Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
kometa32 píše:
kocunko - takže myslíš kapie? To je potom ale drahá polívka, né??
no není nejlevnější,ale zas úplně drahá taky ne… teda aspoň pro nás… máme kousek od baráku velkoobchod se zeleninou a tam to cenově jde…
Klementýnka píše:
Pstruh s mrkvovo-koriandrovou nádivkou, pohanka a salát z rolníčku polního s kozím sýrem. Jako zákusek jablečno-fígové pyré s bílým jogurtem.Příspěvek upraven 18.02.12 v 13:57
Hm…tak tomu říkám menu ![]()
Mám namočenou cizrnu na zítra, máte tip, co s ní kromě humusu a falafelu?
Jinak dnes jsem se pod vlivem Sophinky a k potěšenému údivu svého muže zmohla i na „zakysánek“.
Jestli to takhle půjde dál, za pár let ho nebudu mít čím překvapit, musím to svoje vaření dávkovat pomaleji… Když si mě bral, vařila jsem jednou týdně.
Dobrý jsou třeba cizrnový saláty nebo já dělám polívku - jako klasickou bramboračku, jen místo brambor je tam cizrna…
Já dělám cizrnu s česnekem a bramborama, s kuřecím masem na kari nebo se špenátem a zakysanou smetanu.
Viking píše:
Mám namočenou cizrnu na zítra, máte tip, co s ní kromě humusu a falafelu?
Jinak dnes jsem se pod vlivem Sophinky a k potěšenému údivu svého muže zmohla i na „zakysánek“.
Jestli to takhle půjde dál, za pár let ho nebudu mít čím překvapit, musím to svoje vaření dávkovat pomaleji… Když si mě bral, vařila jsem jednou týdně.
Dík za tipy, oslovila mě zvlášť ta „cizrňačka“ ![]()
Sophinka: Nó, záleží na úhlu pohledu, člověk, kterému kvůli tomu vyváření nestíhám odevzdávat práci, si asi nemyslí, že je to ten nejlepší vliv ![]()
Viking píše:
Dík za tipy, oslovila mě zvlášť ta „cizrňačka“Sophinka: Nó, záleží na úhlu pohledu, člověk, kterému kvůli tomu vyváření nestíhám odevzdávat práci, si asi nemyslí, že je to ten nejlepší vliv
Akorát jsem z trouby vytáhla jablíčkovou buchtu se skořicí a zítra budu dělat kuřecí maso se smetanou
zítra oběd u babi
, takže si pochutnám víc než doma (když mi někdo uvaří, vždy mi chutná o něco víc
)
alusa11 píše:
Dnes kuřecí polévka,br.salát a řízky
To samé,akorát polévka hovězí ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat