Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Miňulka píše:
no já mám zase kamarádku v Anglii a ta maže po roce taky do práce, ale to už bude doma snad 3 měsíce zadarmo a malý jde do školky, ale oni jsou na to fakt přizpůsobení, jen si nedovedu představit, že bych toho ročního já dala, my jsme zase zvyklí na něco jiného
No tady jit od ditete v roce tak by te nektere holky ukamenovaly podle jinych diskusi.Pro nektere je dite zrale jit do skolky az od 4 let natoz jit od neho v roce
Ale bohuzel nekdy to jinak nejde ![]()
Nic jdu do hajan uz jsem pordane nespala tyden.2 dny diky Tygrovi mame zanet stredniho ucha.A dneska me ceka vecer dlouha cesta do Praglu,takze zas bez spanku.
Tak se tu mejte a hazejte inspiraci na vikend
![]()
tedy dámy, pěkně jste mě zmátly , myslela jsem ,že jsem úpln v jiné diskuzi -místo žrádla školky ![]()
my dnes segedínskou polívku nebo zelňačku (každý jak chce) ![]()
a něco mezi karbanátkama a čevapčiči s br.kaší
vše zbylo i na zítra nebo na večeři? ![]()
gorina píše:Miňulka píše:No tady jit od ditete v roce tak by te nektere holky ukamenovaly podle jinych diskusi.Pro nektere je dite zrale jit do skolky az od 4 let natoz jit od neho v roce
no já mám zase kamarádku v Anglii a ta maže po roce taky do práce, ale to už bude doma snad 3 měsíce zadarmo a malý jde do školky, ale oni jsou na to fakt přizpůsobení, jen si nedovedu představit, že bych toho ročního já dala, my jsme zase zvyklí na něco jinéhoAle bohuzel nekdy to jinak nejde
Nic jdu do hajan uz jsem pordane nespala tyden.2 dny diky Tygrovi mame zanet stredniho ucha.A dneska me ceka vecer dlouha cesta do Praglu,takze zas bez spanku.
Tak se tu mejte a hazejte inspiraci na vikend![]()
nojo takze budu sedet,fnukat, nebudu mit radsi co do huby budu sit pliny a vladacky z rucniku ? to radsi dam dite do jesli a pujdu pracovat:)
Já viděla prfektní fr. film, kde mladá mamina samoživitelka ráno frčí s miminkem do jesliček, tam mu zpívá ukolébavku, aby neplakalo, že odchází mamka, a pak frčí do rodiny, kde pracuje jako chůva, a jen co přijde, zpívá tomu miminku tu samou ukolébavku. Ta absurdita byla docela silná. Ale tak to prostě je.
Dneska jakési těstoviny v jídelně, mě teda nenadchly. Špenátovou polívku měli dobrou.
K večeři kapustová polívka a lívance, nevím, jestli pohankové, nebo ze zakysanky. A upeču kefírovku.
Monjie píše:
klementyna: ale snad zamestnavatel povoli praci na HO, ne? nebo jak se pak funguje s pulrocnim ditetem na krku?
Co to je HO? Já budu muset nastoupit na normální pracovní dobu. Všichni to tady tak dělají. Mám 20 týdnů mateřské, tedy 5 měsíců, z toho se musí odečíst něco na dobu před porodem, holky většinou pracují fakt až do porodu, ale na to já se necítím. Takže tak ve čtyřech měsících mimča, budu muset znovu do práce, babičky tady nejsou, takže jesle. Zvládají to všichni kolem mě, tak budu muset taky. Mám hrůzu ze zdejší dlouhé pracovní doba, domu se dostanu tak v sedm večer.
Jinak já pracuju v mezinárodní instituci, proto mám 5 měsíců, Belgičanky a Francouzky fakt mají jen ty 3 měsíce.
Já vím, že by mě řada českých žen ukamenovala, ale tady se to nedá jinak. Každý systém má svá pro a proti.
Také uznávám, jak někdo poznamenal, že se mi zde lépe vaří různé specialitky, to je pravda. Ale já jsem nikdy nebyla na klasickou českou kuchyni, mám ráda pár jídel, ale nemám ráda maso a to je celkem problém. Takže i v Čechách jsem vařívávala trochu jinak, více zeleniny a různá alternativní zdravá jídla, ale pochopitelně žádné krevety a čerstvé špenáty.
Aha, tak to jo. A zůstáváte nastálo? Já jsem odtamtud dost ráda zpátky.
u nás dne srýže a kuřecí kousky jedny jen na cibulce a druhé na kari
Klementýnka píše:Monjie píše:Co to je HO?
klementyna: ale snad zamestnavatel povoli praci na HO, ne? nebo jak se pak funguje s pulrocnim ditetem na krku?
Zřejmě home office, tzv. práce z domova.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat