Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
18563
15.2.12 10:09

Ještě dodám, pro ty, kdo je ještě nedělali, po propaření mouky rozmačkat brambory s moukou šťouchadlem na hustou lepivou kaši. Z té pak ty nočky-škubánky vykrajovat lžící.

Edit: aha, tak Miňulka je šťouchá před propařením, já až po.

• načítám...
1254
15.2.12 10:40

Tak my si dneska uděláme něco na způsob naložených kuřecích řízků :P A k tomu americké brambůrky :P

• načítám...
50186
15.2.12 10:42

Dnes vepř.panenka na porku a štouchané brambory. Zítra svíčková omáčka zahuštěná mixovanou zeleninou a hovězí maso.

• načítám...
5732
15.2.12 10:44

Dneska zapečené těstoviny se špenátem,kuřecím prsíčkem a sýrem :)

K večeři kuřecí čínskou polévku,ale nejdřív musím někde splašit Jidášovo ucho :mrgreen:

• načítám...
19692
15.2.12 10:56
Monjie píše:
gorina píše:
Dneska porkova polivka a Tygr na druhe spenat,ktery si vcera donesl od teticky ;)
Si natrhal na zahradce?:D

Cus,ne byl na hlidani tak si donesl na dnesek obed domu :D

• načítám...
19692
15.2.12 10:57
Bublana píše:
My budeme dnes mít ledvinky.

Jezis to bych si dala,jenze by mi je musel nekdo udelat.Jak ja slysim jak se to musi namacet nebo nekolikrat prevarovat,tak se mi do toho nechce.Jinak je zboznuji

• načítám...
23033
15.2.12 11:33

Polivka s ryzi a nic, madam dostala sra..cku asi z tech vcerejsich cokoladovejch mufinu co papala na valentynskym mecheche v MC. A to ma jit zejtra k tetce do skolky :zed:

Příspěvek upraven 15.02.12 v 11:35

• načítám...
115
15.2.12 11:34

Tak u nás dnes bude bramborový guláš :)

• načítám...
15.2.12 11:42
gorina píše:
Bublana píše:
Jezis to bych si dala,jenze by mi je musel nekdo udelat.Jak ja slysim jak se to musi namacet nebo nekolikrat prevarovat,tak se mi do toho nechce.Jinak je zboznuji

Já je jen 20 minut povařím, to je akorát, než si připravím cibulku. Jinak spíš to čištění je opruz. Ale stojí to za to :lol:

• načítám...
10017
15.2.12 12:01
Bublana píše:
gorina píše:
Bublana píše:
Já je jen 20 minut povařím, to je akorát, než si připravím cibulku. Jinak spíš to čištění je opruz. Ale stojí to za to :lol:

Nemáčím, nepřevařuju, jen důkladně vyčistim od všech kanálků a vyperu. Nikdy jsem z nich nic necítila. Taky je miluju.

• načítám...
5misa6
15.2.12 12:03

Bude plněný bramborák a na večeři puding s ovocem.

• Upravit
2904
15.2.12 12:32
Eliška píše:
Ještě dodám, pro ty, kdo je ještě nedělali, po propaření mouky rozmačkat brambory s moukou šťouchadlem na hustou lepivou kaši. Z té pak ty nočky-škubánky vykrajovat lžící.Edit: aha, tak Miňulka je šťouchá před propařením, já až po.

No pro upřesnění před propařením je rychle rozšťouchám a po propaření je prohnětu vařečkou na tu kaši.

Pajul a ty si myslíš, že Dáda obědvá sladká jídla, buď mívá zbytky z předešlého dne nebo polévku a to druhé max. ochutná :D

• načítám...
1649
15.2.12 13:15
levmah28 píše:
Bude plněný bramborák a na večeři puding s ovocem.

jééé klokan :D
bramboráky bych si dala :think:

• načítám...
5misa6
15.2.12 13:20

Nedám,sám mám málo :mrgreen:

• Upravit
1101
15.2.12 13:20

Játrová omáčka s rýží

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat