Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Zítra budeme dojídat svíčkovou, někdo s těstovinama a někdo s knedlíkem
Na víkend plánuje lososa s bramborem a čínu s kuskusem ![]()
Paoloska píše:veveruskaa píše:klid sama v tom určitě nejsi, med nejím, nedělá mi dobře na žaludek, jednou za čas si řeknu, že to zkusím, že to nebude tak hrozné a pak mě tlačí žaludekNo, já jsem extrém, já med nemůžu ani vidět, já bych lžičku medu nepozřela ani za milión, mě se zvedá žaludek, jen to píšu. Představa, že sedím u stolu s někým, kdo jí třeba kachnu na medu, to snad radši umřu![]()
![]()
A fuj, už končim
A omluva všem milovníkům medu a včelařům a včeličkám.
Tak u nás je med nad cukr - sladíme jenom medem. No a kachnu na medu jsem měla a ač se mi to nezdálo, bylo to dobré a myslím, že bys tam ten med ani nepoznala ![]()
Mmch, manžel si loni pořídil včelstva a stal se včelařem ![]()
Dnes jen jidlo pro Tygra rajska polivka + hrasek na smetane+knedlik.A my zbytky ![]()
dneska si s prckem uděláme rajskou polívku s hráškem. K večeři udělá manžel nějakou směs s těstovinami. No a co zítra opravdu netuším.....
laducha píše:Paoloska píše:Já taky. A navíc je to na mně vidětladucha píše:Já, jak to tu pročítám, tak nějak nevím, co mám nejradši. Já toho miluju nějak mocPaoloska píše:Taky je mám ráda, ale nejvíc plněné papriky s rajskou.laducha píše:Plněné bramborové knedlíky se zelím
Včera bylo zeleninovo-rybí rizoto, dneska plněné bramborové knedlíky, zelí a cibulka, zítra mám v plánu krůtí nudličky se zeleninou a těstoviny. A pak hurá k mamincemňam, další mé nejoblíbenější jídlo
.
Na mě ne, ale to jen díky tomu, že mám trochu problémy s trávením, takže toho moc nikdy nesnim a když jo, tak je mi šoufl. Tak aspoň projíždím takovýhle diskuse a čtu si kuchařky. Jsem masochista
.
cimbík píše:Paoloska píše:Tak u nás je med nad cukr - sladíme jenom medem. No a kachnu na medu jsem měla a ač se mi to nezdálo, bylo to dobré a myslím, že bys tam ten med ani nepoznalaveveruskaa píše:klid sama v tom určitě nejsi, med nejím, nedělá mi dobře na žaludek, jednou za čas si řeknu, že to zkusím, že to nebude tak hrozné a pak mě tlačí žaludekNo, já jsem extrém, já med nemůžu ani vidět, já bych lžičku medu nepozřela ani za milión, mě se zvedá žaludek, jen to píšu. Představa, že sedím u stolu s někým, kdo jí třeba kachnu na medu, to snad radši umřu![]()
![]()
A fuj, už končim
Mmch, manžel si loni pořídil včelstva a stal se včelařem
Mmch, můj tatínek i děda vášnivě včelařili
manželovi fandim
, včelařů je čím dál méně a včeličky potřebujem všichni.
Paoloska píše:cimbík píše:Mmch, můj tatínek i děda vášnivě včelařiliPaoloska píše:Tak u nás je med nad cukr - sladíme jenom medem. No a kachnu na medu jsem měla a ač se mi to nezdálo, bylo to dobré a myslím, že bys tam ten med ani nepoznalaveveruskaa píše:klid sama v tom určitě nejsi, med nejím, nedělá mi dobře na žaludek, jednou za čas si řeknu, že to zkusím, že to nebude tak hrozné a pak mě tlačí žaludekNo, já jsem extrém, já med nemůžu ani vidět, já bych lžičku medu nepozřela ani za milión, mě se zvedá žaludek, jen to píšu. Představa, že sedím u stolu s někým, kdo jí třeba kachnu na medu, to snad radši umřu![]()
![]()
A fuj, už končim
Mmch, manžel si loni pořídil včelstva a stal se včelařemmanželovi fandim
, včelařů je čím dál méně a včeličky potřebujem všichni.
já mu také fandím, ale snaží se mě zapojit a to zase teda nee ![]()
Vepr. rizek,brambor, kompot.
Gitka vepr.platky, s mrkvi, brambor
Brumiky.
Tak pomalu pečené kuře přežilo mou nepřítomnost, dodělám šťouchané brambory a jdu na to
A salátek.
Tak jsem si stejne nakonec dala hermelin s brusinkama:D
a zitra a v nedeli jsme zvááni:D na obed
pokouším se po cca 12 letech o drožďovou polívku…
A nějak udělané vepř. nudličky a k tomu - Kačí zbytek rýže, mangel zbytek brambor ze včerejška a já dnešní brambory ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat