Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
50186
17.2.12 00:11

Zítra budeme dojídat svíčkovou, někdo s těstovinama a někdo s knedlíkem :D Na víkend plánuje lososa s bramborem a čínu s kuskusem :pankac:

• načítám...
9044
17.2.12 07:29

Dneska karbanatky s br.kasi

• načítám...
2551
17.2.12 07:45
Paoloska píše:
veveruskaa píše:klid sama v tom určitě nejsi, med nejím, nedělá mi dobře na žaludek, jednou za čas si řeknu, že to zkusím, že to nebude tak hrozné a pak mě tlačí žaludek :zed: :zed: :zed:
No, já jsem extrém, já med nemůžu ani vidět, já bych lžičku medu nepozřela ani za milión, mě se zvedá žaludek, jen to píšu. Představa, že sedím u stolu s někým, kdo jí třeba kachnu na medu, to snad radši umřu ;) A fuj, už končim :poblion: A omluva všem milovníkům medu a včelařům a včeličkám.

Tak u nás je med nad cukr - sladíme jenom medem. No a kachnu na medu jsem měla a ač se mi to nezdálo, bylo to dobré a myslím, že bys tam ten med ani nepoznala ;)
Mmch, manžel si loni pořídil včelstva a stal se včelařem :mrgreen:

• načítám...
19692
17.2.12 09:21

Dnes jen jidlo pro Tygra rajska polivka + hrasek na smetane+knedlik.A my zbytky ;)

• načítám...
15054
17.2.12 09:24

roštěná z kuřecího a s hráškem,k tomu rýže i těstoviny

• načítám...
2551
17.2.12 09:46

jako zákusek míša řezy ;)

• načítám...
1304
17.2.12 10:09

dneska si s prckem uděláme rajskou polívku s hráškem. K večeři udělá manžel nějakou směs s těstovinami. No a co zítra opravdu netuším.....

• načítám...
10017
17.2.12 10:24
laducha píše:
Paoloska píše:
laducha píše:
Paoloska píše:
laducha píše:
Včera bylo zeleninovo-rybí rizoto, dneska plněné bramborové knedlíky, zelí a cibulka, zítra mám v plánu krůtí nudličky se zeleninou a těstoviny. A pak hurá k mamince :pankac:
Plněné bramborové knedlíky se zelím :jazyk: mňam, další mé nejoblíbenější jídlo :mrgreen:
Taky je mám ráda, ale nejvíc plněné papriky s rajskou.
Já, jak to tu pročítám, tak nějak nevím, co mám nejradši. Já toho miluju nějak moc :mrgreen: .
Já taky. A navíc je to na mně vidět :twisted:

Na mě ne, ale to jen díky tomu, že mám trochu problémy s trávením, takže toho moc nikdy nesnim a když jo, tak je mi šoufl. Tak aspoň projíždím takovýhle diskuse a čtu si kuchařky. Jsem masochista :mrgreen: .

• načítám...
10017
17.2.12 10:27
cimbík píše:
Paoloska píše:
veveruskaa píše:klid sama v tom určitě nejsi, med nejím, nedělá mi dobře na žaludek, jednou za čas si řeknu, že to zkusím, že to nebude tak hrozné a pak mě tlačí žaludek :zed: :zed: :zed:
No, já jsem extrém, já med nemůžu ani vidět, já bych lžičku medu nepozřela ani za milión, mě se zvedá žaludek, jen to píšu. Představa, že sedím u stolu s někým, kdo jí třeba kachnu na medu, to snad radši umřu ;) A fuj, už končim :poblion: A omluva všem milovníkům medu a včelařům a včeličkám.
Tak u nás je med nad cukr - sladíme jenom medem. No a kachnu na medu jsem měla a ač se mi to nezdálo, bylo to dobré a myslím, že bys tam ten med ani nepoznala ;)
Mmch, manžel si loni pořídil včelstva a stal se včelařem :mrgreen:

Mmch, můj tatínek i děda vášnivě včelařili :lol: manželovi fandim :palec: , včelařů je čím dál méně a včeličky potřebujem všichni.

• načítám...
2551
17.2.12 10:49
Paoloska píše:
cimbík píše:
Paoloska píše:
Mmch, manžel si loni pořídil včelstva a stal se včelařem :mrgreen:
Mmch, můj tatínek i děda vášnivě včelařili :lol: manželovi fandim :palec: , včelařů je čím dál méně a včeličky potřebujem všichni.

já mu také fandím, ale snaží se mě zapojit a to zase teda nee :mrgreen:

• načítám...
23033
17.2.12 10:52

Vepr. rizek,brambor, kompot.

Gitka vepr.platky, s mrkvi, brambor

Brumiky.

• načítám...
7276
17.2.12 11:12

restavrace :mrgreen: :pankac:

• načítám...
18586
17.2.12 12:09

Tak pomalu pečené kuře přežilo mou nepřítomnost, dodělám šťouchané brambory a jdu na to :) A salátek.

• načítám...
23033
17.2.12 12:20

Tak jsem si stejne nakonec dala hermelin s brusinkama:D

a zitra a v nedeli jsme zvááni:D na obed

• načítám...
14598
17.2.12 12:21

pokouším se po cca 12 letech o drožďovou polívku…

A nějak udělané vepř. nudličky a k tomu - Kačí zbytek rýže, mangel zbytek brambor ze včerejška a já dnešní brambory :lol:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová