Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
jo a k té hrachovce jsme dostali od babičky naprosto úžasnou žemlovku - zemobábu ![]()
Miňulka píše:Žemlovku miluju, naprosto, je spolu se škubánkama mé nej…jídlo!
jo a k té hrachovce jsme dostali od babičky naprosto úžasnou žemlovku - zemobábu
Miňulka píše:
holky, co děláte když se vám namane uzený losos, napadlo mě zapečené brambory, smetana,pórek a losos, ale nikdy jsem to nedělala, mám ho v lednici a pořád ho házím ze strany na stranu a potřebuje akutně sdělat, doufám, že se je ještě o.k.
Ten uzený losos jsem dávala na chlebíčky nebo jsem z toho dělala jednohubky a na to třeba kopr.
K obědu plněný bramborák k večeři knedlík ve vajíčku a v ledničce se chladí střecha z Be-Be sušenek
Tak jsem myslela ze upecu papriky. Rikam manzelovi kup cervene papriky upecu je k veceri, prinesl dve a k tomu 10dkg balkanu:D
Monjie píše:
Tak jsem myslela ze upecu papriky. Rikam manzelovi kup cervene papriky upecu je k veceri, prinesl dve a k tomu 10dkg balkanu:D
tak budeš dělat co?? ![]()
rodina co kdo našel
a já jsem si uděla topinky s česnekovou pomazánkou
Nakonec bez polívky, těžce jsem nestíhala. Jak to stíháte, vy pracující, to se nedá… Lívance byly ňam, dokonce mičtyři nechali.
Eliška píše:
Nakonec bez polívky, těžce jsem nestíhala. Jak to stíháte, vy pracující, to se nedá… Lívance byly ňam, dokonce mičtyři nechali.
To potesi:D
Příspěvek upraven 14.02.12 v 19:21
Marau píše:
Já se už 3 dny chystám dělat buchtu…
To já taky, ale teď dorazil manžýel, nese Heru, tak budu konečně péct.
studená večeře - mrkev, chleba s kozím sýrem a jako zákusek ovčí tvaroh s marmeládou
PetkaK píše:Marau píše:To já taky, ale teď dorazil manžýel, nese Heru, tak budu konečně péct.
Já se už 3 dny chystám dělat buchtu…
A co budeš péct? Už postrádám inspiraci.
ty lívance jsem taky nečekala, jsem zvyklá, že na mě nikdy nezbyde.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat