Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Já dělám přírodní vepřový plátek s volským okem a americké brambory.
sandrik píše:
btw. Valentýn je Evropský svátek podle kněze, který oddával i přes zákaz, a slavil se už dávno. Komerci a nevkusárnu z toho udělali až v usa
Já Valentýna beru, ale ta šaškárna kolem je devastující
. My si dáme doma večer dortík a to mi tak akorát stačí.
no já mám děsnou chuť na čokoládové fondue a taky jsem měla tendence to svalit na Valentýna, ale je fakt, že čím víc miluju Vánoce, tím míň mě bere všechno okolo, Valentýna a dokonce i Velikonoce bych neřešila, Velikonoce jsou příležitost jet na výlet ![]()
Ja radsi Prvni maj:) rozkvetly tresne a sampaaano s jahodama v rozkvetle aleji na Petrine, to ja rad.
od včera franfurtska polévka a dnes k druhému chodu zapecene kuř.stehna s bramborami ,pórkem a zalitou šlehačkou.
V jídelně fakt dost podivná a nechutná polívka - mám podezření, že drožďová, musaka, ale podle mě prejt
s bramborem a hoodně kyselý zelí. Ale byl hlad, tak jsem spráskla všechno.
Včerejší kefírovka už má zas namále (dopečena o půlnoci, načata k snídani), ale dneska nepeču!!! Do rána musí vydržet na snídani.
K večeři zjednodušená hstková polívka, zapomněla jsem namočit hrách, takže čočka, krupky a vločky, a lívance.
adeeelia píše:
Levmah,určitě,s kuřecím to bude výborné
Tak zítra zkusím ![]()
adeeelia píše:
Levmah,určitě,s kuřecím to bude výborné
Tak zítra zkusím ![]()
holky, co děláte když se vám namane uzený losos, napadlo mě zapečené brambory, smetana,pórek a losos, ale nikdy jsem to nedělala, mám ho v lednici a pořád ho házím ze strany na stranu a potřebuje akutně sdělat, doufám, že se je ještě o.k.
Přidávám se - dnes Kovbojský fazole: orestovat cibulku, přidat zelenou papriku, uzeninu dle chuti, plechovku rajčat, plechovku červených fazolí, bazalku, oregano, chilli, domácí (nebo sladký kupovaný)kečup, povařit a po vypnutí(!!!) do toho rozpustit bloček nastrouhanýho eidamu - mňamka s čerstvým chlebíkem!
no jo fazole u nás taky dlouho nebyly, díky za tip, já mám pocit, že my s manžou sníme v podstatě všechno,ale to naše dítě od všeho jen ochutnává a tak to dělá celé dny ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
tak nakonec segedín a knedlík