Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
18626
16.2.12 20:41

Takonec jsem se na večeři vyprdla, jedno dítě si dalo zbytek hrstkové polívky, já taky, zbytek pohrdnul, tak si vzali jen jogurt a bylo to. vyvářet se bude zas až zítra. Na oběd si vytáhnu z mrazáku asi kuřecí stehna a ráno je dám na pomalý pečení. Budu dopoledne pryč, snad to neudělá neplechu.

• načítám...
30663
16.2.12 20:43
Paoloska píše:
laducha píše:
Včera bylo zeleninovo-rybí rizoto, dneska plněné bramborové knedlíky, zelí a cibulka, zítra mám v plánu krůtí nudličky se zeleninou a těstoviny. A pak hurá k mamince :pankac:
Plněné bramborové knedlíky se zelím :jazyk: mňam, další mé nejoblíbenější jídlo :mrgreen:

Taky je mám ráda, ale nejvíc plněné papriky s rajskou.

• načítám...
10019
16.2.12 20:44
Eliška píše:
Takonec jsem se na večeři vyprdla, jedno dítě si dalo zbytek hrstkové polívky, já taky, zbytek pohrdnul, tak si vzali jen jogurt a bylo to. vyvářet se bude zas až zítra. Na oběd si vytáhnu z mrazáku asi kuřecí stehna a ráno je dám na pomalý pečení. Budu dopoledne pryč, snad to neudělá neplechu.

Neudělá :palec: ;)

• načítám...
10019
16.2.12 20:45
laducha píše:
Paoloska píše:
laducha píše:
Včera bylo zeleninovo-rybí rizoto, dneska plněné bramborové knedlíky, zelí a cibulka, zítra mám v plánu krůtí nudličky se zeleninou a těstoviny. A pak hurá k mamince :pankac:
Plněné bramborové knedlíky se zelím :jazyk: mňam, další mé nejoblíbenější jídlo :mrgreen:

Já, jak to tu pročítám, tak nějak nevím, co mám nejradši. Já toho miluju nějak moc :mrgreen: .

• načítám...
2551
16.2.12 20:46
Paoloska píše:
cimbík píše:
tak zítra zkusím upéct bažanta, mám nějakej receptík z netu, tak uvidíme
Bažanta máme rádi na jablkách s opékanými brambory, jaký máš ty recept?

Prošpikovat slaninou a naložit do marinády z oleje, medu a nějakých bylinek a upéct v troubě - příloha buď vařené brambory a nebo dát ty brambory k tomu bažantovi

• načítám...
10019
16.2.12 21:02
cimbík píše:
Paoloska píše:
cimbík píše:
Prošpikovat slaninou a naložit do marinády z oleje, medu a nějakých bylinek a upéct v troubě - příloha buď vařené brambory a nebo dát ty brambory k tomu bažantovi

Jé, tak to néé, med brrr, ale to jsem jenom já s tím medem takovej blázen, pro spoustu lidí to je jistě mňamka. Tak ať se ti podaří :mavam:

• načítám...
17010
16.2.12 21:06
Paoloska píše:
cimbík píše:
Paoloska píše:
cimbík píše:
Jé, tak to néé, med brrr, ale to jsem jenom já s tím medem takovej blázen, pro spoustu lidí to je jistě mňamka. Tak ať se ti podaří :mavam:

klid sama v tom určitě nejsi, med nejím, nedělá mi dobře na žaludek, jednou za čas si řeknu, že to zkusím, že to nebude tak hrozné a pak mě tlačí žaludek :zed: :zed: :zed:

• načítám...
10019
16.2.12 21:10
veveruskaa píše:klid sama v tom určitě nejsi, med nejím, nedělá mi dobře na žaludek, jednou za čas si řeknu, že to zkusím, že to nebude tak hrozné a pak mě tlačí žaludek :zed: :zed: :zed:

No, já jsem extrém, já med nemůžu ani vidět, já bych lžičku medu nepozřela ani za milión, mě se zvedá žaludek, jen to píšu. Představa, že sedím u stolu s někým, kdo jí třeba kachnu na medu, to snad radši umřu ;) A fuj, už končim :poblion: A omluva všem milovníkům medu a včelařům a včeličkám.

• načítám...
30663
16.2.12 21:15
Paoloska píše:
laducha píše:
Paoloska píše:
laducha píše:
Já, jak to tu pročítám, tak nějak nevím, co mám nejradši. Já toho miluju nějak moc :mrgreen: .

Já taky. A navíc je to na mně vidět :twisted:

• načítám...
9887
16.2.12 21:39

Bramboráky… (dítě pohrdlo a dalo si syrovou mrkev)

• načítám...
sophinka
16.2.12 21:47

kuřecí kousky s rajčaty a bazalkou a špagety. pak kuřecí na paprice a těstoviny a kapr na kmíně

• Upravit
23033
16.2.12 21:52

Sophi: ty po celem dni v praci jeste ted varis? 8o

• načítám...
sophinka
16.2.12 21:54
Monjie píše:
Sophi: ty po celem dni v praci jeste ted varis? 8o

dnes už jen půlden :mrgreen: a navíc to jsou jídla za půlhoďky hotová :pankac: jak je malé?

• Upravit
23033
16.2.12 21:58

No,ten hylak ji celkem zabral, snad uz zitra budem fit, ale radsi jeste davam dietu, takze zitra bude mit maso na mrkvi s ryzi. Ale modlim, se aby to utery vyslo :) :roll:

• načítám...
sophinka
16.2.12 22:01
Monjie píše:
No,ten hylak ji celkem zabral, snad uz zitra budem fit, ale radsi jeste davam dietu, takze zitra bude mit maso na mrkvi s ryzi. Ale modlim, se aby to utery vyslo :) :roll:
:mrgreen: :kytka:
  • Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová