Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
dobrý večer všem přeji,já mam problém co vařit na dennim pořádku,od listopadu loňského roku je mladej na dietách po zánětu slinivky, tak skoro nic nesmí, hlavně nic mastnýho, nesmí smetany atd. Tak nezbývá než experimenty zatím mi to vychází vše co jsem uvařila mu chutnalo a bez následků,Zrovna zítra budu dělat rybu se zeleninou a sobě kuře na paprice .Hodně často vařim jen jeho diety a jde to jen vše na vodě a fakt cítím i na sobě že je mi nějak líp no teda než v březnu porodim ![]()
já dneska postavila hrách na polívku, cestou to dětské herničky koupíme rohlíky, ale dál vymetene, máme tu myslím ještě porci játrové omáčky a kousek knedlíku (začíná mi lézt ušima, už jsme ji měli 2×), ale jinak mě nenapadá nic ![]()
Čočka na kyselo, dále vařím uzené maso, z masa pak budou šunkofleky (zítra), zbytek masa zamrazím, a z polívky udělám česnekačku na večeři.
včera vepřová plec na paprice s rýží,dnes asi zapečené brambory ve slupce se špenátem a sýrem… ![]()
adeeelia píše:
včera vepřová plec na paprice s rýží,dnes asi zapečené brambory ve slupce se špenátem a sýrem…
Recept by byl? ![]()
Zapečené brambory s kousky kuřecího masa, s brokolicí, mrkví a spoustu sýra. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat