Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6569
19.2.12 11:41
michaba83 píše:
od včera jsem měla naloženého králíka v hořčici. dnes jsem ho jen obalila anglickou a pekla skoro dvě hodiny. Dobrota

Tak toto jsem ještě nezkoušela, králíka naložíš do plnotučné hořčice, nebo do nejaké hořčičné omáčky? To bych zkusila. A brambor k tomu?

• načítám...
1649
19.2.12 13:32

normálně jsem ho včera napatlala pořádně plnotučnou hořčici nechala přes noc v lednici než šel do trouby tak jsem ho obalila v anglické a zasypala cibulí. K tomu byl brambor a mrkvový salát. Ze zbytku bude zítra rizoto

• načítám...
850
19.2.12 13:34

krkovice ma slanine s cibulkou s bram. pol.zel. a pohanka na zahušteni
mám chut na nudle s makem nudle se uz vaři :mrgreen:

• načítám...
6569
19.2.12 13:39
michaba83 píše:
normálně jsem ho včera napatlala pořádně plnotučnou hořčici nechala přes noc v lednici než šel do trouby tak jsem ho obalila v anglické a zasypala cibulí. K tomu byl brambor a mrkvový salát. Ze zbytku bude zítra rizoto

Děkuji moc! Vyzkouším :palec:

• načítám...
14598
19.2.12 14:03

my měli sekanou od včera s br. kaší. :P

• načítám...
Klementýnka
19.2.12 14:13

Jako předkrm salát z polníčku rolního, čerstvého špenátu, olivový a ořechový olej, malinový ocet, čerstvá máta, kozí sýr.
Jako hlavní jídlo žampionové tofu karbanátky, baby mrkvička, žampiony, celer, petržel, batát a brokolice v kokosovém mléce a pohanka od včera zapačená v troubě.
Jako zákusek belgické pralinky.

Bylo to výborné!

• Upravit
1101
19.2.12 14:22

Dojídal se vývar a kuře na paprice dnes s těstovinami.

• načítám...
4132
19.2.12 14:26

Tak u nás brokolicová polévka nedopadla, měla jsem málo brokolice, takže jsem to vyřešila, uvařila jsem ji v domácím zeleninovém vývaru, propasírovala, přidala česnek, čerstvý špenát, zahustila sýrem raclett a creme fraichem, sůl, pepř, krutony no a bylo jí nakonec málo…přidávali jsme si jako o život

• načítám...
Klementýnka
19.2.12 14:36

Beckie, ta tvoje polivčička vypadá mňamkózně, mixovala jsi ji nebo ne? :D

• Upravit
10019
19.2.12 14:36

Tak mi měli dnes řízky z králíka s bramborem a právě jsem dodělala moravský koláče.

• načítám...
4132
19.2.12 14:37
Klementýnka píše:
Beckie, ta tvoje polivčička vypadá mňamkózně, mixovala jsi ji nebo ne? :D

ne s tím špenátem už ne, chtěla jsem ho tam nechat celý, ale tu brokolici jsem předtím do toho vývaru propasírovala, je fakt dobrá :)

• načítám...
4132
19.2.12 14:38
beckie píše:
Klementýnka píše:
Beckie, ta tvoje polivčička vypadá mňamkózně, mixovala jsi ji nebo ne? :D
ne s tím špenátem už ne, chtěla jsem ho tam nechat celý, ale tu brokolici jsem předtím do toho vývaru propasírovala, je fakt dobrá :)

Ale příště ji možná rozmixuju, aby byla zelenější, protoža ta brokolka mi ve vývaru trošku zešedla

• načítám...
5misa6
19.2.12 14:40

Jdu si opět pro radu.Budu na večeři dělat vepřové na houbách,a mám chuť si dát k tomu hranolky.Je to normální?nebo jsou to jenom moje rozmary. :-D

• Upravit
10019
19.2.12 14:42
levmah28 píše:
Jdu si opět pro radu.Budu na večeři dělat vepřové na houbách,a mám chuť si dát k tomu hranolky.Je to normální?nebo jsou to jenom moje rozmary. :-D
Úplně v pohodě, to může být supr. Máš dobrý rozmary :palec:
  • načítám...
Klementýnka
19.2.12 14:44
Ale příště ji možná rozmixuju, aby byla zelenější, protoža ta brokolka mi ve vývaru trošku zešedla

Brokolico-špenátovou polívku dělám většinou ve stejné situaci jako ty, když zjistím, že nemám dostatek brokolice, ale vždycky jsem ji mixovala. Nemixování je dobrý nápad na změnu. :D :) :)

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová