Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Monjie píše:
polevka s drozdovymi knedlicky,Lukas zitra do prace bramborovy salat,rizek my s Gitkou kureci gyros v pita chlebu s tzaziki. A ted jeste patlam boruvkovo-malinovy dort s naplni airkonak:D
gyros v pita chlebu s tzatzikama asi bude o víkendu, a už Vás nebudu číst, protože moje těhotenské chutě to nedávají
michaba83 píše:levmah28 píše:není problém, jen to máš trošku z ruky. Aby ti po cestě nevystydlo
Na úterý si nachystám jídlonosič ke dveřímčočku miluju.
Mám mikrovlnku ![]()
My měly s malou pečené kuřecí stehna s brambory a zítra oběd z jídelny hamburskou s knedlíkem
Tak jelikoz jsme byli vcera na obed u tchanovcu,tak zbytky zadne nemame a musim varit ![]()
Dneska bude zapecena treska s rajcaty a syrem a k tomu nejspis br.kase
a mozna jeste i nejaka polevka.....
u nás se budou baštit zbytky dneska možná i zítra, mám tu zapeč. krkovici v cibuli s bramborama, zbytky kachny se zelím po včerejšku a k večeři asi udělám buchtičky, taková lehká klasika
chtělo by to nějakou rýži a zeleninu na odlehčení…
Ahojky holky, můžu se přidat? My měli rajskou s domácím knedlíkem a poprvé i naše maličká
U ní to mělo veliký uspěch.. :_)
Už delší dobu vás pročítám a fakt mi děláte velký chutě a jste inspirací ![]()
Miňulka píše:
u nás se budou baštit zbytky dneska možná i zítra, mám tu zapeč. krkovici v cibuli s bramborama, zbytky kachny se zelím po včerejšku a k večeři asi udělám buchtičky, taková lehká klasikachtělo by to nějakou rýži a zeleninu na odlehčení…
To by chtělo nějakou zeleninu. Vy nejíte zeleninu každý den?
jitulka80 píše:
My měly s malou pečené kuřecí stehna s brambory a zítra oběd z jídelny hamburskou s knedlíkem
Hamburská mňam, to si musím zase jednou uvařit…Holky, taky vám chlapi říkají, ty se máš, můžeš si uvařit na co máš chuť…
![]()
Tak u nás bude na oběd pangasius v mrkvi a smetaně s bramborem a na večeři celozrnné pečivo s vaječnou pomazánkou a zeleninový talíř.
kousky kuřecího masa na cibulce s červenými fazolkami a s rajčaty, hodně okořeněné chilli - taková mexická dobrota
k tomu vařené brambory ![]()
rejžovej nákyp s meruňkama a neb jich bylo málo,přidala jsem i jahody…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat