdnů mateřské dovolené a pak se frčí do práce, čili peníze budou, ale čas a energie nebude …
Klementyna: no uvidime jak prehodnotite jidelnicek s malym ditetem.A az Vam prijde rodicovsky prispevek:D
No a je to venku,preci zije venku.To se pak vyvaruje jinak ![]()
Vim jak nasi zili 10 let ve statech to jsme taky poslouchaly jak si basti dary more a same hovezi steiky a nejlepe ze svickove(otec delal na porazce) a same lepsi pochutiny.A co jsou tady,tak jim je najednou i dobra ceska kuchyne.Porad zerou zeli a gulase ![]()
klementyna: ale snad zamestnavatel povoli praci na HO, ne? nebo jak se pak funguje s pulrocnim ditetem na krku?
Ja zacla delat domaci peci v 3.mesicich ditete, ale to byly jen dva vikendy v mesici.Ted jsem pribrala od zamestnavatele, delam na HO vlastne na dohodu. A mam co delat jako 30emailu denne, vcetne telefonatu klientum,dite na krku a nekonecnej fullservis ![]()
Takze si nedokazu predstavit, jak se funguje s pul rocnim ditetem na plny uvazek.
Monjie píše:
klementyna: ale snad zamestnavatel povoli praci na HO, ne? nebo jak se pak funguje s pulrocnim ditetem na krku?
Monjie to asi ne sestrenka taky musela po trech mesich v cizine nastoupit do prace a funguje rodina a operka.
Máme příbuznou v Holandsku, fungují tak, že čtyři dny v týdnu chodí do práce chlap, čtyři dny ona, jeden se sejdou že jsou v práci oba a to mají chůvu.
Spolu se vlastně nesejdou nikdy
, ale zase se o mimčo starají rovným dílem.
no já mám zase kamarádku v Anglii a ta maže po roce taky do práce, ale to už bude doma snad 3 měsíce zadarmo a malý jde do školky, ale oni jsou na to fakt přizpůsobení, jen si nedovedu představit, že bych toho ročního já dala, my jsme zase zvyklí na něco jiného ![]()
Miňulka píše:
no já mám zase kamarádku v Anglii a ta maže po roce taky do práce, ale to už bude doma snad 3 měsíce zadarmo a malý jde do školky, ale oni jsou na to fakt přizpůsobení, jen si nedovedu představit, že bych toho ročního já dala, my jsme zase zvyklí na něco jiného
nj ale mit ty prachy, aby clovek mohl byt doma zadarmo. Ono s rodicakem kterej je skoro pakatel se vyzit skoro neda. A setrit se taky neda, jelikoz neni vlastne z ceho:) A stejne jsme, my zeny, multifunkční! ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak nakonec není vzduch omaštěný větrem ale segedínská polévka