Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
michaba83 píše:
od včera jsem měla naloženého králíka v hořčici. dnes jsem ho jen obalila anglickou a pekla skoro dvě hodiny. Dobrota
Tak toto jsem ještě nezkoušela, králíka naložíš do plnotučné hořčice, nebo do nejaké hořčičné omáčky? To bych zkusila. A brambor k tomu?
normálně jsem ho včera napatlala pořádně plnotučnou hořčici nechala přes noc v lednici než šel do trouby tak jsem ho obalila v anglické a zasypala cibulí. K tomu byl brambor a mrkvový salát. Ze zbytku bude zítra rizoto
krkovice ma slanine s cibulkou s bram. pol.zel. a pohanka na zahušteni
mám chut na nudle s makem nudle se uz vaři ![]()
michaba83 píše:
normálně jsem ho včera napatlala pořádně plnotučnou hořčici nechala přes noc v lednici než šel do trouby tak jsem ho obalila v anglické a zasypala cibulí. K tomu byl brambor a mrkvový salát. Ze zbytku bude zítra rizoto
Děkuji moc! Vyzkouším ![]()
Jako předkrm salát z polníčku rolního, čerstvého špenátu, olivový a ořechový olej, malinový ocet, čerstvá máta, kozí sýr.
Jako hlavní jídlo žampionové tofu karbanátky, baby mrkvička, žampiony, celer, petržel, batát a brokolice v kokosovém mléce a pohanka od včera zapačená v troubě.
Jako zákusek belgické pralinky.
Bylo to výborné!
Tak u nás brokolicová polévka nedopadla, měla jsem málo brokolice, takže jsem to vyřešila, uvařila jsem ji v domácím zeleninovém vývaru, propasírovala, přidala česnek, čerstvý špenát, zahustila sýrem raclett a creme fraichem, sůl, pepř, krutony no a bylo jí nakonec málo…přidávali jsme si jako o život
Beckie, ta tvoje polivčička vypadá mňamkózně, mixovala jsi ji nebo ne? ![]()
Tak mi měli dnes řízky z králíka s bramborem a právě jsem dodělala moravský koláče.
Klementýnka píše:
Beckie, ta tvoje polivčička vypadá mňamkózně, mixovala jsi ji nebo ne?
ne s tím špenátem už ne, chtěla jsem ho tam nechat celý, ale tu brokolici jsem předtím do toho vývaru propasírovala, je fakt dobrá ![]()
beckie píše:Klementýnka píše:ne s tím špenátem už ne, chtěla jsem ho tam nechat celý, ale tu brokolici jsem předtím do toho vývaru propasírovala, je fakt dobrá
Beckie, ta tvoje polivčička vypadá mňamkózně, mixovala jsi ji nebo ne?
Ale příště ji možná rozmixuju, aby byla zelenější, protoža ta brokolka mi ve vývaru trošku zešedla
Jdu si opět pro radu.Budu na večeři dělat vepřové na houbách,a mám chuť si dát k tomu hranolky.Je to normální?nebo jsou to jenom moje rozmary. ![]()
levmah28 píše:Úplně v pohodě, to může být supr. Máš dobrý rozmary
Jdu si opět pro radu.Budu na večeři dělat vepřové na houbách,a mám chuť si dát k tomu hranolky.Je to normální?nebo jsou to jenom moje rozmary.
Ale příště ji možná rozmixuju, aby byla zelenější, protoža ta brokolka mi ve vývaru trošku zešedla
Brokolico-špenátovou polívku dělám většinou ve stejné situaci jako ty, když zjistím, že nemám dostatek brokolice, ale vždycky jsem ji mixovala. Nemixování je dobrý nápad na změnu.
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat