Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Dneska dojídáme zbytky z víkendu
Petřík měl k obědu skleničku a k večeři mu udělám kuskus se zeleninou
Monjie píše:
dnesni pokus o dort2
Monjie,ty ses v polsedni dobe zblaznila s tim patlanim sladkeho ![]()
Ale musim se priznat,ze konecne po 3 mesicich jdu na ten trepaci dort.Konecne jsem totiz koupila slehacku na kterou jsem vzdy pozapomela ![]()
Gori: no ja matlam jenom ovocny s zelatinou:D buchty nepecu ty neumim jenom makovec,pernik,zavin a babovku:D
Domácí rybí prstíky ( bohužel nejlepší rybí filety co měly byla z lososa, zbytek stál za prd
), bramborové pyré, zelené fazolky na slanině z žampiony a mrkvový salátek..... ![]()
Monjie píše:
Gori: no ja matlam jenom ovocny s zelatinou:D buchty nepecu ty neumim jenom makovec,pernik,zavin a babovku:D
To úplně stačí
Dort vypadá dobře, hned bych si dala ![]()
Tak ja mam teda uz dort natrepany taky.Chtela jsem se zeptat tech co uz ho nekdy delaly neni jednodusi vzit mixer a vyslehat to nez pul hodky trepat s kastrolem.Ne ze by mi to nejak vadilo,ale trosku me boli rucicky ![]()
Monjie píše:
gori: tak ukaz, ale!
Jedineze bych ti fotla ocima
.My jsme totiz jedna z poslednich rodin v ceske repub.co nevlastni digi fotak ![]()
gorina píše:
Tak ja mam teda uz dort natrepany taky.Chtela jsem se zeptat tech co uz ho nekdy delaly neni jednodusi vzit mixer a vyslehat to nez pul hodky trepat s kastrolem.Ne ze by mi to nejak vadilo,ale trosku me boli rucicky
já ho asi třikrát dělala a nepamatuju si, že by mě bolely ruce ![]()
Fakt jsem s tím třepala 2 minutky max.
michaba83 píše:gorina píše:já ho asi třikrát dělala a nepamatuju si, že by mě bolely ruce
Tak ja mam teda uz dort natrepany taky.Chtela jsem se zeptat tech co uz ho nekdy delaly neni jednodusi vzit mixer a vyslehat to nez pul hodky trepat s kastrolem.Ne ze by mi to nejak vadilo,ale trosku me boli rucicky
Fakt jsem s tím třepala 2 minutky max.
Zpracovávají se suroviny, které se o víkendu nesnědly. Takže polníčkový salát s kozím sýrem a velký kotel thajské polévky s kokosovým mlékem a krevetami. Polévka bude i k večeři.
gorina píše:Monjie píše:Jedineze bych ti fotla ocima
gori: tak ukaz, ale!.My jsme totiz jedna z poslednich rodin v ceske repub.co nevlastni digi fotak
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat