Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Takonec jsem se na večeři vyprdla, jedno dítě si dalo zbytek hrstkové polívky, já taky, zbytek pohrdnul, tak si vzali jen jogurt a bylo to. vyvářet se bude zas až zítra. Na oběd si vytáhnu z mrazáku asi kuřecí stehna a ráno je dám na pomalý pečení. Budu dopoledne pryč, snad to neudělá neplechu.
Paoloska píše:laducha píše:Plněné bramborové knedlíky se zelím
Včera bylo zeleninovo-rybí rizoto, dneska plněné bramborové knedlíky, zelí a cibulka, zítra mám v plánu krůtí nudličky se zeleninou a těstoviny. A pak hurá k mamincemňam, další mé nejoblíbenější jídlo
Taky je mám ráda, ale nejvíc plněné papriky s rajskou.
Eliška píše:
Takonec jsem se na večeři vyprdla, jedno dítě si dalo zbytek hrstkové polívky, já taky, zbytek pohrdnul, tak si vzali jen jogurt a bylo to. vyvářet se bude zas až zítra. Na oběd si vytáhnu z mrazáku asi kuřecí stehna a ráno je dám na pomalý pečení. Budu dopoledne pryč, snad to neudělá neplechu.
Neudělá
![]()
laducha píše:Paoloska píše:Taky je mám ráda, ale nejvíc plněné papriky s rajskou.laducha píše:Plněné bramborové knedlíky se zelím
Včera bylo zeleninovo-rybí rizoto, dneska plněné bramborové knedlíky, zelí a cibulka, zítra mám v plánu krůtí nudličky se zeleninou a těstoviny. A pak hurá k mamincemňam, další mé nejoblíbenější jídlo
Já, jak to tu pročítám, tak nějak nevím, co mám nejradši. Já toho miluju nějak moc
.
Paoloska píše:cimbík píše:Bažanta máme rádi na jablkách s opékanými brambory, jaký máš ty recept?
tak zítra zkusím upéct bažanta, mám nějakej receptík z netu, tak uvidíme
Prošpikovat slaninou a naložit do marinády z oleje, medu a nějakých bylinek a upéct v troubě - příloha buď vařené brambory a nebo dát ty brambory k tomu bažantovi
cimbík píše:Paoloska píše:Prošpikovat slaninou a naložit do marinády z oleje, medu a nějakých bylinek a upéct v troubě - příloha buď vařené brambory a nebo dát ty brambory k tomu bažantovicimbík píše:Bažanta máme rádi na jablkách s opékanými brambory, jaký máš ty recept?
Jé, tak to néé, med brrr, ale to jsem jenom já s tím medem takovej blázen, pro spoustu lidí to je jistě mňamka. Tak ať se ti podaří ![]()
Paoloska píše:cimbík píše:Jé, tak to néé, med brrr, ale to jsem jenom já s tím medem takovej blázen, pro spoustu lidí to je jistě mňamka. Tak ať se ti podaříPaoloska píše:Prošpikovat slaninou a naložit do marinády z oleje, medu a nějakých bylinek a upéct v troubě - příloha buď vařené brambory a nebo dát ty brambory k tomu bažantovicimbík píše:Bažanta máme rádi na jablkách s opékanými brambory, jaký máš ty recept?
klid sama v tom určitě nejsi, med nejím, nedělá mi dobře na žaludek, jednou za čas si řeknu, že to zkusím, že to nebude tak hrozné a pak mě tlačí žaludek
![]()
veveruskaa píše:klid sama v tom určitě nejsi, med nejím, nedělá mi dobře na žaludek, jednou za čas si řeknu, že to zkusím, že to nebude tak hrozné a pak mě tlačí žaludek![]()
![]()
No, já jsem extrém, já med nemůžu ani vidět, já bych lžičku medu nepozřela ani za milión, mě se zvedá žaludek, jen to píšu. Představa, že sedím u stolu s někým, kdo jí třeba kachnu na medu, to snad radši umřu
A fuj, už končim
A omluva všem milovníkům medu a včelařům a včeličkám.
Paoloska píše:laducha píše:Já, jak to tu pročítám, tak nějak nevím, co mám nejradši. Já toho miluju nějak mocPaoloska píše:Taky je mám ráda, ale nejvíc plněné papriky s rajskou.laducha píše:Plněné bramborové knedlíky se zelím
.
Já taky. A navíc je to na mně vidět ![]()
kuřecí kousky s rajčaty a bazalkou a špagety. pak kuřecí na paprice a těstoviny a kapr na kmíně
Monjie píše:
Sophi: ty po celem dni v praci jeste ted varis?
dnes už jen půlden
a navíc to jsou jídla za půlhoďky hotová
jak je malé?
No,ten hylak ji celkem zabral, snad uz zitra budem fit, ale radsi jeste davam dietu, takze zitra bude mit maso na mrkvi s ryzi. Ale modlim, se aby to utery vyslo
![]()
Monjie píše:
No,ten hylak ji celkem zabral, snad uz zitra budem fit, ale radsi jeste davam dietu, takze zitra bude mit maso na mrkvi s ryzi. Ale modlim, se aby to utery vyslo![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat