Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ještě dodám, pro ty, kdo je ještě nedělali, po propaření mouky rozmačkat brambory s moukou šťouchadlem na hustou lepivou kaši. Z té pak ty nočky-škubánky vykrajovat lžící.
Edit: aha, tak Miňulka je šťouchá před propařením, já až po.
Tak my si dneska uděláme něco na způsob naložených kuřecích řízků
A k tomu americké brambůrky ![]()
Dnes vepř.panenka na porku a štouchané brambory. Zítra svíčková omáčka zahuštěná mixovanou zeleninou a hovězí maso.
Dneska zapečené těstoviny se špenátem,kuřecím prsíčkem a sýrem ![]()
K večeři kuřecí čínskou polévku,ale nejdřív musím někde splašit Jidášovo ucho ![]()
Monjie píše:gorina píše:Si natrhal na zahradce?:D
Dneska porkova polivka a Tygr na druhe spenat,ktery si vcera donesl od teticky
Cus,ne byl na hlidani tak si donesl na dnesek obed domu ![]()
Bublana píše:
My budeme dnes mít ledvinky.
Jezis to bych si dala,jenze by mi je musel nekdo udelat.Jak ja slysim jak se to musi namacet nebo nekolikrat prevarovat,tak se mi do toho nechce.Jinak je zboznuji
Polivka s ryzi a nic, madam dostala sra..cku asi z tech vcerejsich cokoladovejch mufinu co papala na valentynskym mecheche v MC. A to ma jit zejtra k tetce do skolky ![]()
Příspěvek upraven 15.02.12 v 11:35
gorina píše:Bublana píše:Jezis to bych si dala,jenze by mi je musel nekdo udelat.Jak ja slysim jak se to musi namacet nebo nekolikrat prevarovat,tak se mi do toho nechce.Jinak je zboznuji
Já je jen 20 minut povařím, to je akorát, než si připravím cibulku. Jinak spíš to čištění je opruz. Ale stojí to za to ![]()
Bublana píše:gorina píše:Já je jen 20 minut povařím, to je akorát, než si připravím cibulku. Jinak spíš to čištění je opruz. Ale stojí to za toBublana píše:Jezis to bych si dala,jenze by mi je musel nekdo udelat.Jak ja slysim jak se to musi namacet nebo nekolikrat prevarovat,tak se mi do toho nechce.Jinak je zboznuji
Nemáčím, nepřevařuju, jen důkladně vyčistim od všech kanálků a vyperu. Nikdy jsem z nich nic necítila. Taky je miluju.
Eliška píše:
Ještě dodám, pro ty, kdo je ještě nedělali, po propaření mouky rozmačkat brambory s moukou šťouchadlem na hustou lepivou kaši. Z té pak ty nočky-škubánky vykrajovat lžící.Edit: aha, tak Miňulka je šťouchá před propařením, já až po.
No pro upřesnění před propařením je rychle rozšťouchám a po propaření je prohnětu vařečkou na tu kaši.
Pajul a ty si myslíš, že Dáda obědvá sladká jídla, buď mívá zbytky z předešlého dne nebo polévku a to druhé max. ochutná ![]()
levmah28 píše:
Bude plněný bramborák a na večeři puding s ovocem.
jééé klokan ![]()
bramboráky bych si dala ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat